BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
208926.64 in reply to 208926.63
Date: 2/8/2012 4:23:49 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Сам каза 2000мин. - опита толко бавно се вдига, че е малко безпредметно в отбора да играят играчи единствено с целта да трупат опит. Защото и в националния не се вдига нищо особено, моя играч е изиграл купища мачове за всички формации и мога да кажа, че дори 1 ниво не води на един свои връстник, че да биват набавяни тези точки чрез националния ;) Подкрепям викането на млади и перспективни играчи с цел стимулирането на собствениците да ги тренират още по усърдно и съм с две ръце за това.
Иначе съм напълно съгласен, че опита е важен за правилните решенията на играчите, но той за това е"опит", защото обикновено го имат опитните играчи с години навъртяни в света на ББ ;))
Та какво искам да кажа, излишно е да се превръщаме в един "Хеттрик", където се налагат 17-19г. играчи с цел да трупат опит и о да там наистина го трупат защото за 2-3 мача дигат левел примерно, а тук как е - нещо за което всички са чували, но никой не го е виждал)

This Post:
11
208926.65 in reply to 208926.23
Date: 2/9/2012 11:13:48 AM
Overall Posts Rated:
33
До голяма степен съм съгласен с GorillaZ. С уговорката, че е добре по-сериозните кандидати, да споменат за целите и амбициите, които ще следват, ако станат треньори. Това не е задължително, но е желателно.
Само да вметна, че във всички онлaйн мениджъри, които играя, винаги предпоставка за избор на даден треньор е неговата тактическа подготовка, знанията за играчите, как те да се развиват и още някои нещица. Никога обаче не съм виждал фактор - В коя лига си? Кандидат се проверява с въпроси, а не с неговата "визитна картичка". Тя може да в +, но не е нещо, на което да се основава нашия избор.

Останал съм с впечатлението за някои мениджъри, че биха могли да се справят добре с националния отбор, но никой от тях не се е кандидатирал. След като не виждам в останалите подходящ е логично да не гласувам.

This Post:
11
208926.67 in reply to 208926.66
Date: 2/9/2012 11:43:02 AM
Overall Posts Rated:
66
Че това си е негова работа дали да влиза в А или да играе във втора лига. Ти до миналия сезон не беше стъпвал в А група, а ако аз не бях решил да изпадам не се знаеше дали ще останеш, така че хайде стига глупости. Лигата, в която не играеш не определя качествата на всеки един от нас.

This Post:
00
208926.68 in reply to 208926.66
Date: 2/9/2012 12:02:00 PM
Overall Posts Rated:
33
Ами ако имам лични проблеми и лични занимания и съм оставил отбора на самотек. Тогава не само, че 11 сезона мога да не се кача, ами може и да изпадна в най-долната лига!? Ами ако си играя за кеф и дадената лига ми харесва или пък не се чувствам готов да се кача горе. Може пък да изчаквам да събера отбор, да стана шампион на "А" група. Толкова много да са "ако-тата" ... Казвам го като пример, нито защитавам някой, нито пък говоря какво аз ще правя. Добре е да се поставяме на мястото и на другите, а и да разглеждаме въпроса от всички страни, не само от нашата си:)

Last edited by TihomirRashev at 2/9/2012 12:03:39 PM

From: direct
This Post:
00
208926.69 in reply to 208926.68
Date: 2/9/2012 12:15:36 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
120120
Има и друго - за да имаш силен отбор, трябва и да си добър мениджър. Ако нямаш пари, няма как да имаш добри играчи. Този проблем го няма при националния отбор.

Иначе определено предпочитам треньорът да има сериозни успехи в играта. Победи срещу по-силни отбори в кариерата също са плюс.

This Post:
00
208926.71 in reply to 208926.70
Date: 2/9/2012 12:38:25 PM
Overall Posts Rated:
66
Ако всичко върви по план ще видиш в края на следващия сезон. :)

Едит: 2 четвъртфинала в А група от 4 сезона + полуфинал за Купата и порязване на рандома в този двубой, а бях дори във 2 лига. 5-6 национала на няколко държави като повечето са българи. Сигурно това ме прави доста слаб мениджър. :)

Last edited by IvanIvanov at 2/9/2012 12:47:00 PM

From: Julias

This Post:
11
208926.73 in reply to 208926.70
Date: 2/9/2012 12:50:53 PM
Overall Posts Rated:
11
Хора,не пиша мн 4есто но мн ви моля спрете да си отправяте ли4ни нападки за глупости,кой ще стане национален треньор ще го разберем мн скоро.Но който и да е той дайте да се обединим около него и вси4ки който сме по активни в играта да се опитаме да му помогнем кой с каквото може.Аз ли4но съм все още дале4 от тънкостите,но поне се опитвам да помогна с нещо(от този сезон имам 3 младежки национала),което ми коства амбицийте да се боря за промоция в А-група.Това поне малко съживи младежите,защото не само аз се опитвам да развивам дори малкото ни таланти.Така 4е моля ви пак стига с тези нападки,а погледнете дали има нещо интересно на пазара от българските игра4и и си вземете нещо дори то да е само за младежки национал.Вземете пример от отбори като Меки китки и Грудово Бордс.Извинявам се предварително ако съм обидил или засегнал някого.

Advertisement