Svaka čast Hell-u za komentare i analizu kola!
Ne stižem ovih dana da se dovoljno posvetim BB-u, nadam se da će uskoro biti bolje.
)
Za mene je jedino iznenadjenje u ovom kolu poraz Jagura, mislim da su pogresno postavili odbranu. Mada, kad ne postignete nijednu trojku na utakmici, teško može da se očekuje pobeda... Sve ostalo u okviru očekivanja. Šteta što Serious nije odigrao ovu utakmicu u punom sastavu, ovako je zaslužena pobeda Gruje devalvirana i opet su Gruja i Patriote na jednu pobedu razlike, što može biti važno u borbi za bolju poziciju jer Gruja gostuje Patriotama u poslednjoj fazi lige. Utisak je da je Crvena grupa značajno bolja, ali ne smemo da smetnemo s uma da domaći teren igra značajnu ulogu, tako da ipak treba sačekati naredno kolo za neku određeniju ocenu. Ono što se sa sigurnošću može reći nakon ovog kola jeste da je prema trenutnom odnosu snaga Hell apsolutni favorit za osvajanje lige. Sve osim toga bilo bi ravno senzaciji.
Što se tiče moje ekipe, teška utakmica. Pored povrede prvog centra i prošlogodišnjeg MVP-ija Lige III.8 Santosa, odlučio sam da odmorim i prvog strelca i asistenta ekipe Guzzonato-a, tako da je ovih 25 poena razlike dobar rezultat. Ono što me raduje su ponovo pune tribine u Dorćol areni, što znači da je kupovina boljeg PR menadžera bila dobar potez. Već je u pripremi proširenje od 1300 mesta. Ako i to bude malo, gradićemo još!!!
))
Pozdrav!