BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.25 > Σεζόν 26!

Σεζόν 26!

Set priority
Show messages by
From: BORBA

This Post:
00
252954.64 in reply to 252954.63
Date: 3/22/2014 4:16:29 PM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Η ομάδα ήταν πλήρης... είχε την ψυχολογία της στα ύψη... βρήκε και τον αντίπαλο λαβωμένο... και τον αποτελείωσε!!!
Ένα ακόμη σκαλί προς την άνοδο ανέβηκε σήμερα η BORBA B.C. μετά την καθαρή νίκη της επί του ΤΡΙΚΑΡΔΟΥ! Σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι η ομάδας μας είχε τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του και με συνετό και πειθαρχιμένο παίξιμο καταφέραμε να πάρουμε ένα σπουδαίο διπλό!
Στον άλλο αγώνα, τώρα, των playoffs ο Φώτης κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη κερδίζοντας τους γηπεδούχους ταύρους, οι οποίοι προδόθηκαν από τον τραυματισμό ενός βασικού τους παίχτη!
Τώρα η σειρά των τελικών παίρνει νέο ενδιαφέρον, αφού υπολογίζαμε τους ταύρους για αντιπάλους! Ήδη το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας έχει αρχίσει να αποκρυπτογραφεί την ομάδα του Φώτη, έτσι ώστε να φανούμε έτοιμοι για τις μεγάλες μάχες!

From: Dimos77
This Post:
00
252954.65 in reply to 252954.64
Date: 3/22/2014 5:13:16 PM
Overall Posts Rated:
11
polla sugxarhthria stn BORBA kai stn FOTH p kataferan na perasoun stn megalo teliko tn playoff
kalh epitixia guys :-) :-)

From: fd97
This Post:
00
252954.66 in reply to 252954.65
Date: 3/22/2014 5:27:40 PM
Overall Posts Rated:
6262
Ετοιμοι να πουμε αντιο για αλλη μια σεζον, ηρθε ισως η πιο σημαντικη νικη σε ολοκληρη τη σεζον, εστω και με τον τροπο που εγινε και αλλαξε τα παντα.
Απροετοιμαστοι λοιπον παμε να δουμε τον αντιπαλο μας στον τελικο τον BORBA, σαφεστατα ανωτερος και πιο ποιοτικος στο ροστερ, ομως το ιδιο ηταν και ο Τζονι, που τον κερδισαμε(!!!).Το ερωτημα ειναι αν μπορουμε αλλη μια υπερβαση, γιατι οταν μιλαμε για τελικο ολα τα βλεπουμε αλλιως.Ειμαστε το αουτσαιντερ, ομως οι τελικοι ειναι τελικοι και το κινητρο τεραστιο.
Με μεγαλη εκπληξη ειδαμε την ομαδα μας να κερδιζει σημερα εκτος εδρας και να κανει μια απο τις καλυτερες εμφανισεις της σε ολη τη διαρκεια της σεζον, αλλα εχουμε ακομα 2 τελικους, μπορει και 3.
Πανηγυρια στα αποδυτηρια, ο προεδρος δεν μπορει να το πιστεψει ακομα.Η σεζον ειναι πετυχημενη οποιο και να ειναι το αποτελεσμα στους τελικους, αλλα φυσικα θα ταιριαζε απολυτα η ανοδος με την επιτυχια μας.
Θα υπαρξει τεραστιο ενδιαφερον στους τελικους, γιατι κανεις αλλα ουτε και εμεις περιμεναμε να βρισκομαστε εδω.Μπραβο σε ολα τα παιδια που προσπαθησαν, τον κοουτς και τους αρκετους οπαδους που ακολουθησαν σημερα την αποστολη της ομαδας και εν τελει ειδαν οτι αξιζε τον κοπο.
Ευχαριστουμε και τους μανατζερ για τις ευχες τους, παμε να δουμε τι σχεδια θα καταστρωσουμε για να κερδισουμε.

From: BORBA

To: fd97
This Post:
00
252954.67 in reply to 252954.66
Date: 3/24/2014 7:56:09 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Η αλήθεια είναι πως θα περίμενα ένα σχόλιο από τον Cowboy για τον αγώνα του στα ημιτελικά, έστω κι αν το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο για εκείνον!
Για τα του τελικού... θα τα πούμε αύριο!!!

From: Johnny

This Post:
00
252954.68 in reply to 252954.67
Date: 3/24/2014 9:12:23 AM
Overall Posts Rated:
00
Σχόλιο ε? απλά απογοήτευση!
Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά.
Επέλεξα να παίξω με κανονική διάθεση γιατί μόνο τότε θα είχα ελπίδα με το Borba αφού ήμουν σίγουρος ότι και αυτός θα επέλεγε την ίδια διάθεση.
Ο Φώτης έστησε άριστα την ομάδα του και αρίστευσε.
Τόσο ο Ferrie όσο και ο Bowei έκαναν ένα από τα καλύτερα τους παιχνίδια σαν να μην είχαν αντίπαλο. Βέβαια ο Bowei μετά τον τραυματισμό του βασικού μου σμολ όντως δεν είχε αντίπαλο αφού την θέση του την πήρε ντραφτάκι.
Όσο για τον Ferrie είχε αντίπαλο με εκπληκτική άμυνα και παρόλο αυτά έκανε ότι ήθελε.
Σίγουρα ο τραυματισμός του Bedford μου στοίχισε γιατί δεν είχα πίσω από αυτόν κάποια αξιόλογη λύση.
Ήταν πάντως μια μάγκικη νίκη του Φώτη και του αξίζουν συχγαρητήρια.


Last edited by Johnny at 3/24/2014 9:14:04 AM

From: fd97

This Post:
00
252954.69 in reply to 252954.68
Date: 3/24/2014 12:43:53 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καταρχας ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα που παω στους τελικους, για ευνοητους λογους.
Παμε ομως λιγο σε αυτο το περιεργο ματς.Η διαφορα χτιστηκε στην πρωτη περιοδο με επιμερους σκορ 27-14, 13 ποντοι διαφορα, οσοι και αυτη του τελικου σκορ.Μεχρι εκεινο το σημειο επαιζε και ο Bedford, αρα δεν υπαρχει καποια δικαιολογια προς το παρον.Απο κει και περα η γνωμη μου ειναι το ματς θα το εχανα αν δεν ειχε χτυπησει ο παιχτης σου γιατι θα εβγαινε με 6 φαουλ πολυ πιο πριν ο Bowei, που ουσιαστικα πηρε μπρος οταν ειχε αντιπαλο το ντραφτακι που λες.Αρα, αν οι συνθηκες ηταν οπως στην πρωτη περιοδο, σιγουρα ο δικος μου θα ειχε φυγει με 6 φαουλ πριν το ημιχρονο(ειχε 4 φαουλ οσο ηταν μεσα ο Bedford) και οι επιθεσεις μου δεν θα ειχαν τον Bowei αποδεκτη, γιατι διαβαστηκε σωστα το μις ματς και πηρε προσπαθειες, ολα αυτα μετα τον τραυματισμο.
Το περιεργο ειναι πως καταφερα να κανω εξαιρετικο πρωτο δωδεκαλεπτο, οταν ησουν πληρης.
Αν αφησουμε αυτα στην ακρη, το σχημα μου δεν ηταν δοκιμασμενο χωρις αλλαγες στα μαρκαρισματα.Αυτη τη φορα επελεξα τον Βανδη στο 2 και τον Αλμπερκα στο 1, κατι που το εκανα πρωτη φορα αρα ηταν ενα ρισκο, ενω ο Φεριε στο 4 με τον Bowei στο 3 ειχε δοκιμαστει πολλες φορες και σε κρισιμα ματς και ειχε δειξει οτι αποδιδει.Ακομα ενα ρισκο ηταν να αφησω τον Φεριε να μαρκαρει το 4αρι σου και τον Bowei το 3αρι σου, που αποδειχτηκε λαθος αποφαση(τα φαουλ το δειχνουν ξεκαθαρα).Αυτο νομιζω ηταν το μονο λαθος που εκανα στο χτισιμο μου και επαναλαμβανω θα ηταν μοιραιο αν ο Bedford δεν ειχε χτυπησει.

Τελος, οπως ειπα και στην αρχη δεν ξερω αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα που θα βρισκομαι στους τελικους, πρωτα απ ολα λογω ενθουσιασμου(ο Johny σωστα επαιξε με κανονικη), εγω απλα πηγα να φυγω με ψηλα το κεφαλι, αλλα τελικα εφυγα νικητης.Ειναι μια τεραστια προκληση για μενα οι τελικοι, οι ελπιδες μου για πρωταθλημα ελαχιστες, αλλα το οτι καταφεραμε την προκριση απεναντι σε εναν ανωτερο αντιπαλο, μας δινει ελπιδες να το ξανακανουμε.
Η αναλυση του BORBA εχει παρει φωτια, δεν θελουμε να προσαρμοστουμε στο παιχνιδι του γιατι ετσι θα χασουμε, θελουμε να επιβαλλουμε ρυθμο αλλα επειδη αυτο δεν γινεται θα προσπαθησουμε να του κοψουμε τον ρυθμο, με τα σχεδια μας να δειχνουν οτι μπορουμε να το πετυχουμε.Μακαρι να κερδισουμε ενα ματς, δηλωνουμε ομως οτι σε κανενα δεν θα κατεβουμε για βολτα ή απλα για να χασουμε.Ξερουμε ποσο δυσκολο ειναι ειδικα εκτος εδρας, αλλα ελπιζουμε να κερδισουμε κατι.
Οπως και να εχει, απολαμβανουμε καθε στιγμη που περναει και ειμαστε στους μεγαλους τελικους, ειναι τεραστια επιτυχια για εμας.Εξαλλου ο αντιπαλος μας εχει 2 φορες πιο ακριβο ροστερ απο εμας, αρα μονο κερδισμενοι θα βγουμε απο αυτες τις αναμετρησεις.
Καλη επιτυχια και ας κερδισει ο καλυτερος, παντα μακρια απο τραυματισμους(ασχετα αν με βοηθησε)!

From: BORBA

To: fd97
This Post:
00
252954.70 in reply to 252954.69
Date: 3/24/2014 6:40:43 PM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τον πρώτο μεγάλο τελικό και άπαντες στην ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο αυτόν και ΜΟΝΟ! Άλλωστε ο πρόεδρος της ομάδας το είχε δηλώσει εξαρχής πως η άνοδος είναι αυτοσκοπός τη φετινή σεζόν... κάτι λιγότερο θα είναι απλά αποτυχία!
Στα αγωνιστικά, τώρα, το ευτύχημα για την ομάδα μας είναι ότι για έναν ακόμη αγώνα κατεβαίνουμε πλήρεις στο παρκέ. Από εκεί και πέρα το τεχνικό τιμ μας έχει μελετήσει προσεχτικά τον αντίπαλο και θα δώσει τις κατάλληλες εντολές στους παίχτες, προκειμένου να φτάσουμε στην πολυπόθητη νίκη.
Το χαμηλότερο ρόστερ του αντιπάλου μας σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελά, αφού πρόσφατο είναι το παράδειγμα - πάθημα των Island Bulls που αποκλείστηκαν έχοντας σαφώς πιο ακριβό ρόστερ!
Μάλιστα, ο Φώτης έχει αποδείξει πολλάκις ότι ξέρει να μελετά καλά τον αντίπαλο και να στήνει με μαεστρία την ομάδα του! Έτσι, λοιπόν, εκτός από σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτή τη σειρά των τελικών θα πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και σε τακτικό επίπεδο, αν δεν θέλουμε να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις!
Καλούς αγώνες να έχουμε!!!

From: BORBA

This Post:
00
252954.71 in reply to 252954.70
Date: 3/25/2014 5:03:40 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Σχεδόν έξι ώρες έμειναν για να αρχίσει ο πρώτος μεγάλος τελικός και οι παίχτες της ομάδας μας αυτή την ώρα χαλαρώνουν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα μας! Απ'έξω χιλιάδες φίλοι της BORBA B.C. έχουν συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα, για να στεφθούμε πρωταθλητές!
Έξω από τον Τάφο του Ινδού υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από πλανόδιους που πουλάνε κασκόλ της ομάδας, αλλά και καντίνες με βρώμικο. Η παρουσία των Αστυνομικών δυνάμεων είναι διακριτική, αφού οι φίλαθλοι μας ουδέποτε έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα με την συμπεριφορά τους!
Ο πρόεδρος, από την πλευρά του, βρίσκεται στο γραφείο του στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και κάνει όλες τις απαραίτητες συνομιλίες, προκειμένου σήμερα να στηθεί μία μεγάλη γιορτή! Μάλιστα, έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση στον αντίπαλο ομόλογό του για να κάτσουν στα θυρωρία της ομάδας και να παρακολουθήσουν παρέα τη μεγάλη αναμέτρηση! Ελπίζουμε να την κάνει δεχτή, έτσι ώστε οι δύο ηγέτες να δώσουν πρώτοι το παράδειγμα του ευ αγωνίζεστε!

From: fd97

This Post:
00
252954.72 in reply to 252954.71
Date: 3/25/2014 5:17:34 AM
Overall Posts Rated:
6262
Η ομαδα μας μολις κατεφτασε στον Ταφο του Ινδου, μαζι με 250 φιλους της που ακολουθησαν την αποστολη.Ο κοσμος και γενικα οι αρχες μας υποδεχτηκαν με τον καλυτερο τροπο, ενω ο κοουτς ζητησε για μια ωρα να γινει προπονηση στο γηπεδο, κατι που αμεσως εγινε δεκτο.Για μια ωρα λοιπον θα γινουν καποια σουτ και αλλες ασκησεις κυριως για την τακτικη και μετα ολοι θα βρισκονται στο ξενοδοχειο μαζι με τους αντιπαλους που θα βρισκονται εναν οροφο πιο πανω απο εμας.
Ο προεδρος μαλιστα ξαφνιαστηκε απο την προσκληση που ηρθε για να παρακολουθησει το ματς στα θεωρεια πολυτελειας μαζι με τον αντιπαλο προεδρο, την οποια φυσικα και δεχτηκε με μεγαλη χαρα.
Η ατμοσφαιρα εξαιρετικη, αν και ακουμε συνεχως συνθηματα για τους γηπεδουχους, ευτυχως ομως κανενα δεν ειναι υβριστικο και ουτε αναφερουν κατι για την ομαδα μας.
Ετσι λοιπον, αφου ολα ειναι ετοιμα παμε για ξεκουραση και τα λεμε ξανα στις 4:00, οταν η ομαδα θα φτασει στο γηπεδο.Ελπιζουμε οι οπαδοι μας, οι οποιοι ειναι αρκετοι, να ευχαριστηθουν το παιχνιδι και να μην δημιουργησουν αναστατωση.
Καλη επιτυχια και ας κερδισει ο καλυτερος!

From: BORBA

To: fd97
This Post:
00
252954.73 in reply to 252954.72
Date: 3/25/2014 6:21:54 PM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Το πρώτο βήμα έγινε και τώρα πλέον μας μένει ένα ακόμα για να στεφθούμε πρωταθλητές!
Ο κόουτς έστησε μαεστρικά την ομάδα, δείχνοντας ότι είχε διαβάσει αρκετά καλά τον αντίπαλο, ο οποίος κατάφερε να μας κοντράρει ουσιαστικά μόνο στην 1η περίοδο της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα αναλάβαμε τα ηνία του αγώνα και φτάσαμε τη διαφορά μέχρι και πάνω από τους 20 πόντους!
Μελανό σημείο ήταν τα γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε ο βασικός μας PF, μάλιστα τα πρώτα 3 ήταν πριν καν συμπληρωθούν 2 λεπτά αγώνα!
Καιρός για πανηγυρισμούς δεν υπάρχει αφού υπάρχουν άλλες δύο αναμετρήσεις, όπου θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας!
Ο πρόεδρος θα ήθελε να ευχαριστήσει και τον ομόλογό του για την κόσμια συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα! Ελπίζουμε η φιλοξενία μας να ήταν ανάλογη των προσδοκιών σας!

From: Cownboy

This Post:
00
252954.74 in reply to 252954.67
Date: 3/26/2014 11:22:58 AM
Overall Posts Rated:
4545
Έλειπα ρε εσύ, 5 μέρες και σήμερα γύρισα! Μπράβο σε εσένα και πιο πολύ στον Φώτη που δεν τον περιμένε πιστεύω κανείς να φτάσει τελικό!

Advertisement