מה יעזור לי סתם לנצח אותך ולעלות ליגה? עם הכסף שיש לי אני יכול לעשות הרבה יותר מזה, אז אני צריך לבנות את הקבוצה חכם ומאפס.
הסבר בקשר לכושר משחק, בעיקר מה זה:
בקשר לכושר משחק, קרא טוב כי זה חשוב מאוד. יחסוך לך מיליונים אם תבין טוב.
כושר משחק זו תכונה של שחקן, שמתעדכנת פעם בשבועשקובעת כמה טוב השחקן שלך ישחק.
כדי לעשות את זה יותר ברור אפילו, שחקן עם כושר משחק גבוה ישחק נגיד, לא באמת אבל נגיד, ב 150% יכולת, בעוד שחקן עם כושר משחק נמוך, ישחק נגיד ב 50 אחוז.
כושר משחק נמוך או גבוה יכול להפוך שחקן עם 40 אלף שכר לפחות טוב משחק עם 7-8 אלף.
כושר משחק טוב זה רמות 8-9, סביר זה 7, כל מה שמתחת זה לא טוב כל כך.
4 ומטה זה נוראי.
איך שומרים על כושר משחק, איך הוא מתבטא?
כושר משחק זה בעצם תכונה שעולה ויורדת לפי כמות הדקות שהשחקן שלך שיחק במהלך השבוע.
בגדול, שחקן צריך לשחק לפחות 48 דקות, ועד 80 דקות.
אחרת, הוא יורד בכושר משחק וזה משהו רע כמו שהספקת לראות.
האופטימלי זה ששחקן ישחק 50-70 דקות, אבל אתה לא באמת חייב לפקח על הקטנה הזאת ואם שחקן ישחק 75 דקות בשבוע זה גם בסדר גמור.
למה זה חשוב?
אם יהיה לשחקנים שלך כושר משחק טוב, תוכל לנצח עם חמישה של 10 חמישיות של 20-30 בשכר אם היריבים שלך לא ישמרו על כושר משחק, והרוב לא שומרים על כושר משחק טוב בליגות האלה.
שים לב, יש סיבה שקבוצות בליגת העל למשל בנויות על 6-8 שחקנים בולטים ועוד כמה אפסים.
זו הסיבה. הקבוצות מחלקות את הדקות בין החמישיה ועוד 1-3 מחליפים, כאשר יש צורך בעוד כמה שחקנים שימלאו מקום.
אתה תלמד מניסיון איך לחלק את הדקות.
אתה תראה שקשה לשחק בהרכב הכי חזק ב 3 המשחקים בשבוע(2 ליגה וגביע). זה למעשה די בלתי אפשרי.
אני למשל מתרכז בגביע ובמשחק אחד בליגה, אלא אם יש לי בגביע יריבה בלתי עבירה.
אני רוצה שתבין את העסק ותלמד אותו, כי בכללי כמה דקות לתת לשחקן לשחק חשוב מאוד לאימונים(שם שחקן צריך לפחות 48 דקות לאימון מלא), ומצד שני גם יכול לעזור לך לבנות קבוצה זולה שתהיה טובה יותר ממה שאתה משלם עליה.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
כמו שאתה רואה, כתבתי את זה למישהו ספציפי ולכן זה כתוב קצת מוזר. בכל מקרה תבין את המידע פה.
אם אתה צריך קצת דוגמאות לאיך משחקי עם הדקות של השחקנים החשובים והבולטים בקבוצה שלך כדי לשמור להם על כושר משחק, אשמח להדגים לך.