fratilor cred ca vorbim despre lucruri total diferite.
am spus si mai sus.. una e sa nu iti creasca skillul jucatorilor (pentru ca antrenamentul primit de acestia este mic, iar cresterea lor "nu se observa"), alta e sa nu primeasca antrenament deloc chiar daca au jucat pe pozitii antrenabile (din cauza unor buguri).. si cu totul altceva sa iti afiseze cresterea skillurilor cu o mica intarziere.
@nenearadu - salariul staffului creste in fiecare saptamana (cu 10% parca), nu are o anumita limita. atunci cand salariul unui membru al staffului a ajuns prea mare va trebui sa-i gasesti un inlocuitor (adica sa-l concediezi pe respectivul si sa angajezi in locul lui un altul cu un salariu mai mic). si acestui inlocuitor ii va creste salariul saptamanal, asa ca, dupa un anumit timp va trebui sa-i gasesti si lui un inlocuitor.
@Iepurele Șef - atunci cand ii raspunzi unui incepator, te rog sa o faci la modul serios (sau macar sa te abtii).. si asa avem foarte putini useri care intra pe forum.. daca le mai raspundem si "la misto", le piere cheful sa mai intre alta data.
Last edited by RoSpider at 2/13/2011 7:29:21 AM