Dlatego, że musiałem działać przy ograniczonych informacjach o założeniach, tak też pójść musiałem na kompromisy :) Stąd właśnie sam sobie porobiłem opcje z Runem i LI u przeciwnika...Resztą swoich założeń nie chciałem już gmatwać, bo powstałyby pewnie jeszcze ze 4 szablony.
A żeby wybrnąć z ryzyka, o którym piszesz i z którym się zgadzam mogę zrobić po prostu wersję uniwersalną - z tych dwóch poziomów odejmowanych od którejś z obron jeden jednak zostawiam, a drugi daję do drugiej obrony (i to mógłby być szablon nr 3 - uniwersalny) :) Jak dla mnie celem i sytuacją idealną jest wystawienie takiego składu, aby absolutnie z każdym nie bać się zagrać "Każdy swego" w obronie. Tu jednak nie wiedziałem, czy bardziej mam tworzyć zadaniowca, czy jednak uniwersala...No i wyszło pewnie coś po środku.
Podkreślenia przy OD/ID nie dałem, bo liczby tam się jednak zmieniały, więc kto tam wie, jak kto inny to zrozumie :)
ale ok, chodzi przecież o proporcje:)
Uznajmy, że w tej chwili też przyświeca mi przede wszystkim ta myśl ;) Kolejnego mam nadzieję kroku, czyli rozmowy o pensjach i innych pobocznych kwestiach na razie jestem tylko ciekaw i siedzę cicho. Zadyma już teraz zahamowałaby wątek ;) Strach mnie ogarnia, że znowu pojawią się "Odwróceni" i jest to nieuchronne...