Widzę, że musisz cos nie cos dowiedzieć się o naszej lidze, a właściwie to o G8...
Jeśli chodzi o miejsca w lidze na koniec sezonu to ustalam je ja i Boro, znaczący głos ma także Pasoo i robert19 i to właśnie w tym gronie ustalana jest pozycja zespołów na dany sezon, póki co jesteśmy podczas pertraktacji i Boro nie potrzebnie się wychylił, że ustalilismy, że ten sezon on wygrywa ale jak mówię pertraktacje jeszcze trwają, na dzień dzisiejszy daliśmy Ci pozycję 6, a SPI będzie piąte... Sprzeciwów jakby nie możesz wnosić bo to nie ułatwi Ci to gry, a na dodatek Twoje 6 miejsce moze nie być pewne skoro bedziesz musiał 10 meczów w sezonie zagrać przeciwko CT, więc sam rozumiesz...
Jakbyś chciał póki co byc wolnym słuchaczem naszego grona no to wiesz podanie, CV, dwa zdjęcia i jakaś Twoja propozycja co by sie senat G8 zgodził dla ułatwienia: Boro i ja tylko 18-to letnia whisky lub w zastępstwie niewiasta w podobnym wieku +/- 2, Pasoo tylko wino >30-to letnie, a robert19 szampan ale taki z szampanii tylko...
Jesli chodzi o B8 to nie wiem jak jest teraz bo to zawsze GM ustalał tam pozycję i nie wiem jak sie teraz umówili i kto siedzi w senacie ale musisz uderzać wysoko może Wojtuś, może DaBoss albo Romag no i nie lekcjoważył bym Mr Presidenta, podanie Rahvean'a podobno do tej pory tam nie rozpatrzone...