Napisałem już kilkakrotnie o co chodzi w maksymalizowaniu treningu. Jeżeli się nie rozumie gdzie warunki rozwoju są lepsze, to źle o osobach biorących w akcji świadczy. No chyba, że trener lvl 6 jest skuteczniejszy niż lvl 7. Nie chodzi mi w całej tej dyskusji o to że mi gracza wziąłeś, bo jak widzisz 3 godziny później znalazłem lepszego za niższą cenę. Poza tym ja nie walczę o nic, chciałem się poświęcić treningowi, wolałbym by był to ciekawy polak, ale jak się nie znajdzie to trudno.
Chodzi o wnioski by podobne sytuacje nie miały miejsca. W każdej akcji czy to NT czy U21. Jeżeli osoby biorące udział w akcji zapisują się do niej, to powinna być hierarchia pewna zachowana. Najlepsi gracz powinni trafić do najlepszych trenerów(lvl7, o ile tacy są, potem do lvl6 i tak dalej). Kto nie akceptuje takiego stanu rzeczy nie powinien figurować w takiej akcji.
Masz plan by utrzymać się w III lidze, tak wnioskowałem po twoim poście. Skoro masz już dwóch do treningu to ciężko ci będzie utrzymać optymalny trening przez cały sezon, a jeszcze jeden slot został.
Ja spokojnie 3 sloty w pełnym treningu oferowałem na najwyższym dostępnym obecnie poziomie.
Z VJ rozmawiałem i jak będzie ciekawy polak na TLu ma mi dać znać. Jednak dziś sobota i nie ma odzewu, więc do wtorku zapewne nikogo nie będzie. Ja mu powiedziałem, że będę przeszukiwał TL za kimkolwiek. Na razie nie ma nic ciekawego dla mnie. Jutro ciekawy gracz z SS10=56 i SS12=66 jest i na niego patrzę obecnie.
"Też spadłem z II ligi po to aby wyciągnąć perełkę w drafcie i poświęcić się kadrze na razie." Przeraża mnie na razie. Znaczy na ile sezon dwa? Czy chociaż przez 4 sezony?