Czy ja wiem czy to tak fajnie? Teraz miejsca od 6 w dół przestaną trenować z odpowiednim zaangażowaniem - bo po co jak i tak już wiadomo, że szans na U21 nie ma? A to się za 2-3 sezony może odbić czkawką na NT.
Sam się zastanawiam, czy mojego Historyka nie odpuścić...
Dziwne podejście;-) Gdybym ja dowiedział się, że ktoś kto jeszcze sezon temu był w czołówce przed moim zawodnikiem, a teraz może z tej czołówki wypaść, to bym robił wszystko i jeszcze więcej by mój grajek zajął jego miejsce:-)
Z resztą porównaj sobie ranking sprzed 2 sezonów
(184177.3) i ten z początku obecnego sezonu
(184177.29). Numery 5, 6 i 7 z pierwszej listy w ogóle nie załapały się na drugą listę. Co więcej taki F.Kordyl, którego wcale nie było na pierwszej liście, zdołał nawet wskoczyć na 1 miejsce drugiej listy! Z resztą nie tylko on, bo K. Staporskiego też nie było na pierwszej liście, a już na drugiej pojawił się na wysokim 4 miejscu. Także widzisz, że rankingi co sezon dość mocno się zmieniają. Także jak powiedzmy 7-my czy 9-ty zawodnik traci szanse na kadrę to nie znaczy, że 10-ty, czy 15-ty automatycznie też tych szans nie mają. Przez ten czas od ostatniego rankingu 10-ty mógł awansować np. na 6 miejsce, a 15-ty na 5;-)...a na koniec i tak może okazać się, że selekcjonerowi bardziej pasuje np.5-ty niż 2-gi i to 5-ty będzie grał w kadrze, a nie 2-gi:D
Last edited by kozlik4 at 10/6/2011 8:50:15 PM