le a kalappal előtted!
köszönöm szépen!
meg merted írni amit meg kellett, és ezért a legnagyobb tiszteletem a tiéd. teljesen ugyan így látom a tegnapi helyzetet.
egy meglátásom van amit hozzáfűznék! az egy dolog, hogy benéztük a taktikát pont egy ilyen fontos meccsen. az viszont nekem nagyon fáj, hogy lehetőséget sem adtál arra, hogy lebeszéljünk róla. ennek úgy kéne/kellett volna működnie, hogy pénteken az edzés után legkésőbb a formák ismeretében csapatot hírdetsz, és megmondom milyen lehetséges felállásokban gondolkodsz (elhintettél egy lehet gypzni fogunkat, de ez nagyon kevés volt, nem hiába van kint a megfelelő topic az eszmecserére, ez most nem működött). biztos vagyok benne, hogy lebeszéltünk volna a laza+gyp-ről! én legalábbis nagyon vehemensen tiltakoztam volna emiatt a kombó miatt. és nem a laza hanem a támadó taktika miatt (ezzel a csapat felállással nem lehet gyp-zni. az egyik játékosunknak szarabb volt a passzolása mint a másiknak. ez totál halál és mutatja a 10 adott gólpassz is)!
remélem tanultunk a dologból.
amúgy fel a fejjel, több is veszett mohácsnál szokták volt mondani. jövőre egy jobb generációval jobb eredményt fogunk elérni.
Last edited by JoeBlack at 4/24/2012 6:01:10 AM