BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
213465.65 in reply to 213465.63
Date: 3/30/2012 8:19:05 AM
Overall Posts Rated:
180180
ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΙΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΙ.1 ΘΑ ΣΒΗΣΩ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ... ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ.

Message deleted
This Post:
00
213465.67 in reply to 213465.66
Date: 3/30/2012 9:11:50 AM
Overall Posts Rated:
231231
Εγώ ψήφισα την Κατσικοχαλαρούλα!

Αλλά δεν βγήκαμε :(

This Post:
77
213465.68 in reply to 213465.66
Date: 3/30/2012 9:12:00 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Καλησπέρα παιδιά,

Στην πραγματικότητα στο πρακτικό επίπεδο τα πράγματα είναι σχετικά απλά.
Ένας manager που ´κανονίζει´ χαλαρά με έναν αντίπαλό του έχει να κερδίσει παραπάνω πράγματα από αυτά που έχει να χάσει.
Δηλαδή το παιχνίδι εκ σχεδιασμού ευνοεί αυτήν την χιλιοσχολιασμένη πρακτική.

Φαντάζομαι ότι η πλειοψηφία των χρηστών τους αρέσει που υπάρχει η τακτική παράμετρος του ενθουσιασμού και ελπίζω να θεωρούν όπως και εγώ ότι το προσυμφωνημένο χαλαρά σκοτώνει κάτι από την ομορφιά του παιχνιδιού και σίγουρα αδικεί τους υπόλοιπους ανταγωνιστές.

Η πηγή του προβλήματος είναι ότι αυτή η πρακτική (της συνεννόησης) έχει παραπάνω πλεονεκτήματα από ότι μειονεκτήματα. Αρκεί λοιπόν να αυξήσουμε τα μειονεκτήματα ώστε η πρακτική αυτή να γίνει λιγότερο ελκυστική. Πως όμως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;

Θα μπορούσε το χαλαρά να μετρά στα μπαλάκια του Fan Survey σε κάποια νέα κατηγορία (π.χ αγωνιστική προσπάθεια) ως εξής.

Εάν μία ομάδα πάει χαλαρά σε ένα ματς αλλά κερδίσει το παιχνίδι να παίρνει 4-5 μπαλάκια στην σχετική κατηγορία.

Εάν μία ομάδα πάει χαλαρά σε ένα ματς αλλά το χάσει να πέφτει στα 1-4 μπαλάκια (ανάλογα και με την δυναμικότητα του αντιπάλου). Μπορεί να το φανταστεί κανείς σαν να απογοητεύθηκαν οι φίλαθλοι επειδή η ομάδα τους έχασε χωρίς καν να προσπαθήσει.

Ένα πρόβλημα που προκύπτει είναι όταν μία πολύ αδύναμη ομάδα θα αντιμετωπίσει μία ισχυρή παίζοντας χαλαρά επειδή εκτιμά ότι λογικά θα χάσει. Τότε ας είναι η ´τιμωρία´ μικρότερη π.χ 3-4 μπαλάκια.

Με το σύστημα αυτό εάν δύο manager έχουν κανονίσει αμοιβαίο χαλαρά θα είμαστε σίγουροι ότι ο ηττημένος θα χάσει κάτι στο οικονομικό επίπεδο. Νομίζω ότι με μία σοφή επιλογή του στατιστικού βάρους στα συνολικά μπαλάκια αυτής της νέας κατηγορίας θα γινόταν εφικτό να ´λειάνουμε´ αυτό το πρόβλημα του παιχνιδιού.

Υ.Γ Μαθηματικά είναι απλό και δεν αναφέρω κάποιες λεπτομέρειες που θα το έκαναν πιο ακριβές για να μην σας κουράσω

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
213465.69 in reply to 213465.68
Date: 3/30/2012 9:47:13 AM
Overall Posts Rated:
10001000
εύγε!!!!

το εννοώ.συμφωνώ και με τις ιδεολογικές σου απόψεις,και με το ύφος σου,και με την πρόταση σου.

ωστόσο αυτό που λες ισχύει στο χατρίκ και εμπειρικά σου λέω ότι δεν έχει αποτρέψει κανέναν απολύτως!

δεν έχει μπαλάκια εκεί.μόνο προσδοκίες φιλάθλων και διάθεση μετά τον αγώνα.η διάθεση επηρεάζει πολύ την προσέλευση.
δεν...δυστυχώς...

εξάλλου όταν παίζεις χαλαρή,εκτιμάς ότι ακόμα κι αν δεν επωφεληθείς άμεσα,θα επωφεληθείς μελλοντικά.

οπότε δεν βλέπω λύση εγώ.είναι καθαρά στο χέρι του καθενός να κάνει ότι νομίζει.

το μόνο που θα μπορούσε να γίνει,θα ήταν να απαγορευτούν τα αμοιβαία κατόπιν συννενόησης.
κι όταν κάποιος έκανε αναφορά στους GM να ακολουθεί τιμωρία.

αλλά ούτε κι αυτό θα λειτουργούσε.πολύ απλά αντί να το προτείνεις εδώ μέσα,το προτείνεις μέσω τηλ.συνομιλίας ή μέσω facebook κτλ...

παιδιά όταν επί σειρά ετών υπάρχει τέτοιο θέμα κι εδώ και στο χατρίκ και δεν αλλάζει κάτι,πάει να πει όχι ότι δεν θέλουν να το αλλάξουν,αλλά δεν μπορούν.

και όπως λες κι εσύ,το να πάψει να υφίσταται η επιλογή διάθεσης,θα αλλοίωνε την ομορφιά του παιχνιδιού.

παιδιά είναι απλό.

κάντε καλή παρέα με τα άλλα παιδιά του ομίλου σας και δεν θα υπάρχει λόγος για αμοιβαία.

εμείς στον ΙΙΙ.11 περνάμε τόσο καλά που πραγματικά δεν μας κάνει καρδιά να προβιβαστούμε!
δλδ αν καταφέρω αύριο να ανεβώ στην ΙΙ,η γεύση θα είναι γλυκόπικρη!!!

ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

αυτό μετράει...

This Post:
00
213465.70 in reply to 213465.69
Date: 3/30/2012 10:01:21 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Είναι θέμα στατιστικού βάρους κατά την γνώμη μου. Αρκεί η οικονομική χασούρα να είναι αρκετά 'τσουχτερή' ώστε να έχει νόημα

Δεν παίζω χαττρικ ώστε να ξέρω το τι συμβαίνει εκεί αλλά ξέρω ότι το εδώ Fan Survey θα μπορούσ ίσως να αποτελέσει όπλο για μια πιθανή λύση. Αρκεί αυτή η κατηγορία να μετρά αρκετά στα συνολικά μπαλάκια και κυρίως να είναι συνολική της σεζόν και όχι εβδομαδιαία

Όταν λέω αρκετά εννοώ ότι με 1-2 μπαλάκια στην κατηγορία αυτή για όλη την σεζόν να έχουμε 300-400 χιλιάδες απώλεια οικονομική (την σεζόν) για ομάδα της ΙΙΙ

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
From: thanos
This Post:
22
213465.72 in reply to 213465.71
Date: 3/30/2012 11:55:23 AM
Overall Posts Rated:
272272
Εξαλλου δεν προκειται να φερετε καμια επανασταση στο παιχνιδι προτεινοντας δημοσια να παιζετε χαλαρα και ουτε οι BB θα αλλαξουν το παιχνιδι λογω αυτου....

Οποτε μαλωνετε τζαμπα για κατι που δεν προκειται να αλλαξει, τουλαχιστον αμεσα....

This Post:
00
213465.73 in reply to 213465.71
Date: 3/30/2012 12:27:30 PM
Overall Posts Rated:
193193
Και δεν το κλείνετε το νήμα....Σε λίγο κλείνει το ίδιο το ΒΒ και θα μου πείς να κλείσεις το νήμα....Κλέισ το να τελειώνουμε....

This Post:
00
213465.75 in reply to 213465.74
Date: 3/30/2012 1:16:58 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Τόσα άλλα υπάρχουν για να κλείσει άλλωστε .......

Advertisement