jel to moguce za izvesti? ja ne stavim nikoga u zamjenu tih pozicija i stavim da se trener striktno drzi mojih odredbi i on u pola tekme ubaci nekog play-a na poziciju krila ili bek s. i sjebe mi trening jer onda taj igrac mora igrati i iducu tekmu.
Da bi to uspio izvesti prvenstveno moraš imati sreće, kao prvo, u onom gornjem lijevom prozoru gdje su ti na raspolaganju svi igrači ne smiješ ostaviti igrača koji igra tu poziciju, a ne želiš da igra u utakmici, znači svi za koje ne želiš da igraju moraju biti u desnom prozoru, e sad onaj dio sa srećom, ako ti igrač za kojeg želiš da ti igra 48 minuta ne napravi puno osobnih ostati će u igri cijelo vrijeme, ali ako ti npr. napravi 4 osobne u prvom poluvremenu sigurno će ga zamijeniti sa prvim slobodnim igračem sa neke druge pozicije, čak ako, recimo postaviš samo 5 igrača, on će automatski dodati navijača u sastav tzv.
lucky fan, pa će ga zamijeniti sa njim. Ali sve u svemu, organizirati puni trening za pet igrača nije teško, a i na taj način možeš kombinirati koliko da ti važniji igrači igraju u važnijim utakmicama.
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)