to ze zagralem normala wynikalo jedynie z checi powalczenia o final jesli sztuk pokonal by ciebie a ja irona.
no i ok, jest wyjasnienie i mogło tak być
tylko teraz pytanie, gdybym to ja tak zagrał w cwiercfinale na wyjeździe a Ty grałbyś póxniej półfinał uwierzyłbyś mi takie tłumaczenie? ano nie uwierzyłbyś
mozna mi wiele zarzucic ale nie oszukiwanie.
no cóz są tacy co mówią ze luz to oszukiwanie, a jednocześnie uważają ze jak się z kimś umówią i go oszukają to oszukiwanie nie jest
co do luzu jako oszukiwania, rozejrzyj się wokół siebie, jak górnicy się umawiają na jakieś dopłaty z rządem, to jest w zasadzie to samo ale w realnym życiu, oni maja inni nie, jak się mundurowi umówili ze maja 100% płatne L4 a pozostali maja 80% to znów jest odpowiednik luzu w rzeczywistym życiu, albo w większej skali: jak USA robi duże "luzowanie ilosciowe" po ludzku mówiac "drukuje" nowe biliony dolarów to przez to ze świat rozlicza się w dolarach za surowce dla wszystkich na świecie nagle staje sie drozej a dla USA niekoniecznie bo przeciez maja wiecej dolarów, tak działa świat, tylko ludzie nie nazywaja tego oszukiwaniem tylko raczej "niesprawiedliwością" i takich przykłądów jest pełno ze gdzieś ktoś sobie robi lepie i moze "okolica" na tym stracić, w zasadzie to nawet jak jakaś firma dogaduje się z inna zamiast z Twoją to się to nazywa "wolnym rynkiem" a nie oszukiwaniem choć oni są do przodu a Ty jesteś stratny ze sie nie ząłapałeś, bardziej niż w BB
zaś ten drugi przypadek to prawdziwe oszukiwanie jak się ktoś umówi i łamie umowę, to o wiele większy kaliber i w życiu i w BB, choć jeśli chodzi o BB to nikomu od takich oszustw w życiu nie ubywa, a w życiu już tak
inna sprawa ze BB-cy takie oszukiwanie uwżają za coś "sprytnego", a jakbyś im narzekał na luz to chyba w ogóle nie wiedzieliby o co Ci chodzi
w każdym razie przygotuj się teraz na kolejki w których słabsi odpuszczaja lepszym na wyjazdach jeśli maja trudnego rywala w PP, to jest norma w lidze i akurat boty się skończyły więc własnie teraz pora na to
Last edited by darkonza at 11/1/2021 10:02:45 AM