Takže na Panamu budeme hrát Push the Ball a 2-3 Zone, jelikož v útoku výrazně vsázejí na podkošovou hru, zatímco v obraně volí různé varianty.
Hrát bude sestava:
PG - Klíma/Skácel/Zeman
SG - Kalupka/Vovcík/Zeman
SF - Hubáček/Večeřa/Klíma
PF - Holub/Babák/Jarolímek
C - Nepráš/Hána/Jarolímek
Do týmu jsem nově povolal 19 letého Hánu, který už ve svém věku má výborné podkošové vlastnosti (i když v některých pro C důležitých vnějších zrovna nevyniká).
Na některých postech jsem měl již tradičně velké dilema koho dát na první a koho na druhou pozici. Největší problém byl ale na PG, kde Zemanovi padla forma na 7 a to hlavně proto, že ho Baža nechal před prodejem hrát 116 minut, včetně 48 v přáteláku, což mě teda dost mrzí. Snad v novém týmu bude mívat minuty v pořádku a rychle se dostane do největší formy.
Bohužel po přestupu odehrál Slanina 120 minut v uplynulém týdnu, takže ho v zápase, který je pro něj jako dělaný, nemůžu využít. Majiteli jsem napsal a doufám, že se to zlepší.
A před chvíli skončily postupové naděje NT, ale trochu pozdě (asi 4 minuty před uzavřením nominace na zápas) mě napadlo, že by U21 mohl narychlo posílit Vicen, protože tenhle zápas je pro něj jako dělaný.