Neříkám, že mávnutím proutku máme najít klub, který ihned přejde na tuhle strategii. Bylo to reakce na to, jak skloubit všechny dostupné informace, že to expování je fakt zajímavé, jak v NT/U21, tak v B3 a najít synergii.
Co se týče suvenýrů, míval jsem pravidelně nad 200k, maximum snad někde kolem 250k. 1 milion platů jde opravdu utáhnout, při double + pravidelné výhry v lize příjem ze vstupného přes 600k, TV přes 200k asi pořád v lize je a dalších 200k na suvenýrech.
S ohledem na ty ceny to opravdu asi nejde v tuhle chvíli táhnout dlouhodobě, ale 3-4 sezony v kuse by to neměl být problém, když to někdo vychytá, tak i o něco déle.
Spíše jde o to, že v téhle generaci zatím na tyhle atributy STA/FT kašleme. Když nakouknu do DB, tak jsou na téhle úrovni:
31 letí - 4/8, 9/7 (to je snad jediný, co už to trénuje)
30 letí - 1/3, 3/5, 2/5, 3/3
29 letí - 4/4, 3/9, 2/4, 3/9, 4/1, 3/4 - u některých má ještě smysl v 29 normální trénink, ale někteří z nich už jsou evidentně seknutí nebo vůbec netrénují
Pamatuji si doby, kdy naši hráči standardně mívali minimálně 7/7, hodnoty jako 8/14 se taky objevovaly a ne úplně výjimečně. Za mne teda základ, aby to vůbec někdo trénoval a ideálně více hráčům najednou. Když zároveň bude v B3, tak to bude super bonus, ale asi na něj nemůžeme spoléhat, že 3-4 sezony po sobě se vždy kvalifikuje do B3.
Já se zamýšlel nad účastí svého týmu v B3, ale myslím, že i kdybych do konce sezony všechno vyhrál a postoupil do ligy, že ve World Ranku do top1000 nevyskočím a B3 hrát nebudu.
Last edited by rwystyrk at 12/4/2017 8:30:52 AM