ooo kiek čia patriotų atsirado...juokas man pradeda imt iš tokiu, kalbose rašosi kad man buzeris for fun ar tai just a game, o paskaičius rašliavas atrodo kad tai visas gyvenimas...Atsiminkit kad čia tik žaidimas padarytas iš skaičiuku formulių ir panašiai, o ta u-21 kaip atskira komanda, su kuria gali žaisti prieš babajus (o jei jau negavot galimybės, eikit kokiais šachmatais per online susiradę babaju pažaisti ar kažką panašaus), man asmeniškai tik linksmiau kad kazlėkas dabar treneris :) bent jau yra iš ko pasijuokt forumuose, kalbu ne apie kazlėko postus o apie tų kurie ant jo stumia prikaišiodami: oooo ką tu padarei, kas gi čia dabar bus, tu toks ir anoks, geriau nerk į šikna buvusiam "štabui" ir panašiai :D Gudragalviai prieš sezoną jau pradėjo aiškint kaip ką daryt jeigu nori kad tavo žaidėja paimtų į rinktinę, nors dar iki rinkimų toli gražu buvo, čia žaidimas ne gyvenimas, kuriame pastovumo nerasi...visalaik bus taip kad kas nors bana gaus, ar tai dapis žaidimas ir mes pagaliau ir t.t
Atsipalaiduokit jūs geriau visi ir žiūrėkit savo komandas, ir įrodynėkit kas su ja yra geresnis...