Και εχουμε και λέμε!
xorafa-4- εν. Marpissaikos 104 - 102
Κλασσικά ο Πολωνός βαράει ασύστολα! 6-8 τρίποντα ο τυπάς! Αυτή το φορά όμως τη δουλειά την έκανε ο Μπαράλντι, ο Σέντερ αφου σε Τρέξε και σούταρε του προσέφερε 12 ρίμπς και 7-9 σούτ! Ίσως ήθελε Κοίτα μέσα απο τον Μαρσ! Ο Τζάκσον δε τα πήγε και τόσο καλά.... 18 πόντους , 16 ριμπάουντς αλλα απο τον Κύριο Τζάκσον περιμένουμε περισσότερα οταν μάλιστα τρώει 16 στην άμυνα... Διαφορά διάθεσης και οριακή νίκη του Χοραφά που νομίζω ωφείλετε στην ατολμία του Μάρσι να διαλέξει ενα σύστημα επικέντρωσης.
ADIS εν. neapoli 67ers 95 - 116
Εύκολη νίκη για τον έμπειρο στη κατηγορία Νεάπολη. Δε τα πήγαν άσχημα οι ψηλοί του Άδη αλλα πήραν πολύ λίγες προσπάθειες οι 2 Σέντερ.. ο Ισραηλινός ΣΦ νομίζω οτι την είδε λίγο Κόμπε! Τα 10 λάθη διαφορά ειναι οι παραπάνω επιθέσεις που έδωσαν την εύκολη νίκη στη τελική.
XAMENA KORMIA εν. NDC BC 92 - 90
Μεγάλο ντέρμπι! Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Χαμένος έκανε την ανατροπή του και πήρε ενα πολύτιμο διπλό! Ο Εκρέμ έκανε πάρτυ με 26 πόντους και 20 ριμπάουντς περιορίζοντας στην άμυνα τον αντίπαλο ψηλό σε 2-10 εντός πεδιάς!!
Στη κατηγορία μας έχουμε Μεγάλους και "φτηνούς" Σέντερ ή μου φαίνεται;;;
koukoubaounes εν. Green Devils B.C 101 - 121
Ο κουκου έπαιξε έξυπνα νομίζω βάζοντας Τρέξε και σούταρε απο τη στιγμή που έπαιζα με Σταύρο Μουκέα στη βασική σύνθεση... και όμως το μάτς νομίζω εκεί το πήρα.... ο Μουκέας με 8-12 σούτ, 5 ριμπάουντς και 5 ασσίστς ήταν ο καλύτερος αν σκεφτεί κανεις το μισθό του και το % ευστοχίας αλλά και οτι ο απέναντι Σουτέρ είχε 5-15 τρίποντα! Αν είχα βάλει τρέξε και σούταρε θα είχα χάσει σίγουρα το μάτς αλλα το πρίνσετον νομίζω τιμώρησε το 3-2 δίνοντας πόντους απο τους ψηλούς με μεγάλα ποσοστά...
I love this game!