Skończ z tym płakaniem. Teraz już wszyscy widzą, że to efekt frustracji, że dostałeś mniej głosów ode mnie, sam to przyznałeś parę postów wyżej:
Co do B.B.Kinga...Zacząłem dyskusje ponieważ przeraził mnie wynik B.B Kinga w wyborach i wizja takiego selekcjonera i "odwróconych" w NT w niedalekiej przyszłości. Stwierdziłem, że trzeba jakoś zareagować, żeby sytuacja w przyszłości się nie powtórzyła...i nic do tego nie ma to, czy startowałem w wyborach czy nie. Dyskusja była jaka była...być może była też nudna i nie wszystkich interesowała;-)
Dostałeś mało głosów, bo miałeś słaby plan wyborczy, pełen frazesów i zero konkretów. Nawet planów treningowych nie masz rozpisanych. Twój wątek wyborczy do momentu zakończenia wyborów liczył bodajże 25 postów... Dopiero gdy zacząłeś mnie atakować to dobił do liczby o rząd większej.
A moje listy są używane, dodatkowo moje postulaty o treningu boków też.
A wynik wyborczy powinien Ci dać do myślenia, że to Ty się mylisz. BB-cy może specjalnie a może niechcący stworzyli taką grę, która jest inna niż Twoje wyobrażenia.
ale w moim przekonaniu
Przecież Ty nawet nie do końca rozumiesz na czym odwróceni mają polegać. Dla PG broniącego jako C skillem głównym ma być ID a bokiem OD a nie na odwrót. Zacznij opierać się na logicznym rozumowaniu a nie jakiś tam mglistych przekonaniach. Wyborcy Twoje przekonania ocenili.
--
@All: Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale sami widzice, że to nie ja zacząłem i sami widzicie wyżej jakie są powody tych nudnych ataków. Nie wiem co mam zrobić, żeby "przerażony wynikiem wyborczym" frustrat przestał biegać za mną po wszystkich wątkach i płakać w kółko na tą samą nutę. Niech moc będzie z Wami ;-)