plašiš me :/
gle tu sličicu moraš sabiti u 125 x125 mpxela...staviti je negdje na zid i onda skopiratu URLod te slike na zidu i postaviti ga na buzzeru
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omak te ja potrknem....baš izazivaš da ti svašta napišem kaj mislim o tebi:::))))slobodno, ja volim kad mi se saspe sve u lice, u ovom slučaju u virtualno lice. bilo bi i zanimljivo znati šta misliš. ajd ajd, može i u PM-utvoje virtualno lice je svadljiva curica:::::)))))tko kaže da nisam curica i još uz to svadljiva? ;)
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omak te ja potrknem....baš izazivaš da ti svašta napišem kaj mislim o tebi:::))))slobodno, ja volim kad mi se saspe sve u lice, u ovom slučaju u virtualno lice. bilo bi i zanimljivo znati šta misliš. ajd ajd, može i u PM-utvoje virtualno lice je svadljiva curica:::::)))))
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omak te ja potrknem....baš izazivaš da ti svašta napišem kaj mislim o tebi:::))))slobodno, ja volim kad mi se saspe sve u lice, u ovom slučaju u virtualno lice. bilo bi i zanimljivo znati šta misliš. ajd ajd, može i u PM-u
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omak te ja potrknem....baš izazivaš da ti svašta napišem kaj mislim o tebi:::))))
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-om
to nije PR, to je potrkalo i to se ne može zvat PR-omak te ja potrknem....baš izazivaš da ti svašta napišem kaj mislim o tebi:::))))slobodno, ja volim kad mi se saspe sve u lice, u ovom slučaju u virtualno lice. bilo bi i zanimljivo znati šta misliš. ajd ajd, može i u PM-utvoje virtualno lice je svadljiva curica:::::)))))tko kaže da nisam curica i još uz to svadljiva? ;)čuvaj se da ne naletiš na pravog muškarca onda si nadrapal;))))))))))))))
gle tu sličicu moraš sabiti u 125 x125 mpxela...staviti je negdje na zid i onda skopiratu URLod te slike na zidu i postaviti ga na buzzeruZnam...već sam napisao da imam gotove logo i banner, samo živinče moram smanjiti, iskrojiti i zaljepiti gore...a za to mi treba bar paint ili photoshop ili nešto slićno...A druga ideja je da logo i banner napravim od mog vjernog crittera Jaze...ionako voli pozirati pred fotoaparatom...=)))Evo jedan slićni da znate o čemu pričam...(http://pitweiler.deviantart.com/art/Copper-Dachshund-1734...)
A baš morate quotati cijele klobase...=)))
plašiš meHAHAHAHAHAtjeram strah u kosti i kad ne planiram))bez brige, pas koji laje ne grize
plašiš me
i malo deblji;;;;hehehe:::)))))