Co wypominam? Zobacz łaskawie mój pierwszy wpis:
(http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...)Gdzie tu wypominanie? Odpowiedź na wpis - to po pierwsze. Kolejny to odpowiedź na to, co napisał były Szef NT i moi skauci w reakcji na kolejny przejaw braku zainteresowania.
Po drugie - skąd wiesz co się działo po przejęciu NT?:) I w trakcie sezonów.
Po trzecie - trener U21 nie jest od ustalania tego, jak ma wyglądać wspólpraca z seniorską. To zależy od trenera NT - ja się podporządkowałem decyzjom, wysyłałem bazy i prosiłem moich skautów, aby na każde pytanie trenującego szefa odpowiadali, że NT najważniejsza. Więcej trudno zrobić, bo to już nie nasza działka.
Co do Bułgarii - ależ proszę... przegraliśmy mecz... bez żadnych konsekwencji, bo i tak wygraliśmy grupę wtedy. Przegraliśmy, bo zaryzykowałem grając strefą 3-2:))) Upsss... w tym roku zaryzykowałem i nie zagraliśmy żadnego meczu uświęconym Look Inside... zaryzykowałem, bo graliśmy dwa najważniejsze mecze - z Łotwą i Włochami - strefą 2-3 ... wypominaj, wypominaj:) Szczerze? <lubię to> nadal będę ryzykować w takich sytuacjach, w których moim zdaniem to może przynieść nam korzyść.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)