BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285349.66 in reply to 285349.63
Date: 3/18/2017 1:23:35 AM
Overall Posts Rated:
7272
Kad ir nelabai tu man patinki, bet kai nėra daugiau už ką balsuoti atiduodiu balsą už tave

This Post:
00
285349.67 in reply to 285349.63
Date: 3/18/2017 3:25:42 AM
Overall Posts Rated:
103103
Tikekimes, manau tu ir laimesi, kaip raxenel sake, turi daugiausiai patirties dirbant su u-21.. :) bet tai nereiskia, kad kiti prasciau pasirodytu..
Jei reikes kokios pagalbos ar zmoniu stabe, gali kreiptis, surasime sprendima. Bet jei laimeciau as, tau vietos atsirastu

Last edited by Error 404 at 3/18/2017 3:50:37 AM

This Post:
00
285349.68 in reply to 285349.1
Date: 3/18/2017 11:58:06 AM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
ginklas agituoja chate zmones balsuot, kaip teisininkas anksciau agituodavo per forumus lygu eidamas. rezultatas galutinis bus tas pats

This Post:
11
285349.69 in reply to 285349.68
Date: 3/18/2017 12:16:12 PM
Overall Posts Rated:
9393
Agituoju atsakinėdamas į žmonių klausimus. Manau, kad tai taip pat gera vieta atskleisti savo požiūrį į rinktinę ir pateikti pasiūlymus, ką galėtume kartu padaryti. Tuo pačiu ieškau bendraminčių, kurie sutinka su mano idėjomis ir nori prisidėti. Artimiausiu metu savo planus ruošiuosi pristatyti ir čia.

This Post:
11
285349.70 in reply to 285349.69
Date: 3/18/2017 12:19:01 PM
Komjaunimo Tiesa
II.3
Overall Posts Rated:
898898
Second Team:
Komjaunimo Tiesa II
Discussion outside of the designated forums is prohibited. Candidates who canvas for votes by bb-mail or in other forums will be disqualified.

Taisykliu nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes.

This Post:
00
285349.71 in reply to 285349.70
Date: 3/18/2017 12:26:10 PM
Overall Posts Rated:
103103
good one, uzskaitau :D

This Post:
00
285349.74 in reply to 285349.73
Date: 3/19/2017 4:23:19 AM
Overall Posts Rated:
103103
nes dauguma kandidatu pasisake, kad priimtu norincius :D

From: ginklas
This Post:
11
285349.76 in reply to 285349.75
Date: 3/19/2017 12:13:36 PM
Overall Posts Rated:
9393
Į jūs kreipiasi, paprastų žmonių kandidatas, Rimulio ir Paulelio favoritas, 38 sezono metų žmogus Ginklas (su pilna apkaba). Pirmoji dalis įvykdyta – atkreiptas dėmesys, ypatinga parama gauta iš psichiškai nestabilių ir asocialių atstovų, savo gyvenimą piešiančių ryškiai per šviesiomis spalvomis negu yra iš tikrųjų. Kaip bebūtų, sunku prieš savo pagailėtiną egzistencinę povyzą išvysti naują veidą, tačiau didiesiems troliams reikės apsiprasti. Jūsų kandidatas, ponas Ginklas, ruošiasi užsibūti ilgėliau, negu Rimulis norėtų. Atleisk, pupuli, pasiskųsk Pauleliui, pastarasis tikrai tau padės pravesdamas psichologinį seansą, per kurį pasidalinsite naujais keiksmažodžiais mano adresu ir pasijausite pilnaverčiais planetos Žemės (tikiuosi bent šią nekintamą aksiomą suvokiate) gyventojais. Dabar prie reikalų, skirtų pilnaties neveikiamiems ir inovacijoms neprieštaraujantiems LT BB bendruomenės nariams.

Ginklas. Tai nikas, turintis perkeltinę prasmę. Tai nikas, siekiantis ištransliuoti kai kurias savybes bei bruožus. Ginklas simbolizuoja veržlumą, greitį, kažkuria prasme aktyvumą. Šiuo niku siekiu ne tik gražiai atrodyti, skambėti ar paveikti žmonių dėmesį. Šiuo niku siekiu atvaizduoti savo didžiausius privalumus. Mano galva, aktyvumas, imlumas ir entuziazmas yra tie trūkstami komponentai, leisiantys šiai bendruomenei žengti žingsnį į priekį. Be jokios abejonės, esu naujokas be patirties, kas yra pagrindinė kliūtis tapti favoritu arba, kai kurių akimis, rimtu kandidatu. Iš kitos pusės tai ir lengvata, nes esi švarus, kaip popieriaus lapas. Tu neturi praeities klaidų, kurias kritikai galėtų priminti. Vis dėlto, tu neturi ir nuopelnų, kurie, reikia pripažinti, dažnai priešininkų gretose uždulkėja archyvuose ir nėra labai rūpimas faktorius.

Mano apsisprendimas kandidatuoti nebuvo spontaniškas ar vienos dienos ambicija. U21 rezultatus ir diskusijas apie juos sekiau nuo Igno kadencijos pradžios. Tai buvo gera kadencija, kuri nušvietė ateitį potencialu. Gaila, bet šis potencialas greitai išblėso, kai Ignas prabilo apie savo karjeros pabaigą U21 vyr. trenerio poste. Sutinku su Pauliumi ties aspektu, jog šis darbas nėra vienos kadencijos. Žmonės (taip, ne vienas individas, bet idėjinių žmonių grupė) turi darbuotis ilgiau, jie privalo turėti viziją į ateitį. Radaras supypsėjo pranešdamas apie laiką veikti, kai U21 temoje pradėta kalbėti apie naujokų trūkumą, apie senųjų profesionalų nenorą tampytis su rinktinėmis. Tai buvo galutinis taškas, po kurio ėjo tik planų dėliojimas. Planų dėliojimas ką aš veiksiu tapęs U21 treneriu ir kodėl būtent aš turiu ten eiti. Planas ambicingas, bet žmonės su niku Ginklas yra taip pat ambicingi šunsnukiai.

Pradėjau domėtis. Skaitydamas senas LT BB forumo temas, užtikau vieną įdomią, pavadinimu LTstrateginis štabas. Ši tema patraukė akį ir privertė perskaityti viską. Pasirodo, idėja, surinkti stipriausiųjų būrį į vieną, lyg sukurti kokį LKF atitikmenį, buvo vykdoma, tačiau bergždžiai. Viskam sutrukdė ne išorės veiksniai (laiko stoka, mažai surinkta žmonių ar pnš.), bet tarpusavio ginčai. Gėdingos smulkmenos, kurių priežastimi buvo tuščios individualybių ambicijos, sužlugdė rinktinių atgimimą. Juokingiausia tai, kad štabas nebuvo surinktas iš vaikų. Jame dalyvavo subrendę vyrai, kurių tikriausiai autrofavusios smegenys nuo perteklinio alaus tūrio bei asocialus būdas privedė prie distopijos. Gerais norais grįstas kelias į subinę...

Pagrindinė mano plano dalis yra atgaivinti šį štabą ir surinkti aktyvius žmones. Mano tikslas nėra tuščiai rašyti paklodes vien su tikslu kritikuoti ir niekinti, mano tikslas nėra atbaidyti kitus tokius pačius naujokus, kaip aš, forumuose bereikšmiai stumiant ant visų. Nenoriu ginčytis ir tęsti tas pačias klaidas, kurias tęsia savose sultyse verdantys šios bendruomenės senoliai. Tai natūralu visų žaidimų bendruomenėms. Ilgainiui, kai jas nepapildo nauji žmonės, naujos nuomonės ir idėjos, kas nutinka tokiais atvejais, kai arba žaidimas nepritraukia naujokų, arba

Advertisement