Така е .....между впрочем, като гледам засега нямаше да се справя много по-зле от Никито да видим следващите мачове...
Съмнявам се и за сега, и за близкото бъдеще
Тук не е реалността дето си един "селекционер", тук директно ти задаваш планове и изисквания към трениращите. и мн. други неща, за които се иска опит в играта, какъвто не мисля ,че ти имаш към момента.
То ясно се вижда от текущото ни поколението, когато предните треньори са били "селекционери" , в това число включвам и Сламдънка (аз пък никога не съм му бил фен, за жалост, той и като селекционер и тактик се справяше зле...). Та още от него е почнал потопа
То ако можех да пиша планове и да разбирам в дълбочина тренките, щях да се пусна, и аз да редя един мач повече, но нямам такова самочувствие относно сегашния начин на трениране в играта. Отделно има доста необходима бумащина с мейли - така да се каже скучната, но ключова част на НТ меринджейя , хоро на което също към момента не бих се хванал
Тук се изисква знания(как се правят У21 играчи) и работа изразена като комуникация с трениращите. За форумите също трябва активност естествено.. И нека се види как ще се справи Ники.
Упрекът за играчите във форма/извън форма също е неуместен- твърдите ни титуляри центрове гледам са резерви, ако не беше направено нищо от страна на треньорът ни, явно щяха да са титуляри с дефоулт схемата както обикновено