Nie moge sie z Toba niezgodzic... Juz po raz kolejny jest tak ze do mojej dywizji trafiaja raczej zespoly z V ligi - brak spadkowiczow z III a jak juz i taki sie znajdzie to staje sie botem raczej niz mocnym zespolem walczacym o powrot...no coz, z jednej strony szkoda, a z drugiej - nie powiem - wieksze mozliwosci jesli chodzi o trening :)
Cookies - ostatnio go dawno nie bylo - i chyba ogolnie to raczej odpuszcza ta gre calkowicie - szkoda bo wtedy to ja juz nie wiem z kim bedzie mozna pograc na czyms wiecej niz na luzie - jedynie Czwartkowcy, no i Sparta Zlotow, ktora jest budowana powoli i pewnie niedlugo bedzie zagrozeniem dla kazdego . zobaczymy.
Co do Big 8 - Bobry na pierwszym miejscu stawiaja puchar z wiadomych wzgledow, choc zeby sie Mao nie zapedzil i nie zagubil w tym odpuszczaniu...Na dzien dzisiejszy wydaje mi sie ze finaly w poszczegolnych dywizjach (choc jest jeszcze bardzo wczesnie i wszystko moze sie zdazyc ) beda wygladac nastepująco : Anwil - Czwartkowcy, Pogrążacze - Bobry.
A co u slawiacych IV lige nasza na wyzszych poziomach :
Korona : moim zdaniem przyczajona, ale tym razem juz sie jej chyba nie uda wskoczyc poziom wyzej, choc kto wiec co tam knuje Kelvin i co przyniesie boisko ?? :)
NSG : W tym sezonie moim zdaniem na bank walcza o awans, choc przeciwnika maja ciezkiego - Bielikowo ??
Pterodonty : beniaminek - a wiec najbardziej przyczajona druzyna z tej trojki i chyba - moze sie myle - z najwiekszymi szansami na awans,tylko czy beda chcieli juz w tym sezonie wskoczyc level up ?? zobaczymy :)