BuzzerBeater Forums

Poland - IV.9 > Mecze ligowe

Mecze ligowe (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
77821.662 in reply to 77821.661
Date: 4/3/2010 7:04:47 AM
Overall Posts Rated:
33
...

a tak poza tym czemu tu nie ma Fana i Lukasza ....

Ja JESTEM :)
Tak naprawdę, to loguję się codziennie i na samym początku czytam to forum, Ale jestem często tak przemęczony, że czasami mi się nie chce nic napisać, czy nawet ustawiać składu. Na ten sezon mam następujące plany którymi się teraz podzielę. W lidze "walczę" o 6 miejsce i baraże oraz dobrą pozycję wyjściową do draftu. W zeszłym sezonie wielkim wysiłkiem i dużą dozą szczęścia wywalczyłem 3 miejsce w całej lidze a przyrosło mi posiadaczy karnetów o całe 10 :). W tym sezonie już odpadłem z pucharu więc zostaje mi tylko liczyć na draft i szkolenie młodzieży. Pozdrawiam

This Post:
00
77821.663 in reply to 77821.662
Date: 4/3/2010 4:58:36 PM
Overall Posts Rated:
3030
tym razem nie mam nic na swoją obronę i jestem w ciężkim szoku

This Post:
00
77821.664 in reply to 77821.663
Date: 4/4/2010 9:09:09 AM
Overall Posts Rated:
106106
Ja też... ale ciężkie baty dostałeś:) naprawdę szok:)

This Post:
00
77821.665 in reply to 77821.664
Date: 4/13/2010 5:15:20 PM
Overall Posts Rated:
11
Jak sobie przeglądam Nasza IV ligę to wygląda na to, że już kolejny rok konferencja Big.8 będzie sporo łatwiejsza od Great.8 - Cookiesy - chyba jednak Fan dał sobie spokój, cfaniaki i boston chyba zaraz też boty... a w Great.8 zgodnie z moimi przewidywaniami Pogrążacze będa bardzo trudna przeprawą dla mao. No i Bart Wolf czuję, że w drugiej połowie sezonu czuję że nie raz zaskoczy :) Niestety jakoś tak Koszalin niedoceniam... może niesłusznie.

From: 50_PL

This Post:
00
77821.666 in reply to 77821.665
Date: 4/14/2010 1:48:40 AM
Overall Posts Rated:
22
Nie moge sie z Toba niezgodzic... Juz po raz kolejny jest tak ze do mojej dywizji trafiaja raczej zespoly z V ligi - brak spadkowiczow z III a jak juz i taki sie znajdzie to staje sie botem raczej niz mocnym zespolem walczacym o powrot...no coz, z jednej strony szkoda, a z drugiej - nie powiem - wieksze mozliwosci jesli chodzi o trening :)
Cookies - ostatnio go dawno nie bylo - i chyba ogolnie to raczej odpuszcza ta gre calkowicie - szkoda bo wtedy to ja juz nie wiem z kim bedzie mozna pograc na czyms wiecej niz na luzie - jedynie Czwartkowcy, no i Sparta Zlotow, ktora jest budowana powoli i pewnie niedlugo bedzie zagrozeniem dla kazdego . zobaczymy.
Co do Big 8 - Bobry na pierwszym miejscu stawiaja puchar z wiadomych wzgledow, choc zeby sie Mao nie zapedzil i nie zagubil w tym odpuszczaniu...Na dzien dzisiejszy wydaje mi sie ze finaly w poszczegolnych dywizjach (choc jest jeszcze bardzo wczesnie i wszystko moze sie zdazyc ) beda wygladac nastepująco : Anwil - Czwartkowcy, Pogrążacze - Bobry.

A co u slawiacych IV lige nasza na wyzszych poziomach :

Korona : moim zdaniem przyczajona, ale tym razem juz sie jej chyba nie uda wskoczyc poziom wyzej, choc kto wiec co tam knuje Kelvin i co przyniesie boisko ?? :)
NSG : W tym sezonie moim zdaniem na bank walcza o awans, choc przeciwnika maja ciezkiego - Bielikowo ??
Pterodonty : beniaminek - a wiec najbardziej przyczajona druzyna z tej trojki i chyba - moze sie myle - z najwiekszymi szansami na awans,tylko czy beda chcieli juz w tym sezonie wskoczyc level up ?? zobaczymy :)

From: comeinsky

This Post:
00
77821.667 in reply to 77821.666
Date: 4/14/2010 6:56:53 AM
Overall Posts Rated:
11
Oj chyba mocno przesadziles z naszymi szansami w wyzszych ligach... Wg mnie Kelvin sie utrzyma bo jeszcze nie jest tak mocny zeby awansowac, Lukas sie utrzyma bo tak chce :) i celuje w szoste miejsce i draft, a ja sie utrzymam bo mam nadzieje ze mi sie uda. U mnie w lidze z 6 zespolow jest dla mnie jak na razie totalnie nie do przeskoczenia. Ale za dwa/trzy sezony... Mowiac szczerze ja tez celuje w szoste miejsce, puchar jeszcze ze dwie rundy, utrzymanie, draft i przyszlosc :)

Last edited by comeinsky at 4/14/2010 6:58:10 AM

This Post:
00
77821.668 in reply to 77821.666
Date: 4/14/2010 7:03:42 AM
Overall Posts Rated:
33

Nie moge sie z Toba niezgodzic... Juz po raz kolejny jest tak ze do mojej dywizji trafiaja raczej zespoly z V ligi - brak spadkowiczow z III a jak juz i taki sie znajdzie to staje sie botem raczej niz mocnym zespolem walczacym o powrot...no coz, z jednej strony szkoda, a z drugiej - nie powiem - wieksze mozliwosci jesli chodzi o trening :)
[quete]

zespół spadający zastępuje ZAWSZE zespół awansujący. Awansuj w tym sezonie i spadkowicz trafi do "waszej" konfy. :D

A co u slawiacych IV lige nasza na wyzszych poziomach :
...
NSG : W tym sezonie moim zdaniem na bank walcza o awans, choc przeciwnika maja ciezkiego - Bielikowo ??
:)

nie zauważyłeś, że sprzedałem 3 zawodników : nie wyrabiałem z kasą :(
w tym sezonie walczę o 6 miejsce, ale jakoś niespodziewanie dobrze mi idze.
w następnym się wzmocnię i będę chciał awansować. ( no chyba, że spadnie z 2 ligi jakiś mutant ).

// pozdrawiam
// Łukasz

This Post:
00
77821.669 in reply to 77821.668
Date: 4/14/2010 9:09:47 AM
Overall Posts Rated:
22
Oj ze sprzedales 3 zawodnikow to nic nie znaczy :) moim zdaniem mozesz smialo powalczyc o awans podobnie jak Pterodonty :) sezon dlugi, sa kontuzje i inne przypadki, zwyzki/zniki formy, szczesliwe rzuty ;) itd...
Celujecie w 6 miejsce ale moze sie okazac ze bedzie lepiej... moim zdaniem tak wlasnie moze byc :)

Pozyjemy, zobaczymy :) Pamietajcie 50 sie nie myli :D heheh :)

From: Bidz-U
This Post:
00
77821.670 in reply to 77821.669
Date: 4/14/2010 10:08:34 AM
Overall Posts Rated:
00
Witam zajrzałem se na forum a tu przeczytałem całą historię ligi. Jak u was? widzę że jeszcze ostało się parę zespołów z którymi się grało.

From: Kelvin
This Post:
00
77821.671 in reply to 77821.670
Date: 4/14/2010 10:39:34 AM
Overall Posts Rated:
106106
No rozpoznanie mojej sytuacji chyba trochę nadto optymistyczne, bo jestem najsłabszą drużyną w lidze z najmniejszą halą z najgorszą rezerwą i niechybnie spadnę, jedyna szansa, to to że teraz odpadnę z pucharu i będę się spinał na ligę:)

This Post:
00
77821.672 in reply to 77821.668
Date: 4/14/2010 3:21:32 PM
Overall Posts Rated:
11
zespół spadający zastępuje ZAWSZE zespół awansujący. Awansuj w tym sezonie i spadkowicz trafi do "waszej" konfy. :D

... no i tu ja się nie zgodzę - awansowała Korona, nikt nie spadł w ubiegłym sezonie. :) I mi sie udało awansować :)
Chyba jest tak jak napisałeś chyba że liczba botów przekracza liczbę niższych lig, wtedy bot idzie precz, a awansuje dodatkowy z V ligi...

Advertisement