Hadd álljak ki newsea védelmében.
Csak annyit kérdeznék kivel, ha nincs elégséges mennyiségű kinti ember? Pont most vettem át a poszt edzését, mert Charlie nem törődött vele... Emberek nélkül nehéz komoly kinti játékot. Ráadásul, ha jó tudom még mindig a benti játék a dominánsabb. Ahhoz, hogy sikeresen vegyük fel a harcot kintről bitang erős kinti sor kéne legyen, de sajnos nincs.
Voltak idők, amikor a kinti sor volt jobb és semmit nem tudtunk elérni, mert a 2 pontost mindent tarolt. Ez némileg javult a motorban, de az ukrán meccset bármely más taktikával buktuk volna hiszen "csak" TS, forma és pályahátrányba voltunk. Ezek összhatása mintegy 20 pont az ukránoknak, sikerült kihozni -14-re. Reális eredmény. Még egy nagyon erős csapat is megszenvedett volna ilyen körülmények között. Sajnos középszer a csapat a korábbi sikercsapatokhoz mérten. Azon dolgozunk, hogy jobb legyen a helyzet, de ahhoz a nevelők is kellenének. Több együttműködés, több nevelőklub
Visszadobom a labdát mondj taktikát, amivel tuti nyerő lett volna, ha belekalkulálod a fenti körülményeket? (Ts, forma, pályahátrány)
Semmivel nem tudtunk volna nyerni és másik opciónak a h . közel volt becélozva, csak ahhoz szerintem kicsi a csapat támadóhulláma. Kinti játékhoz úgy tudom kevés a dobótáv. Semleges (gyp, legjobb dobjon) és lassabb (h. játék, tempó nélkül) játékkal meg szintén bukta.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 6/10/2015 4:35:51 AM