Ja już kilkukrotnie byłem jedzony żywcem na tym forum za tezy, które po paru sezonach już nie groziły pożarciem ;-)
A teraz czy to przypadkiem nie jest powtórka z rozrywki? ;-) Czy przypadkiem to Ty nie chcesz teraz mnie zjeść za delikatnie drobną uwagę, że 2-3 bywa niefajne? ;-) Bo przecież większość uważa inaczej (większość na polskich forach, trzeba zaznaczyć) ;-)
Nie ma wielkiego znaczenia czy to sama strefa nie działa tak jak powinna, czy też wynika to z tego, że nie ma odpowiednich zawodników - efekt jest ten sam. Będą w przyszłości odpowiedni zawodnicy - to wtedy ewentualnie trzeba będzie od nowa pogląd zrewidować ;-) Bo póki ich nie ma, to spór jest akademicki ;-)
Na marginesie niedawno w półfinale pucharu jednego z krajów, dużo słabszy zespół (2x niższe pensje) zagrał z odwróconym zawodnikiem i wygrał sprawiając niespodziankę ;-) No ale pewnie u niego na forum nie było nikogo, kto by mu wytłumaczył, że nie ma sensu kombinować i szukać nowych rozwiązań, tylko trzeba grać to co wszyscy od zawsze ;-)
Last edited by B.B.King at 6/27/2011 5:08:06 PM