Sezona 23 ce mi uvek ostati u lepom secanju,to je sezona kada sam prvi put zaigrao u III ligi,da sam mogao ponovo da biram izabrao bi ovu,timovi su manje-vise ujednaceni,forum je najaktivniji verovatno od svih foruma u Srbiji.Kada bi dao ocenu za ovu sezonu to bi bila jaka cetvorka.Sezonu sam izneo sa timom mozda i slabijim od sampionskog iz IV lige,nisam kupio ni jednog jedinog igraca sem Vane jos na pocetku sezone(dobro kupio sam i Violaris-a,ali on je trenirac).Od tima kojeg su svi smatrali autsajderom uspeo sam da udjem u plejof i stignem do 8 kola kupa.Kupio sam trenera lvl 6 za buduceg igraca sa drafta,u draft sam mnogo,mnogo ulagao,uradio grupni camp skautovao ko lud,nadam se da cu dobiti jednog od prva tri igraca.Prosirio sam dosta i arenu.U sledecoj sezoni ce mi biti najvazniji trening igraca koga dobijem sa drafta,makar od njega napravio dobru rezervu,startera ili lidera ekipe.
Moja ocena je 4 kao sto sam rekao zbog nekoliko gresaka sa taktikama,morao sam da dovedem jos nekoliko igraca,moracu sada u ovom periodu da dovedem 1-2,najveci problem je bila klupa,posto od odlaska Tanzl-a,ja nemam nikog normalnog na klupi.Sledeca sezona je jos za stabilizaciju,one tamo prolaz u visi rang da budem kratak.Sledece sezone necu biti tu ceo avgust,tako da propade i ta sezona.
Last edited by Aleksa at 6/3/2013 3:56:12 AM