En nem kiallni szeretnek Newsea vedelmeben, mert nincs ra szukseg (es amugy is jo ha vannak kerdesek), de mivel erintett vagyok valamennyire (taktikazas),igy a sajat velmenyemet elmondom, en hogy lattam a dolgokat:
- a kerdes teljesen jogos, amugy sincs rossz kerdes:)
- a kintisorunkgyengesajnos, minddobotavban,mindtempoban
- az ellenfel kint gyengebbnek tunt (mind fizetes, mind tsi-t tekintve), de ezek egy-ket jatekosrol rendelkezesre allo infok alapjan foleg tamadoskillek (nem is tamadnak kint), vedekezesben kozel annyira rendben vannak, mint bent (14-15kv)
- bedobo poszton mind kv, mind bv rendben van naluk, elonyben nem lettunk volna ott egy kinti emberrel, ellenben nincs olyan kinti emberunk, akinek lett volna bv-je bedobo posztra a 2p ellen.
- gyengebb kinti tam - gyengebb vedekezes vs benti tamadasunk - jobb benti vedelem ellen. Ezt neztem, merlegeltem.
- mnf-et nem vartam tole a rengeteg elonye miatt (ritkan allit, + hazai palya, formak, ts), igy meglepetest okozni nem tudtunk volna egy kinti jatekkal, mert akkora elonye volt, hogy nem kellett kockaztatnia es barmit is igazitania hozzank. Ha nagyon varhato lett volna, hogy allit es csak nagyon kis valoszinuseggel kintit,ugy mas lehetett volna a helyzet.
- higgadtan kozeli jatszott meg nalam, illetve el tudtam volna kepzelni egy semleges taktikat is akar, pl. Higgadt jatek. 2 pontos mellett dontott Newsea
- azt is erdemes lehetmegfontolni, hogyha sokat faultolnak az embereink, akkor ne gyors taktikat menjunk, mert annal tobb tamadas, annal tobbet tamad az ellenfel es igy fault gondok is lehetnek.
Last edited by Emteemaster at 6/10/2015 5:02:05 AM