BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122430.68 in reply to 122430.52
Date: 12/17/2009 5:01:08 AM
Overall Posts Rated:
171171
1. Kui tähtsaks pead entut ja kas entu toimib RK puhul samamoodi nagu tavatiimidel?

Entut pean väga tähtsaks ja eriti Eesti koondise puhul üheks kindlaks võidu võtmeks. Kuidas see RK-l töötab tegelikult ei tea, aga eks siis saab teada, kui valituks saan.:D Ei usu, et seal suur vahe on, kui üldse. EDIT: Jeremy posti lugedes tuli see vallandamise asi ka meelde. Üldiselt teadsin seda juba enne.
No comment! Arvestades ka sinu järgmist postitust.
Siiski: katsetusteks pole aega, kuna lähevad lahti kohe EM-i alagrupimängud.

5. Mis olukorras kasutaksid kaitsetaktikana üleväljapressingut?

Ilmselt ei kasutaks seda mitte kunagi, äärmisel juhul tugeva vastase vastu, kelle ründekulg on väga madal ehk söötmine ja pallikäsitsus madalad siis.
Tugev vastane, aga ründekülg väga madal!? Hmmm...
Isiklikult pole ma näinud ühtegi edukat FCP nö. tugevama vastase vastu. Seda kindlasti ka põhjusel, et stamina on enamuses suhteliselt alahinnatud.

6. Keda katab 3-2 maa-ala korral sinu C/KM?

Vabandust, ei saanud küsimusest aru.
Kasutades 3-2 ala, keda võtab peale (kaitseb) sinu C/KM?
Andsin muidugi omapoolse vastuse ära ja kui pead seda adekvaatseks, võid noogutada, aga pigem ootan ikka sinu tõlgendust-seletust.

7. Kui tähtsaks pead sisemiste ründetaktikate puhul PG/MJ ja SG/VT hüppeviset, siseviset, söötu ja üks-ühele oskust? Mis on sinu jaoks nende skillide tähtsusjärjestus siseründamise korral?

Ei pea neid eriti tähtsaks, aga väheke väärtustan küll. Järjekorda pannes oleks esimene kindlalt sööt, siis sisevise, hüppevise ja üks-ühele.
Arusaamatu vastuse esimene pool. On siis kahel (PG ja SG) mängumehel viiest mingi tähtis skill siseründe korral või ei?:)

8. Kui hästi valdad inglise keelt kõnes ja kirjas? Mis keelt kasutad BB-s?
Suhtlen üsna hästi, olen tulnud toime mitmete väljamaalastega, kirja poolelt veidi nõrgem, aga saan kindlasti hakkama! BB-s kasutan Eesti keelt, kuna alustasin sellega, aga kõik 20 skilli on peas nii Eesti, kui Inglise keeles.
Selles treeneriameti tähtsas oskuses tundub kõvasti arenguruumi olevat. Saame tuleks hakata umbes sadade väljamaalastega.

9. Kui palju mängid teisi interneti-arvutimänge ja kui palju sellest ajast kulub BB-le?
Internetimänge olen mänginud palju, aga praegu mängin ainult BB-d, kuna teised mängud on teinud muutusi, mis ei ole mulle meeldinud või on lihtsalt ära tüüdanud. Arvutimänge mängin aeg-ajalt olenevalt tujust. Põhiliselt tegelen ikkagi BB-ga ja sellele jääb aega ülegi.
Ei julgeks panuseid teha su tuju peale. Ei sisenda kindlust, et järgmine mängumootori kruttimine sul mänguisu ära ei võta.
____________________________________________________________________________________

Eks valimistel on alati tõsiselt- ja vähem tõsiseltvõetavaid kandidaate. Su aktiivsus tuleb kasuks, kuid nii mõnigi kord olen su aktiivsuse viljade, mitmete mädapirnide, otsa sattunud nt. Globalis ja see sust muljet kui pädev manager pole jätnud. Aga see, et loed ja uurid asju on kindlasti positiivne. Loodetavasti oled õppimisvõimeline ja tuled järgmised korrad uhkema kandidatuuriga välja.
Edu!

From: Kossuhunt

To: jer
This Post:
00
122430.69 in reply to 122430.67
Date: 12/17/2009 5:04:30 AM
Overall Posts Rated:
171171
Tõsi ta on, et C/KM katab tihtipeale hüppeviskajaid ja seepärast vastasin ka PG. Meelde tuleb privaatliiga mäng just sinu vastu, kus RV mängujuhti P. Löverit kattis tihti minu C. (15098867)
Mängujuhiks oli ikka pigem Pruler?:)

From: Nohu

This Post:
00
122430.71 in reply to 122430.69
Date: 12/17/2009 5:13:30 AM
Overall Posts Rated:
00
Ülekuulamine ja teiste mahategemine käib siin?

From: Kossuhunt

To: Nohu
This Post:
00
122430.72 in reply to 122430.71
Date: 12/17/2009 5:19:41 AM
Overall Posts Rated:
171171
Ülekuulamine ja teiste mahategemine käib siin?
Vee kristallfiltreerimine, terade eraldamine, pildi selgeks tegemine:)
Ega sa ometi mõtle, et valimiskampaania olnuga piirdubki!?

From: Nohu

This Post:
00
122430.73 in reply to 122430.72
Date: 12/17/2009 5:24:50 AM
Overall Posts Rated:
00
Ei kus, sa muudad selle juba nagunii värvikirevamaks

This Post:
00
122430.74 in reply to 122430.56
Date: 12/17/2009 5:32:01 AM
Overall Posts Rated:
171171
Ei oskagi kohe midagi täpsustavat küsida, kuna on selge, et õpid alles mängu ja sisulisest arusaamisest jääb veel natukene vajaka. Siiski, et sulle veel võimalus anda ja teistest tõsisema kandidatuuri esitajatest mitte eristada, lisan mõned kommentaarid.
4. Mis oskusi väärtustad kõige enam SG/VT juures?
4. Isiklikult hindan kõige rohkem viske raadiust ja söötmis oskust.
Mille järgi sul need eelistused välja on kujunend?

5. Mis olukorras kasutaksid kaitsetaktikana üleväljapressingut?
5. Arvan et kasutaksin siis kui vastasmeeskond on minust parem laua all! Sellega püüaksin võimalikult palju vaheltlõikeid saavutada ja vahel seda taktikat kasutades on see ka mulle nii mõningadki võidud toonud!
Mis on üleväljapressingu plussid ja miinused?

9. Kui palju mängid teisi interneti-arvutimänge ja kui palju sellest ajast kulub BB-le?
9. Buzzerile kulub ikka väga palju sune t vähemalt 1 tund kindlasti päevas et lisaks mängin veel Hattricki, mafiaparadise, the-westi!
Treeneri koht vajab mu meelest suuremat pühendumust ja mida vähem teisi segajaid arvuti taga seda parem:)
__________________________________________________________________________________

Edu!

This Post:
00
122430.75 in reply to 122430.68
Date: 12/17/2009 6:25:57 AM
Overall Posts Rated:
44
Loodetavasti oled õppimisvõimeline ja tuled järgmised korrad uhkema kandidatuuriga välja.

Kindel on üks- kui tahad Eesti treeneriks saada, pead mängima kõrgliigas. Seekord tahan esimest korda viie sekka saada, siis võib-olla välismaale ja kunagi tulevikus mõtlen veel Eesti koondise juhendamise peale

This Post:
00
122430.76 in reply to 122430.75
Date: 12/17/2009 6:29:41 AM
Overall Posts Rated:
1010
Kindel on üks- kui tahad Eesti treeneriks saada, pead mängima kõrgliigas.

Ei tahaks kuidagimoodi selle väitega nõus olla. Mina tean päris mitut isikut, keda ma oleks nõus altpoolt toetama, kui meistriliiga (millegipärast nad lihtsalt ei kandideeri). Oluline on olla asja sees, asjalik. Ei ole mõtet katsetama minna, et ehk saan. Kindel missioon ja visioon peaks asjast siiski olema.

This Post:
00
122430.77 in reply to 122430.76
Date: 12/17/2009 6:34:33 AM
Overall Posts Rated:
44
Aga kui tuleb keegi kõrgliigast ka valimistele lööb ta platsi puhtaks, eriti kui ta on populaarne. Kui kedagi kõrgliigast ei tule, läheks valimised ilmselt, kas mõnele talve või suve päevadel käinule või siis lihtsalt mõni harva juhtuv erand nagu üleelmisel hooajal Mulk oli.

Advertisement