No ok Koźlik, ale problem w tym,że teraz nie ma racji za grosz bo wbiłeś się na wątek wybitnie BB Kinga i starasz się mieszać tutaj. Wiesz, że cię lubię, choć nie akceptuję twoich poglądów dotyczących scautingu i budowania skili, ale to inna bajka bo to jest demokracja. Co do kółeczka i adorowania zapominasz o jednym drobnym fakcie. Na forum BB istnieje kółeczko adorowania obecnego selekcjonera NT i mimo, że nabroił w sposób fatalny adorowanie i próba wybielenia go idzie na maxa, że to fajny mimo wszystko chłopina itp. pierdoły na ten temat podczas kiedy w realu nikt by z nim już słowa nie zamienił, poza jak sam zauważyłeś adoratorami którzy mu dupsko wyliżą cokolwiek by nie zrobił. Tak więc zarzucasz jedno akceptując drugie takie samo. W tej kwestii to ja ci powiem, że mi się to nie podoba. Wątek jest jasno sprecyzowany. JASNA STRONA MOCY więc jak chcesz uszanować społeczność BB to tutaj się po prostu nie udzielaj. To najprostsza metoda. JA JESTEM PO CIEMNEJ STRONIE MOCY, dlatego BB King nie odpisuje na moje posty drżąc przed Lordem Predatorem inaczej dawno coś by naskrobał.Ignoruje - trudno, ale mi to nie przeszkadza.Udowadnia to tylko, że w tym wątku JASNA STRONA MOCY autora przegrywa z CIEMNĄ STRONĄ MOCY PREDATORA :)))) co nie oznacza, że skoro taki wątek powstał to nie można się pośmiać i pożartować. Finito. Pozdrawiam ciebie i przekazuje ci trochę ciemnej strony mocy, aby ci dobrze służyła.