Powołania do kadry NT:Obwodowi:- Patryk Swiatczak (5148120) Pensja:$ 170 288
SS: 117
Chyba nikogo to powołanie nie dziwi. Zawodnik doświadczony, który może grać na pozycji PG, SG a jak bym się uparł to i na SFie bym mógł go wystawić. Nie wątpliwie jest to zawodnik, który mam nadzieję, że nadal będzie stanowił o silne naszej kadr, ma już porządne doświadczenie więc w tym meczu się przyda jak mało kiedy. Zawodnik już nie trenowany ale gra w porządnym klubie gdzie o formę powinienem być spokojny. Zawodnik ten przeszedł wszystkie możliwe stopnie rozwoju kariery, czyli u21, gra w "BBB", a od kilku sezonów jest pewniakiem na obwodzie. No i ma zbiórki:).
- Radoslaw Rybaczuk (4847744) Pensja: $ 127 131
SS: 105
Zawodnik jest na TLu, więc można podglądnąć. Można powiedzieć, że najlepszy kolega Patryka, grał z nim w u21 i w NT też się często spotykali. Gracz z najlepszym JSem w w mojej bazie. Do tego OD, DV zachęcają mnie aby z tego gracza skorzystać. Zawodników również nie trenowany ale doświadczenie silne to jest to.
- Marian Weszka (6026745) Pensja: $ 151 621
SS: 112
Ten gracz ma fajne zielone skile:) będzie wiodącą postacią naszej kadry w tym sezonie. Ciągle trenuje co jest jego następnym atutem. Szkoda, że teraz ma tylko porządną formę bo w silnej by się nam bez wątpienia przydał. Ten zawodnik bardzo lubi wjazdy pod kosz co zresztą widać na filmiku promującym ten sezon NT.
- Krzysztof Gradzik (8796191) Pensja: $ 128 454
SS: 109
Gracz z bardzo fajnym dołem, nominalny PG ale na innych pozycjach obwodowych też by sobie bez wątpienia poradził. W dobrej formie będzie pukał ostro do pierwszej piątki a tak to musi się zadowolić inną rolą w tej kadrze. Zawodnik ten też jest w treningu ale sam jestem ciekaw czy jeszcze cos skoczy bo zablokował się w tamtym sezonie, teraz jak jest obniżka pensji to może uda mu się wbić jeszcze kilka skili.
SFi:Najpierw kilka słów wstępu. Tutaj miałem dość poważny problem bo jak zobaczyłem, że Talarek jest w słabej formie to mi ręce opadły ale cóż będziemy musieli sobie bez niego jakoś poradzić.
-Tomasz Zygmuntowski (8216850) Pensja: $ 54 203
SS: 106
Chyba nikogo nie dziwi powołanie tego gracza. Na dzień dzisiejszy najlepszy SF pod LI, Klaczynski ostro depcze mu po piętach ale na dzień dzisiejszy to Tomek dostaje szanse. W ostatnim meczu z Włochami testowałem go na PFie, ta opcja w jutrzejszym meczu odpada ;-)
-Kazimierz Skrobanski (8220391) Pensja: $ 70 697
SS: 106
Chyba sie nie pomylę jak powiem, że to debiut tego zawodnika w NT. W jakimś stopniu zastapi nam Talarka, może to właśnie ten dzień kiedy o Talarku zapomnę dzięki niemu? Kto wie. Zawodnik przeznaczony pod taktyki obwodowe, pensją nie powala ale SSem tak:). 106.
CDN...
Last edited by m4ti_ at 10/18/2010 11:18:19 AM