BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
From: ktlp

This Post:
00
237479.67 in reply to 237479.66
Date: 6/8/2013 4:11:02 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Συγχαρητηρια!!! Στελιο και καλη συνεχεια !

From: tsohas

To: ktlp
This Post:
00
237479.68 in reply to 237479.67
Date: 6/8/2013 5:23:11 PM
Overall Posts Rated:
7474
συγχαρητηρια σε νικητη αλλα και στον ηττημενο!νομιζω ολα κριθηκαν στο πρωτο ματς,ο στελιος εδειξε οτι με κουλοχερη και σιδηροπουλο σε φυσιολογικες θεσεις ηταν αχτυπητος για τον ομιλο μας.

From: ktlp

This Post:
00
237479.69 in reply to 237479.68
Date: 6/8/2013 5:32:00 PM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Συμφωνω

From: stelaios

This Post:
00
237479.70 in reply to 237479.65
Date: 6/8/2013 6:24:37 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Μπράβο Στελάρα και πάλι συγχαρητήρια!

Δίκαιος πρωταθλητής!

Κρίμα που είμαι ανυπόμονος ανθρωπος και δεν σε περίμενα.. :Ρ

Μπορει να ξανασυναντηθούμε ομως κάποια στιγμή.. :Ρ

@ James μην μασάς η σειρά σου ειναι τώρα.. :Ρ

καλά κάνεις και είσαι ανυπόμονος!!!

συγχαρητήρια και σε εσένα. λειτουργείς συνολικά σωστά και είσαι παράδειγμα προς μίμηση. βρέθηκες σε ένα δύσκολο όμιλο πέρσι κι όμως ήσουν πρώτος σχεδόν όλη τη σεζόν. έφτιαξες άψογα το κλειστό σου και φέτος έκανες το βήμα παραπάνω.
για εμένα ήταν θέμα χρόνου να φτάσεις Α1.

και πάλι πολλά μπράβο Γιώργο!!!

This Post:
00
237479.71 in reply to 237479.66
Date: 6/8/2013 6:26:23 PM
Overall Posts Rated:
10001000
συγχαρητηρια και απο εμενα για την ανοδο σου ,παναξια πρωταθλητης και δικαια η ανοδο σου .....

δεν γνωριζόμαστε και μου προκάλεσε έκπληξη το μήνυμά σου!

σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

To: ktlp
This Post:
00
237479.72 in reply to 237479.67
Date: 6/8/2013 6:27:13 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Συγχαρητηρια!!! Στελιο και καλη συνεχεια !

ωραίο πράγμα να λες ευχαριστώ επειδή σε συγχαίρουν!

χαχαχχαχα

ευχαριστώ!

This Post:
00
237479.73 in reply to 237479.68
Date: 6/8/2013 6:29:04 PM
Overall Posts Rated:
10001000
συγχαρητηρια σε νικητη αλλα και στον ηττημενο!νομιζω ολα κριθηκαν στο πρωτο ματς,ο στελιος εδειξε οτι με κουλοχερη και σιδηροπουλο σε φυσιολογικες θεσεις ηταν αχτυπητος για τον ομιλο μας.

ευχαριστούμε Τσόχα. πράττεις πολύ σωστά που συγχαίρεις και τον Δημήτρη. έχει φτάσει και φέτος πολύ κοντά στην άνοδο. φέτος ίσως πιο κοντά από ποτέ και το πιστεύω αυτό που λέω.

This Post:
22
237479.74 in reply to 237479.73
Date: 6/8/2013 7:06:07 PM
Overall Posts Rated:
10001000
τέλειωσε η σεζόν με τυχερό εμένα. θα ήμουν πιο χαρούμενος αν ήμουν τόσο δραστήριος στα φόρουμ όσο παλιότερα όπως τότε που έπαιζα στον όμιλο ΙΙΙ,11. ελπίζω όμως σαν παρουσία ομάδας να είχα στοιχεία που προκαλούν ενδιαφέρον και που θα ήθελε κάποιος να αφομοιώσει ή προσθέσει στην δική του ομάδα.

δυο λόγια για φετινή σεζόν αρχίζοντας όμως από πολύ πίσω.
εμένα μου αρέσουν οι προπονήσεις. αν δεν υπήρχε αυτό το στοιχείο 99% δεν θα έπαιζα τόσες σεζόν. υπάρχει όμως και με διασκεδάζει αφάνταστα γιατί λατρεύω την ενίσχυση της ομάδας εκ των έσω. αργά μεν, αλλά σταθερά και ελεγχόμενα και με μπόλικη ευελιξία. αυτό τώρα με τη σειρά του προκαλεί ένα δέσιμο με τους παίκτες που αν είναι και national potential καταλήγει σε ένα κυνήγι του να γίνουν διεθνείς. όμως κάποια στιγμή οι μισθοί μεγαλώνουν τόσο που οριακά τους αντέχεις.

αυτός είναι και ο λόγος που νιώθω προσωρινά ανακουφισμένος από την άνοδο και σε αυτό οφείλονται και οι τόσες προπονήσεις του Κουλού και του ΣΙδηρό στο 5. μόνο από εσωτερικές προπονήσεις θα μπορούσα να ελέγξω τους μισθούς τους και να κερδίσω χρόνο σε περίπτωση που δεν τα κατάφερνα φέτος. για να καταλάβετε, από τη σεζόν 21 κιόλας πολλοί μου έλεγαν να πουλήσω κάποιον εκ των δύο!!! πράγμα όμως αδιαπραγμαύτευτο για εμένα που έχω στόχο να τους δω να συνυπάρχουν στην εθνική Ελλάδος.

στόχος ήταν η άνοδος λοιπόν, με προπονήσεις μόνο στο 5, με προσοχή στις καταστάσεις που αυτόματα έκανε αδύνατη τη συνύπαρξη αυτών των δύο στην πεντάδα μου συχνά. κι αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι αφού έχανα και σε επίθεση αλλά και σε άμυνα.

τελικά η σεζόν κύλλησε πολύ ομαλά και πολύ ήρεμα. πρώτα από όλα κλήθηκε νωρίς σχετικά μέσα στη σεζόν ο Κιρίλος στην εθνική κι αυτό με απελευθέρωσε αφού πλέον ήξερα πως είχα πετύχει κάτι για το οποίο θα καμαρώνω μέσα μου για πάντα. έπειτα πήγα καλά στο κύπελλο και δεν μετάνοιωσα ούτε στιγμή για την δυνατή που επέλεξα απέναντι στην ομάδα της Α1. μπορεί να αποκλείστηκα, μπορεί να έχασα την έδρα για τους τελικούς, αλλά άρχισα να εμπιστεύομαι ακόμα περισσότερο την ομάδα μου.

στα πλέι-οφφ ήμουν τυχερός. δεν υπήρξε μεταγραφική ενίσχυση από κάποια ομάδα, είχε τραυματία βασικό ο Μαρπισσαϊκός που μου έκανε τη ζωή πιο εύκολη και έτσι έφτασε με φουλ ενθουσιασμό στους τελικούς.

αντίπαλος εκεί ο πολύ πολύ σοβαρός μάνατζερ της Βομβάυ, ο Δημήτρης. κι εδώ ειχα όση τύχη χρειαζότανε για να σπάσω την έδρα στις λεπτομέρειες σε ένα από τα συναρπαστικότερα ματς που έχω δώσει ποτέ μου, ένα ματς που όπως ξεκίνησε μου άφηνε την εντύπωση πς θα χάνω με 20 πόντους στο ημίχρονο. σήμερα τα πράγματα στο pre-game ήταν ελαφρώς ευκολότερα και έγιναν ακόμα πιο εύκολα στην πράξη λόγω των επιλογών μας συνδυαστικάπου στο κούμπωμά τους με βόλευαν πολύ.

Δυό Λόγια για Εσάς

Βομβάυ Μιξ : από τους μάνατζερ που αξίζουν με κλειστά τα μάτια Α2. καλός εγκεφαλικά πολύ ο Δημήτρης και με ρόστερ με επιθετική ποικιλία, κάτι πυο λατρεύω εγώ προσωπικά.

Τσόχας : αν κοντράρει τους πάντες με 170,000 μπάτζετ, σκεφτείτε το θα κάνει με 300,000, ειδικά αν δυνάμωνε πρώτα τις άμυνές του με αυτά τα λεφτά.

Τιπ : η πρώτη μου ήττα με το καλημέρα εδώ και δεν ήταν η μόνη. μια ομάδα που πρέπει να αντιγράφει κανείς τις κινήσεις στο κλειστό του. με τέτοιο κλειστό και με προσχτικές τιμές στα εισιτήρια, ε θα έρθει η άνοδος.

ΚΤΠ : άλλη μια ομάδα που με νίκησε 2 φορές όσο έμεινα εδώ. άλλη μια ομάδα από την οποία έχουμε απαιτήσεις κα ιτην παρακολουθούμε περισσότερο.

Ξεχώρισα τις πιο δυνατές ομάδες της 3ετίας που ουσιαστικά κατευθύνουν το επίπεδο δυσκολίας στον ΙΙΙ.10.

Τα Μετέωρα έχουν μέλλον σίγουρα, ενώ οι Μπιριμπάκηδες επίσης με τρόμαζαν εμένα, ειδικά αφότου είχα δει στη λίστα τους 3 περιφερειακούς του.

σας κούρασα λίγο με αυτό το ποστ. ελπίζω να ήταν λίγο και μην χρειαστήκατε depon όσοι το διαβάσατε όλο.

χαχαχαχαχαχα

μακάρι να φανώ αντάξιος του ομίλου μας στην Α2 και θα χαρώ πολύ να ξαναβρεθούμε αντίπαλοι ξανά στο μέλλον είτε στην Α2 είτε ακόμα καλύτερα στην Α1 !!!

From: tsohas

This Post:
00
237479.75 in reply to 237479.74
Date: 6/9/2013 4:28:02 AM
Overall Posts Rated:
7474
Ωραιος!θα μας λειψεις!παρε κανα μπαλακι για να μας επισκεπτεσαι και στην επομενη σεζον!

This Post:
00
237479.76 in reply to 237479.73
Date: 6/9/2013 5:27:57 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Συγχαρητηρια Στελιο. Κατι παραπανω απο δικαιος αυτος ο τιτλος για σενα. Πολλα συγχαρητηρια ομως και στον Τζειμς γιατι χαρις αυτον η νικη του στελιου αποκτα ακομα μεγαλυτερη αξια