BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > U21 választási vitafórum

U21 választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
243086.67 in reply to 243086.66
Date: 6/14/2013 7:06:35 PM
Overall Posts Rated:
8181
Előre is elnézést kérek az offtopic miatt, de ezt muszáj:
Épp a Show Must Go On-t hallgatom full hangerőn, és amikor megláttam a csapatnevedet, kiköptem a sört. Kártérítést követelek!
:D

This Post:
00
243086.68 in reply to 243086.65
Date: 6/14/2013 7:09:06 PM
Overall Posts Rated:
8181
Ja, hogy ontopic is legyek:
A minta fejlődés kurva jó ötlet. Össze kéne szedni valahova néhány példát, hogy: "én őt edzettem, így nézett ki 18 évesen, így 19, így 20, így 21 évesen. Ennyit, majd ennyit, majd ennyit keresett. Ekkor azért volt sok, mert."
Ez sokkal többet segítene egy kezdőnek az edzés és eltarthatóság megértésében és tervezésében, mint a sok elméleti szájtépés.

Ja, ha kell, a kezdést meg is tudom adni: egy u21-esem volt, sajnos a fizetési adatai hiányosak, de a fele megvan. Az edzést pedig folyamatosan írtam, azt akár heti pontossággal is közzé tudom tenni.

Last edited by thevoyager at 6/14/2013 7:12:31 PM

This Post:
00
243086.69 in reply to 243086.67
Date: 6/14/2013 7:10:00 PM
Overall Posts Rated:
2222
:)) Igen, az inspirálta a névválasztást. És Queen forever!

This Post:
00
243086.70 in reply to 243086.68
Date: 6/14/2013 7:34:38 PM
Overall Posts Rated:
2222
Nem csak játékos fejlődésre gondoltam, hanem teljes csapatra. Pl első szezonban csináld ezt meg ezt, ilyen legyen a személyzeted, a stadiont így fejleszd, és akkor következő szezonra ezt tudod tenni, a csapatod így válogasd (aszerint lebontva, hogy milyen posztra edzene az ember), stb.

This Post:
00
243086.71 in reply to 243086.70
Date: 6/14/2013 7:44:03 PM
Overall Posts Rated:
8181
Az túl szájbarágós talán, meg nehéz is lenne ez ügyben konkrét "how-to"-t létrehozni, hiszen nem csak egy járható út van.
De az egy játékos edzését bemutató dolgot akkor is kiváló ötletnek tartom.

This Post:
33
243086.72 in reply to 243086.65
Date: 6/15/2013 4:20:48 AM
Overall Posts Rated:
310310
Köszönöm, hogy megerősítetted, amiket leírtam, és igen, pont te vagy az (iiletve az egyik), akiről pm-ben beszélgettünk. Én ezt tartom az egyik legnagyobb hibának a stáb részéről, hogy a hozzád hasonló lelkes edzeni vágyó managereket nem tájékoztatják az edzés "másik oldaláról". Még mielőtt valaki betalálna, hogy akkor miért csak a szám jár és miért nem jelentkezem a stábba, közlöm, hogy nem igazán érdekel már a válogatott, sok szezonnal ezelőtt elvették tőle a kedvemet. Igazából az egész vita abból indult ki, hogy John/Gila az újoncok érdekében kezdte kritizálni a a pénzügyi rendszert, a BB-társadalom azon részét, akik nem nevelnek, nem vesznek magyart, a csilliárdosokat, akik nyerészkednek, egyszóval mindenkit, aki nem kapcsolódik valamilyen szinten a válogatotthoz. Nekem meg azon durran el az agyam, hogy szerintem pont ők tudnának a legtöbbet tenni az újoncok fejlődése érdekében, de nem sok jelét látom, sőt inkább az ellenkezőjére látok példát, én ezért is szavaztam wengerre, aki az eltartható válogatottnevelést tűzte a zászlajára és ezért fogok most Domira szavazni, aki hasonló stílust képvisel.

Ami a fórumos témát illeti, szerintem nincs igazad, használható a fórum. A tanácsadós példa jó ötlet, de nem lehet a fórumtól elvonatkoztatni. Mint írtad, te sem olvastál fórumot, de akkor hogy lehet eljuttatni az infót az újaknak? Iszonyú munka lenne mondjuk hetente átnézni az összes negyedosztályt, hogy kik a frissen regisztráltak. A megoldás az lehetne, ha az infót be lehetne csempészni egy kezdőüzenetbe, amit minden frissen regisztrált megkap, nem tudom, van-e erre lehetőség. Maga a dokumentum összeállítása szerintem úgy lenne lehetséges, ha valaki aki rutinos, szépen haladt, eredményes, stb, indítana egy másik csapatot (mondjuk munkahelyről) és rögzítene mindent, amit az első 3-4 szezonban csinál. Sajnos ez sem lenne megoldás a jelenlegi problémákra. További gond, hogy nyilván nem lehet egy egységes fejlődési tervet írni, inkább csak általánosságokat, hiszen nagyon befolyásolja egy-egy csapat fejlődését, hogy milyen játékost kap edzőnek, milyeneket tud draftolni, egyáltalán mi a manager célja, stb.

Szóval a lehető legjobb megoldás szerintem is a mentorprogram, amiben sajnos nagyon kevesen vesznek részt, gondolom pont azért, mert nem is találnak oda. Ott személyre szabott tanácsokat lehetne adni mindenkinek, bár ott is létező probléma, hogy attól is függ a csapat sorsa, hogy ki milyen mentorhoz kerül. Ha te pl újoncként mentort kérsz, teljesen más lenne a csapatod, ha John/Gila a mentorod, vagy ha engem kapsz.

Összességében a te példád remekül mutatja, mi nem stimmel jelenleg a válogatottnál, szóval örülök, hogy te is kifejtetted a véleményed. Sok sikert a jövőben és bocs, hogy offoltam a választási topikot, de szerintem ezek a kérdések igeniss fontosak a válogatott jövője szempontjából.

Don't feed the troll
This Post:
00
243086.73 in reply to 243086.71
Date: 6/15/2013 4:30:03 AM
Overall Posts Rated:
310310
Ilyen lista speciel van Gilánál, öcsém csapata edzett három bedobót, ott rögzítve van hétről-hétre, hogy mit edzett, milyen poszton, hogy fejlődtek, évenkénti fizetések, összes skill ugrás, stb. Excelben átküldtük neki, remélem még megvan, esetleg feldobhatná a külső fórumra, hogy le lehessen tölteni.

Don't feed the troll
From: Dawa

To: Cimi
This Post:
22
243086.74 in reply to 243086.19
Date: 6/15/2013 5:26:53 AM
Overall Posts Rated:
106106
Sok hozzászólás, észrevétel volt az elmúlt időszakban, aminek örülök, mert ez mutatja, hogy megvan az érdeklődés a válogatottak és a közös jövőnk irányában. Emellett számos olyan gondolat is napvilágot látott, amiből úgy tűnik, hogy a "nyak feletti" parcellák tekintetében rendelkezünk jó néhány lehetőséggel és tartalékkal.

Örültem a felkérésnek a válogatottnál történő szerepvállalással kapcsolatban, az elmúlt szezonokban már érlelődött bennem valami hasonló, viszont eddig a szezonig nem éreztem időszerűnek.

Emellett örülök, hogy megpályázta a kapitányi posztot a véleményem szerint az újabb kori (15. szezontól) magyar BB közösség egyik legtehetségesebb klubmenedzsere és a nagy "öreg" is. Aki 7 darab teljes szezon alatt a nulláról és IV. osztályból Magyar Bajnok és Kupagyőztes csapatot tud kreálni, az szerintem képes lehet a válogatottaknál is egy olyan struktúrát kiépíteni, ami a tartós siker kulcsa lehet, aktuális helyzetben is. A korábbi kapitány helyett meg az eredményei beszélnek.

Egyetértek a korábbi hozzászólókkal, jelenleg a játék a hanyatlás irányába tendál. Ezt a hullámot meg lehet lovagolni.

Éljen a válogatott, hajrá magyarok!
Üdv.

This Post:
00
243086.75 in reply to 243086.73
Date: 6/15/2013 5:56:07 AM
Overall Posts Rated:
8181
Az jó, nekem is van pár adatom. Célszerű lenne ezeket valahova egy helyre összeszedni, minél több infóval, és akkor az edzésre vállalkozó kezdőknek lehetne mutogatni példaként. Ilyen edzővel ilyen játékos így fejlődik, de vigyázz, ennyi lesz a fizuja.

This Post:
11
243086.76 in reply to 243086.72
Date: 6/15/2013 5:58:01 AM
kk zte
III.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Nézd meg az utolsó mentort mikor osztottam ki.
Ha megalakul 1. csapat arról ÉN nem tudok.
Ha nem jelentkezik nem tudok segítséget küldeni.
IV. 37 Napoleon Stars - nézd meg.
Heti 130 - 150K plusz, 5 edző, U-21 esélyes játékos.
Raktáron 1. millió, csak most támadókba megy az edzés butaság lenne oda igazolni játékost.
Sajnos Ő is elcseszet 1 legendát, és össze vissza vásárolt az elején.

This Post:
00
243086.77 in reply to 243086.64
Date: 6/15/2013 6:06:49 AM
Overall Posts Rated:
190190
Te nézted már, hogy nálunk mekkora stadionok vannak pl. harmadosztályban? Mert nekem pl. 15000-es de a hajamra kenhetem, ha 50% alatti jegyárral sem jönnek ki, csak 7000-en egy meccsre.....

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
Advertisement