jak dla mnie cały ten temat to jedna wielka bzdura...jaki sens jest zmieniać coś co funkcjonuje dobrze od ponad 20 sezonów i każdy się już do tego przyzwyczaił? dla mnie żaden...jeszcze w dodatku tylko dlatego, że nie podoba się to kilku przewrażliwionym pedantom...w świecie nic nie jest doskonałe, a takie zmienianie czegoś co się przyjęło i funkcjonuje w stopniu zadowalającym zdecydowaną większość użytkowników, na coś pseudo bardziej wymuskanego, ale tylko dla małego ułamka userów jest dla mnie bezsensem...już widzę cały ten zamęt wywołany jedynie przez widzimisię kilku użytkowników, nie wspominając już o tym, że przestawienie się będzie problematyczne i pewnie zajmie wielu osobom trochę czasu.
ja bym sobie to nazewnictwo skilli podarował, bo jak wiele osób pisze, to jest pierdoła w porównaniu do innych rzeczy, które faktycznie przydałoby się poprawić...mi osobiście nigdy nie przeszkadzało to, że np w zakładce grajków mam w jednej linijce nazwę skilla, a wartość pod nią, nic mi się nie rozjeżdża, ani nie ucina, a lepsze wrażenia estetyczne dla kilku pedantów, w żaden sposób nie zrekompensują zamieszania wynikającego ze zmiany całej nomenklatury nazewnictwa...to tak jakby ktoś chciał teraz zmienić cały układ wartości SI - totalny bezsens i poroniony pomysł.
Last edited by Huanito at 1/2/2014 5:47:40 AM