Έγραψα πιο πάνω πως είναι σεβαστή η προσωπική σου άποψη, το ξαναγράφω γιατί μάλλον προσπεράστηκε. Προφανώς και έχεις το δικαίωμα να υποστηρίζεις όποιον θες. Αν όμως δεν το κατάλαβες, η συζήτηση δεν γίνεται για το ποιον υποστηρίζεις, αλλά για την "αδικία" που έγραψες. Κανένα δεν ενδιαφέρει ποιον υποστηρίζεις και δεν αποτελώ εξαίρεση. Είναι όμως επίσης αναφαίρετο δικαίωμα μου να υπερασπιστώ την ομάδα μου όταν γίνεται λόγος για υποτιθέμενη "αδικία". Πως περίμενες δηλαδή να μη συνδέσω την "αδικία" με το αποτέλεσμα των τελικών, όταν γράφεται αμέσως μετά την ταυτόχρονη άνοδο του 2ου στον όμιλο;;;
Να μου επιτρέψεις να σου πω πως δεν έκανες καλύτερα τα πράγματα με το τελευταίο μήνυμα σου. Γιατί από τη μία λες πως δεν κατηγορείς κανένα που δεν γράφει στο φόρουμ, αλλά μετά το αναιρείς λέγοντας πως καλά μου είπε ο Veziris πως δεν είχα δώσει ίχνη ζωής στο φόρουμ! Τελικά τι από τα 2 ισχύει; Δεν είναι αυτό κατηγορία πως δεν έγραφα ή πάλι το παίρνω αλλιώς και θίγομαι χωρίς λόγο; Με το παρντόν δηλαδή, αλλά δεν έχω υποχρέωση να γράφω πουθενά αν δεν με ενδιαφέρει να γράφω.
Αφού λοιπόν ζητήσω συγγνώμη για την απουσία μου από το φόρουμ όλη τη σεζόν και φυσικά για το ότι σε στήνω στο απόσπασμα όπως λες, αν και κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει, θα σε συμβούλευα να ξαναδείς τι γράφτηκε στα προηγούμενα μηνύματα. Δεν σε κατηγόρησα για τίποτα, εσύ αντιθέτως με κατηγορείς για πολλά θέματα χωρίς λόγο. Αν εμένα με έθιξαν τα περί "αδικίας", εσένα σε θίγουν πολλά περισσότερα, τα κατονομάζεις άλλωστε. Το μόνο ίσως πράγμα για το οποίο πρέπει να απολογηθώ, είναι πως δεν αγνόησα το μήνυμα σου εξ' αρχής ώστε να μη συρθώ σε αυτή την ανούσια συζήτηση. Δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι άλλο, σου αφήνω ελεύθερο το πεδίο.
Τα λέμε.