BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 61

Sezona 61

Set priority
Show messages by
From: sova

This Post:
11
318806.67 in reply to 318806.65
Date: 8/6/2023 5:10:17 AM
Overall Posts Rated:
5151
jaz sem sem pod drugim klubom objavil , klub je seveda ze racunalniski igralec , da ne bo kdo narobe zastopil kateri ne spomnim se vec katerega gm la sem razjezil verjetno sem zasluzil da obramba velja 2 plus ni vazno zunajna obramba ce je 8 brani met iz skoka 10 kar je vec zelo tezko , ce pa je prevelika razlika pa pridejo favli ce je pa se vecja pa pride do poskodbe seveda se raje je poskodba ce ni odlicnega game shape osebnega razpolozenja , ki je odvisen od tedenskih minut igranja lp

Last edited by sova at 8/6/2023 5:15:14 AM

To: sova
This Post:
00
318806.68 in reply to 318806.67
Date: 8/6/2023 6:01:56 AM
Overall Posts Rated:
5151
Tudi na mednarodnem angleskem GLOBAL forumu moras paziti kaj pises , ker tam te ne bodo opozorili , da ne bo kdo mislil , da so problem nasi .. za vsak slucaj sem to napisal , da ne bo kdo mislil , da sem mislil nasega gm ja cloveka . ki skrbi , da nas forum ni do kaksnega uporabnika zaljiv , ne veljajo pravila samo doma no jaz pravil ne berem res pa je , da ko sem dobil unicen racunalnik ze tretjic NE V TEJ IGRCI torej ko sem imel racunalnik unicen ze tretjic , da sem koncno prebral navodila za brezplacne igrce v katerih pise dali ste nam dostop do vasega trdega diska s tem ste dali povezavo , da vam lahko unicimo racunalnik seveda tega ne mislimo storiti , ce se boste drzali casovne omejitve. Torej igrate brezplacno igrco a na njej pise 1 leto je brezplacna a vi ste trmasti opozarjajo vas mogoce tud ne ker jim ni treba ker ste NAVODILA PREBRALI smeh no in ce igrate brezplacno igrco se naprej ceprav je leto poteklo in ni vec brezplacna vam lahko unicijo disk ce imate pravo solo kot jaz kupite pokvarjen sprzen racunalniski nadomestek in ni velike skode no ostali lahko date popravit racunalnik al pa drugega kupite ,, no to pa res mislim , da ni politika je pa res , da tud ni stvar bb ja lp

To: sova
This Post:
00
318806.69 in reply to 318806.68
Date: 8/6/2023 6:13:27 AM
Overall Posts Rated:
5151
Ko gledate filme ali poslusate glasbo se vam vsiljujejo brezplacne igrce pri katerih kliknes preskoci oglas samo za te velja , seveda ce pise to v navodilih za spletne kot je ta navodila ne veljajo , da ne bom za tiste ki ste povrsni delal paniko te ko se prijavis in cakas odobritev so pa seveda zastonj razen ce sam prostovoljno doniras a imas zato dodatke ugodnosti ..lp

This Post:
00
318806.70 in reply to 318806.67
Date: 8/6/2023 7:55:12 AM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Tale del ( ki sem ga razumel ), da je obramba veliko visja od napada in pride do osebnih pa sem tudi sam ze opazil. Sploh v Utopi, kjer sem letos nastopal v ligi brez konkurence, se je večkrat zgodilo, da so proti slabsim igralcem moji v obrambi delali vec osebnih napak. Lahko je nakljucje, pa vendar se mi zdi, da je veliko "skritih" zadev, ki jih dojamemo cez leta igranja.

Message deleted
Message deleted
This Post:
11
318806.73 in reply to 318806.70
Date: 8/12/2023 12:00:57 PM
Overall Posts Rated:
5151
Igramo doma in v dvorani pojejo mogoce gre za bingo prevod ki sem ga vcasih rad uporabljal , a je nekatere motil .
Slisal sem , da je bil skrivni akord, ki ga je zapel David in bil je vsec gospodu bogu toda zares ti ni mar za glasbo , ka jne ....
tvoja vera molitev je bila mocna a rabil si dokaz aleluja
morda je bog vzoraj , a vse kar sem se naucil o ljubezni je bilo kako ustreliti nekoga , ki te je prehitel in to ni to jok ponoci to je pokvarjeno aleluja mimogrede hvala za 3 igre lp

This Post:
33
318806.74 in reply to 318806.73
Date: 8/19/2023 1:12:54 PM
Kerlci
III.7
Overall Posts Rated:
15071507
Second Team:
Kerlci II
Čestitke Savljam za premierni naslov Zelo lepo sestavljena ekipa. Žal se je finale odločilo zaradi poškodbe, a prva tekma je pokazala, da bi imeli na tretji tekmi zelo težko, če ne že nemogočo nalogo.

Naša sezona je tako precej mešana. V ligi so nam jo kar nekajkrat zagodle poškodbe ob najbolj nepravem času, a tudi sicer ekipa še ni zrela za res konstantne rezultate, kar se je pokazalo tudi v pokalu. V BBB smo po drugi strani premagovali močnejše in dražje ekipe, ter se na koncu uvrstili celo med 8, kar je, če se ne motim, celo najboljša uvrstitev slovenske ekipe v vseh BB zgodovini. Seveda pa ciljamo še na višje

Prihodnjo sezono bomo v ekipi še videli kaj in kako, v kolikor bi letos osvojili naslov, bi morda počakali še kar nekaj časa, tako pa je uprava postala nekoliko bolj nestrpna in kakšna bolj ambiciozna ekipa ni izključena.

Srečno vsem v novi sezoni

This Post:
44
318806.76 in reply to 318806.75
Date: 8/19/2023 3:55:07 PM
Overall Posts Rated:
5151
skupaj sva prisla v SKL ter se skupaj poslovila ...lp

This Post:
22
318806.77 in reply to 318806.11
Date: 8/19/2023 7:00:33 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
608608
Second Team:
Berlin BC
Hvala za čestitke!

Res, tale naslov.. pred sezono sem upal, da mi uspe priti v končnico. Po poraznem začetku 1-4 so zadeve izgledale že kar.. alarmantne. Nato smo nekak "na silo" pripeljali 3 okrepitve, saj smo imeli pri skoku in obrambi neverjetne težave - dodali smo veterana Siejko na poziciji centra ter vsestranskega mladeniča na poziciji krila Sequeiro. Oba sta bila zadetek v polno, predvsem pa je presenetil Siejka, ki je postal najboljši skakalec lige ter obrambni vodja ekipe, ki je mislim da prejela najmanj otčk v zgodovini SKL-ja (ok, preveril sem samo nekje zadnjih 25 sezon, kjer nihče ni bil niti blizu našim prejetim točkam).

Kasneje smo preplačali še za Veterška, ki sicer visokih pričakovanj (še) ni opravičil, trenira veliko počasneje od pričakovanj.. je pa zato bil lepa okrepitev iz klopi. Ampak vseeno je bila ta sestava ekipe predvsem z razlogom, da se izgonemo boju za obstanek.. ekipa je potem iz kroga v krog igrala bolje in dokazovala, da ima določene kvalitete in iskreno začela presenečati mene samega, saj so igrali bolje kot pa sem si mislil, da je njihov maksimum.

V končnici sem imel obilo sreče - $uperiorsi so z okrepitvijo premagali oslabljene M&M, kar je meni dalo prednost domačega terena, kjer sem imel predvsem prednost poznavanja moje ekipe ter temu prilagojene taktike - gibanje sem pač načrtno celotno sezono šparal prav za končnico.. in ravno to se je izkazalo kot zadetek v polno tudi v finalu proti Kerlcem. Prvo tekkmo smo dobili kljub nižji zavzetosti in to je nekako nakazalo potek preostanka finala.. pričakoval sem sicer 3 tekme, a žal (oziroma na našo srečo) se je nasprotniku poškodoval eden nosilcev igre, tako da smo kanto pospravili pod streho že v 2. tekmi, vseeno pa bi verjetno bili kar konkretni favoriti tudi v primeru 3. tekme, saj bi spet imeli domač teren in višji entuziazem.

Kaj naprej? Ne vem.. ekipa bo ostala skupaj še eno sezono, saj si (podobno kot so povedali že Kerlci preteklo sezono) zasluži braniti kanto, obenem pa me zanima do kam lahko sežemo še v BBB turnirju, saj smo tam igrali do sedaj samo enkrat (po osvojeni pokalni kanti), kjer smo pogrnili na celi črti, saj smo razprodali ekipo.. tako da je tokrat cilj nekako končnica.

Čestitke vsem ostalim, predvsem Kerlcem, ki so bili kljub vsem zdravstvenim težavam trdoživ tekmec v finalu

Advertisement