BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 64 - Competition is here

Σεζόν 64 - Competition is here

Set priority
Show messages by
This Post:
00
323136.67 in reply to 323136.66
Date: 06/04/2024 18:33:06
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13411341
Μας πατάει δυνατή, μας τραυματίζει παίκτη γρρρρ... Τυχερός είναι που δεν έμεινε ο τραυματισμός και γλίτωσε το ξύλο!


Άσε ρε παλτό...

Έπεσες έξω μέχρι στιγμής, περιφερειακός η χθεσινή προσθήκη


Κουβάς και μάλιστα από νωρίς. Τον βρήκε σε καλή τιμή ο Nova και τον... τσίμπησε.

Αξίζει μία αναφορά στον Vazeloi για την τρελή πορεία στην τελική ευθεία, κατέκτησε την 3η θέση


Ισχύει. Πρώτη σεζόν στην Α1 και τερμάτισαν 3οι φτάνοντας μία... ανάσα από τον τελικό του κόκκινου ομίλου.

Και να γράψω και δύο λογάκια αναφορικά με την απόφαση της... ΚΟΝΤΗΣ να πετάξει λευκή... πετσέτα:
εγώ έχω ξενερώσει με την μηχανή του παιχνιδιού,και πήρα την απόφαση να μην χτυπήσω τα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί δεν έχει νόημα


Η μηχανή κάνει... νερά. Κι εμένα μ' εκνεύρισε/απογοήτευσε. Θα διαφωνήσω στο ότι επειδή έχασες το πρώτο παιχνίδι δεν μπορούσες να πάρεις τα υπόλοιπα. Εάν έβαζα κάποιον οριακό φαβορί θα έβαζα εσένα. Αυτό που μου κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι αυτή σου η απόφαση ήρθε μετά από τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας σου! Μία κατάκτηση Κυπέλλου με εντυπωσιακό τρόπο.

Αναφορικά με το παιχνίδι λογικά αυτά που γράφεις. Θα μπορούσες να σουτάρεις καλύτερα με τη χαμένη μαντεψιά του αντιπάλου. Με τις τακτικές επιλογές και τη Ζώνη 2-3 θα μπορούσες να μη δώσεις τόσα επιθετικά στον αντίπαλο, αλλά εν τέλη θα συμφωνήσω με τον Astericius. Μπορεί να επέλεξες αυτή τη ζώνη και επειδή άφησες τον Bola στον πάγκο, αλλά απέναντι στο Τρέξε και Σούταρε ήταν ότι χειρότερο.

Ήταν μία από τις πιο περίεργες αποφάσεις που έχω δει σε αυτές τις 50+ σεζόν που παίζω.

Υγ. Τουλάχιστον πήρες καλά λεφτά για τον Keong που δεν πουλήθηκε αρχικά 1.9.

Φετος καταλαβα οτι οι 2 Βαλενθια ειναι αδελφια (ειναι;).


Είναι.

Παικτούρα ο Κορομπίλης. Άμα πάρει κάνα δύο εσωτερικές και κάνα ριμπάουντ θα παίξει.


This Post:
22
323136.68 in reply to 323136.67
Date: 06/09/2024 13:22:05
Συγχαρητήρια στην Βαλένθια για τον τίτλο και στον xefti για την σταθερότητα που έδειξε σε όλη την διάρκεια των αγώνων....πολύ καλές ομάδες με ποιότητα....καλή συνέχεια σε όλες τις ομαδες.... 👍

This Post:
33
323136.69 in reply to 323136.68
Date: 06/09/2024 19:24:39
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13411341
Back2Back τίτλος για τη Valencia B.C.

Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές τελικών των τελευταίων ετών η Valencia B.C. στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί σεζόν απέναντι στον μαχητικότατο Xeftilaiko (87-90). Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ως είθισται, δηλαδή από την αρχή.

Πράξη πρώτη

77-85

Ο str77 δείχνει τις μανατζερικές του ικανότητες διπλομαντεύοντας κίνηση. Πιθανότατα θα μετάνιωσε την επιλογή του Σπρωξίματος (εκτός αυτού εγώ δε θα επέλεγα ούτε Εσωτερικό 4 Ζώνη-1 Μ2Μ). Τι είδαμε; Είδαμε την τύχη των ριμπάουντ να χαμογελάει στους φιλοξενούμενους, που ωστόσο ήταν πολύ άστοχοι ελέω φιστικιών (14 τάπες), την ίδια ώρα που οι "νυχτερίδες" ήταν αρκετά/πολύ εύστοχες τηρουμένων των αναλογίων (14άρες άμυνες ο... Ξεφτίλας). Μανατζερική νίκη... Ξεφτίλα που δεν μετουσιώθηκε σε νίκη στο παρκέ που πιθανόν να δικαιούταν.

Πράξη δεύτερη

64-81

Παράσταση για ένα ρόλο είχαμε εδώ. Η τακτική νίκη του scoko και το αυτογκόλ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος. Ο μάνατζερ των "νυχτερίδων" επιλέγει Ζώνη 3-2 απέναντι στην Κίνηση του... Ξεφτίλα (ο οποίος έκανε τα βασικά τα οποία έφταναν και με το παραπάνω). Δεν μαντεύει. Εδώ ξεκινάνε τα λάθη. Εγώ θα μάντευα περιμετρικό στη θέση του, αλλά από τη στιγμή που δε ρισκάρεις αμυντικά η επιλογή του Πρίνσετον ήταν μία ατυχής έμπνευση. Δεν κατάφερε ούτε σε μία περίοδο να πετύχει 20 πόντους με συνέπεια να ηττηθεί με κάτω τα χέρια.

Πράξη τρίτη

87-90

Και φτάνουμε στον σημερινό τελικό. Μάλλον έμεινε ευχαριστημένος ο str77 από την Κίνηση του απέναντι σε Ζώνη στο 2ο παιχνίδι και την επέλεξε και στον τρίτο τελικό ευελπιστώντας και σε χαμένο μάντεμα. Πράγμα που έγινε (η σκέψη του μαντέματος ή όχι έκλεισε στα τελευταία λεπτά). Παράλληλα, είχε τα κότσια να βάλει περιμετρικό μάντεμα! Τον συγχαίρω γι' αυτήν του την επιλογή ακόμη κι εάν δεν του βγήκε. Προσωπικά δεν πίστευα ότι θα μάντευε ποτέ περιμετρικό. Ο δις πρωταθλητής scoko επέλεξε τελικά το Κοίτα Μέσα (κι όχι την Κίνηση που ήταν το 2ο επικρατέστερο) και βλέποντας τις εντολές πίστευα ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί κι έχουν τον πρώτο λόγο.

Το 37-33 του πρώτου ημίχρονου με τον Αντωνάκο να... πετάει και τη Βαλένθια να μη βρίσκει σκορ έδειχνε ότι μάλλον μας περιμένει ένα γκρανκινιολικό, χιτσκοκικό φινάλε. Οι γηπεδούχοι έκαναν... πάρτι στα ριμπάουντ στην τρίτη περίοδο (μάλλον τους τα χρωστούσε) και με επιμέρους σκορ 16-27 παίρνουν το προβάδισμα. Μάλιστα, σε κάποια φάση έφτασαν και στο +11, ωστόσο ο Αντωνάκος βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του Ehrlich ο οποίος με σερί καλάθια έβαλε και πάλι τους φιλοξενούμενος μες το παιχνίδι, σε συνδυασμό με την αποβολή του MVP του τρίτου τελικού, Silva.

Ο τρομερός και φοβερός Legend, Milan Batrićević, όμως στην 4η περίοδο ήταν αυτός που κάθε φορά που πλησίαζε η ομάδα του Ξεφτιλαϊκού απαντούσε με καλάθι ή έπαιρνε επιθετικό ριμπάουντ ανανεώνοντας πολύτιμες κατοχές. Ο Αντωνάκος συνέχισε το ρεσιτάλ του, αλλά ένας κούκος δε φέρνει την... Άνοιξη! Μπορεί ο Koršunovas να έχασε δύο βολές στα τελευταία δεύτερα, φοβόταν μην τον ακολουθήσει κι εκεί ο Λεοντάρας, αλλά το μόνο που πρόλαβε το αστέρι των φιλοξενούμενων ήταν να μειώσει στο τελικό 87-90 με τρίποντο στην εκπνοή.

Step up από τον πρωταθλητή που εμπιστεύτηκε τη δύναμή του στην επίθεση κι αυτή του η επιλογή ήταν που τον οδήγησε και στην κατάκτηση. Με την τύχη των ριμπάουντ να είναι αυτή τη φορά προς την πλευρά του μάλλον θα μπορούσε ν' αγχωθεί λιγότερο στον τρίτο τελικό.

Υγ. Συγχαρητήρια στον Ξεφτίλα που έφτασε μία... ανάσα από τον τίτλο, έφτασε στην... πηγή αλλά δεν ήπιε νερό στις λεπτομέρειες.

Last edited by Aimar 21 at 06/09/2024 19:40:47

This Post:
00
323136.70 in reply to 323136.69
Date: 06/10/2024 04:25:33
Campo Stars BC
A1
Overall Posts Rated:
249249
Second Team:
Experiment BC
Συγχαρητήρια στον Scoko για το 2ο και Back2back τίτλο που τον βάζει στην λίστα ελάχιστων Manager που το έχουν καταφέρει αυτό.
Ουσιαστικά η σειρά κρίθηκε στο 1ο παιχνίδι όπου το διπλό (σωστό) μάντεμα απο ξεφτίλα σε συνδυασμό με χαμένο μάντεμα από Βαλένθια + τραυματισμό του Silva κάπου στην 3η περίοδο δεν έφτασαν για να δώσουν την νίκη στον φιλοξενούμενο...
Εάν ήμουν εγώ (ή ο aimar) στη θέση του Ξεφτίλα θα έβγαζα αφρούς και ίσως ακολουθούσε και σεντόνι για τις ορέξεις της μηχανής.
Επιπλέον στο 3ο παιχνίδι με εκατέρωθεν χαμένες προβλέψεις είχαμε ντέρμπι (αναλογικά θα περιμέναμε πιο εύκολη νίκη της Valencia).
Συγχαρητήρια και στον ξεφτιλαικό που πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου (μάλλον φέτος θα γίνει αυτό) να πάρει το πρωτάθλημα.

Last edited by Astericius at 06/10/2024 04:25:51

From: str77
This Post:
00
323136.71 in reply to 323136.70
Date: 06/10/2024 08:03:21
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10761076
Second Team:
Back2Back
Δυο λογια κ απο μενα για τους τελικους. Καταρχας να συγχαρω τον πρωταθλητη! Ειχε μια εξαιρετικη σεζον κ πηρε αξια το τιτλο στις λεπτομεριες.

Στο 1ο παιχνιδι αποφασισα να αιφνιδιασω καπως τον Σκοκο με το διπλομαντεμα κ μου βγηκε, αλλα το γενικοτερο στησιμο μου δεν ηταν οσο καλο θα ηθελα τελικα. Εκανα δυο λαθη τα οποια σκεφτηκα οσο εβλεπα το 1ο ημιχρονο κ το ενα (στην αμυνα) θεωρω οτι ηταν ευκολο να το αποφυγω, απλα κολλησε το μυαλο.

Το 1ο ηταν η εσωτερικη μποξ+1 αμυνα που επελεξα αντι για Μ2Μ. Οι αμυνες κουτιου με βοηθανε να εχω καλη ισορροπια σε αμυνα κ επιθεση για 48 λεπτα κ αυτος ειναι ενας απο τους βασικους λογους που τις χρησιμοποιω. Οπως βλεπεται, ο Beauquis παρολο που τον εχω καρφωμενο στον ασσο σχεδον σε ολα τα ματς, αμυντικα ειναι 4αρι. Οταν παιζω περιμετρικα συστηματα, δεν εχω αλλον παικτη να παιζει στον ασσο κ να μαρκαρει στο 4. Οταν παιζω εσωτερικα συστηματα εχω αντιστοιχο προβλημα σε αλλη θεση. Η μποξ+1 αμυνα μου λυνει αυτο το προβλημα αφου τοποθετει τους 4 που παιζουν ζωνη μονη της, χωρις να παιζει ρολο σε ποια θεση τους εχω δηλωσει (παιζει ρολο η θεση μονο στο ριμπαουντ). Φυσικα οι αμυνες που εχω γενικα στην ομαδα μπορουν να υποστηριξουν αυτη την τακτικη, δεν τη χρησιμοποιω μονο για να βγαινουν τα μαρκαρισματα σωστα.

Γιατι ομως ειπα οτι ηταν λαθος αυτη τη φορα η μποξ+1; γιατι με το σπρωξιμο μπαλας που επαιξα στην επιθεση, ειχα τη δυνατοτητα να βαλω Μ2Μ χωρις να χαλασω την ισορροπια της ομαδας σε αμυνα κ επιθεση για 48 λεπτα. Με τις αμυνες που εχω θα ηταν καλυτερη επιλογη γιατι τα περισσοτερα σουτ θα γινονταν πανω στους καλυτερους μου περιφερειακους αμυντικους (τους 3 ελληνες), ενω με τη μποξ+1 εγιναν καποια τζαμπ σουτ παραπανω στους ψηλους μου που δεν εχουν την ιδια περιμετρικη αμυνα προφανως. Απο τη στιγμη δλδ που διπλομαντεψα κινηση, επρεπε να επιλεξω αμυντικη τακτικη που να ειναι η καταλληλοτερη για αυτο το συστημα.

Την 3-2 δεν την βαζω στο τραπεζι γιατι εκτος εδρας με αυτη τη ζωνη θα εχανα κατα κρατος τη μαχη των ριμπαουντ (οπως εγινε στο 3ο ματς). Ακομα κ με το Μ2Μ βεβαια θα εριχνα καπως τις επιδοσεις μου σε αυτο το κομματι.

Ο Αιμαρ μπορει να ειπε οτι ισως μετανιωσα για το σπρωξιμο μπαλας, αλλα το λαθος μου θεωρω ηταν αλλου. Εκ των υστερων οντως δεν ηταν καλη επιλογη κ μπορω να πω οτι σημερα μαλλον θα επαιζα κατι διαφορετικο. Βεβαια η 7αρα κατασταση του Αντωνακου (νο1 παικτης μου επιθετικα σε ολα τα συστηματα) μου εδενε τα χερια. Θα ηταν μεγαλο ρισκο να στηριξω ενα περιμετρικο συστημα πανω του περιμενοντας μαλιστα ζωνη 3-2 απο την Βαλενθια. Μαλιστα ουτε οι περιμετρικες ρεζερβες μου ειχαν ιδανικη κατασταση. Ουτε ειναι ευκολο να πας εσωτερικα με τις ταπες που εχει ο αντιπαλος. Γενικα βεβαια οταν χανεις μιση απειλη λογω καταστασης του Αντωνακου κ εχεις μια μηδενικη απειλη στη 5αδα οπως ο Λεονταρας, ειναι δυσκολο να στησεις ενα επιτυχημενο επιθετικο συστημα. Ηταν κ ενας λογος που αποφασισα να διπλομαντεψω, αφου γνωριζα οτι στην επιθεση θα εχω προβληματα κ θα επρεπε να κερδισω το παιχνιδι μεσα απο την αμυνα.

Το λαθος μου λοιπον σε αυτη τη περιπτωση ειναι οτι παλι δεν εστησα σωστα το συστημα που ειχα στο μυαλο μου. Στο παρελθον εχω δει το σπρωξιμο να λειτουργει σχετικα καλα απεναντι σε τετοιες αμυνες, αλλα ηθελα να το παιξω διαφορετικα. Ο Λεονταρας στο 5 εριξε αρκετα τις αξιολογησεις μου στο εσωτερικο σκοραρισμα, εκει δλδ που ηθελα κυριως να χτυπησω (δευτερευοντως ηθελα τα τζαμπ σουτ μεσης αποστασης). Θα μπορουσα να τον βαλω στο 3 κ να παιξει ο Αντωνακος ή ο Τρελοκαμπερης στο 4 με τον Ehrlich στο 5. Θα εβγαζα πολυ καλυτερες αξιολογησεις ετσι κ ισως καταφερνα να σκοραρω λιγο καλυτερα. Και αυτη η επιλογη βεβαια θα ειχε μια μικρη επιπτωση στα ριμπαουντ.

Σε ενα ματς που τελικα κριθηκε στις λεπτομεριες κ θα μπορουσε ο νικητης να ειναι διαφορετικος (ισως απο τους πιο 50ισιους τελικους της Α1), αυτες οι δυο μικρες διορθωτικες κινησης απο μεριας μου πιθανοτατα να ειχαν γειρει τη πλαστιγγα υπερ της ομαδας μου.

From: str77

This Post:
00
323136.72 in reply to 323136.71
Date: 06/10/2024 08:03:47
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10761076
Second Team:
Back2Back
Ο 2ος τελικος δεν χωραει μεγαλης αναλυσης. Οντως εκανα τα βασικα, ο Σκοκο δοκιμασε κατι που δεν του βγηκε (στα "χαρτια" σαν σκεψη δεν ηταν τοσο ασχημη οσο φανηκε στο παρκε) κ το παιχνιδι κριθηκε ευκολα.

Στο 3ο κ καθοριστικο τελικο ειχα τον Αντωνακο με 8αρα κατασταση αλλα δυστυχως χαμηλο 8αρι (2,7m dmi με μεγιστο το 3,9m). Παρολα αυτα επρεπε να τον εμπιστευτω κ να παω στη μαχη μαζι του. Στηριξα το παιχνιδι πανω του. Σε καποιους μπορει να εκανε εντυπωση οτι με 3 μαντεψιες υπερ μου δεν κερδισα στο 1ο παιχνιδι, παρολα αυτα εκανα μονη μαντεψια στο 3ο. Δεν ειχα την ιδια αναγκη σε αυτο το ματς λογω καταστασεων. Μαλιστα περασε απο το μυαλο μου να μην μαντεψω καθολου κ να περιμενω απλα χαμενη προβλεψη απο τον αντιπαλο. Τελικα αποφασισα να βαλω περιμετρικη μετα απο πολυ σκεψη. Πραγματικα το σκεφτομουν ωρες κ τελικα κατεληξα εκει λογω καποιον λεπτομεριων του ροστερ της Βαλενθια, που δεν θα ηταν σωστο να αναφερω (γνωριζω σχεδον ολο το ροστερ του). Προφανως σκεφτηκα οτι μπορει να θελει να αποφυγει τη προβλεψη μου, αλλα ειμαι σιγουρος οτι κ αυτος δεν μπορουσε να ειναι σιγουρος απο πριν αν θα μαντεψω μεσα ή εξω. Εδω δεν ηξερα εγω καλα καλα

Βεβαια παρα τις μαντεψιες πιστευω το παιχνιδι κριθηκε ξεκαθαρα απο τις κατοχες. Επαιξα 2 pickup την Παρασκευη με ομαδες που παιζουν ζωνη 3-2 με τον ιδιο περιπου τροπο που παιζει η Βαλενθια κ σε κανενα δεν εχασα τοσο ακραια τις κατοχες. Μαλιστα οι ομαδες που επαιξα εβγαλαν καλυτερες αξιολογησεις κ ηταν ο λογος που δεν φοβηθηκα τοσο το περιμετρικο, παρολο που γνωριζω οτι ο αντιπαλος μου υπερεχει εκει.

Το χειροτερο για μενα ηταν πως η Βαλενθια εκμεταλλευτηκε αρκετα καλα τις δευτερες ευκαιριες κ πηρε αρκετους ποντους μετα απο επιθετικο ριμπαουντ. Ειναι λογικο αλλωστε σε εσωτερικα συστηματα, οταν μαζευει ενας παικτης τη μπαλα μεσα στη ρακετα να τελειωσει πιο ευκολα τη φαση.

Βεβαια η διαφορα των 3 ποντων μαλλον δεν λεει την αληθεια κ αδικει τον Σκοκο. Παρολα αυτα ακομα κ ετσι φανηκε οτι μου ελειπε μια μικρη λεπτομερια για να γινω πρωταθλητης. Ισως του χρονου οι λεπτομεριες να ειναι μαζι μου, αρκει βεβαια να αποφυγω κ εγω τα λαθη. Εδω θα ειμαι παντως, θα επανελθω δριμυτερος την επομενη σεζον!

Καλη συνεχεια σε ολους!

This Post:
00
323136.73 in reply to 323136.72
Date: 06/10/2024 08:26:59
Campo Stars BC
A1
Overall Posts Rated:
249249
Second Team:
Experiment BC
Πρώτα από όλα να πω επιπλέον συγχαρητήρια για την άνεσή σου να μιλάς για το στήσιμο της ομάδας σου (αποκαλύπτοντας σε ένα βαθμό και πιθανές αδυναμίες). Γενικά όμως είσαι από τους manager που τους αρέσει να μοιράζεται τη γνώση οπότε διπλά μπράβο.

Επαιξα 2 pickup την Παρασκευη με ομαδες που παιζουν ζωνη 3-2 με τον ιδιο περιπου τροπο που παιζει η Βαλενθια κ σε κανενα δεν εχασα τοσο ακραια τις κατοχες.


Εμένα τα pu με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Συνήθως πάνε σε ακραία μεγάλα σκορ και πιο πολύ μοιάζουν με all-star games παρά με κανονικό παιχνίδι.
Έτσι τα συμπεράσματα που έχω βγάλει (προσωπικά) δεν τα θεωρώ ακριβή για να τα λάβω υπ'όψη για ένα σημαντικό παιχνίδι.
Σίγουρα σαν Προβα generale δίνουν μια εικόνα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθεί η μηχανή τους (πιστεύω ότι διαφέρει από την γενική μηχανή του παιχνιδιού).

This Post:
00
323136.74 in reply to 323136.73
Date: 06/10/2024 09:14:59
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10761076
Second Team:
Back2Back
Εμένα τα pu με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Συνήθως πάνε σε ακραία μεγάλα σκορ και πιο πολύ μοιάζουν με all-star games παρά με κανονικό παιχνίδι.
Έτσι τα συμπεράσματα που έχω βγάλει (προσωπικά) δεν τα θεωρώ ακριβή για να τα λάβω υπ'όψη για ένα σημαντικό παιχνίδι.
Σίγουρα σαν Προβα generale δίνουν μια εικόνα, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να βελτιωθεί η μηχανή τους (πιστεύω ότι διαφέρει από την γενική μηχανή του παιχνιδιού).


Αυτο εχει να κανει με τον ενθουσιασμο κυριως. Νομιζω στα πικαπ παιζεις με 10, ενω στο πρωταθλημα συνηθως εχεις παραπανω. Ο ενθουσιασμος επηρεαζει κυριως τις αμυνες, οποτε εχει μια λογικη να βλεπεις μεγαλυτερα σκορ

This Post:
22
323136.75 in reply to 323136.74
Date: 06/11/2024 07:11:51
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13411341
Απολογισμός σεζόν 64

Στόχοι:

1) Είσοδος στα playoff ή τουλάχιστον πλεονέκτημα έδρας στα play-out ώστε να εξασφαλισθεί η παραμονή στην Α1.


Ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας εξασφαλίσθηκε άνετα. Η Valencia Basket Club (Taronjas) από την 4η αγωνιστική έπιασε 4άδα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος δε βγήκε από τις θέσεις των πλέι οφ τερματίζοντας με ρεκόρ 11-11 στην 4η θέση.

2) Οικονομία (στο όριο του κατώτατου συνόλου μισθών).


Θετικό βαθμό παίρνουν οι "νυχτερίδες" αναφορικά με το δεύτερο στόχο και το οικονομικό πλάνο. Ξεκίνησαν με μπάτζετ 840k, το οποίο ήταν μεν μακριά από το κατώτατο σύνολο μισθών παιχτών: $ 715 277, αλλά ήταν απαραίτητο για να εξασφαλισθεί ο πρώτος στόχος έχοντας μόλις το 15ο μπάτζετ στην Α1!

Στα μέσα περίπου της σεζόν πουλήθηκε στην εξαιρετική τιμή των 490k ο 36χρονος γκαρντ Černý και τρεις μέρες αργότερα ο συνομήλικος ποιοτικός πάουερ φόργουορντ, de Groote (570k). Ο Van de Meutter με παρατσούκλι "βελγικό σκουπίδι" τον αντικατέστησε με το μπάτζετ να πέφτει στα 740k. Αυτό για περίπου δύο βδομάδες, αφού ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 31χρονου πόιντ γκαρντ, Adrien Frébourg, για 1.870.

Το μπάτζετ εκτινάχθηκε στα 910k με την ομάδα να συνεχίζει στο Κύπελλο, αλλά ο αποκλεισμός στα ημιτελικά και η πώληση του βελγικού σκουπιδιού μετά από μία βδομάδα ξαναέριξε το μπάτζετ πολύ χαμηλά.

Στην off season η Βαλένθια ανακοίνωσε τη μεταγραφή του σούτινγκ γκαρτ, Olmo, που κόστισε 1.260 με τον Ισπανό να κλείνει προσεχώς τα 32. Μία κίνηση απόρρια της οικονομικής διαχείρισης που οδήγησε στη μερική ανανέωση του ρόστερ καθότι αποχώρησαν δύο 36χρονοι και ήρθαν δύο παίκτες στα τέλη των 31 τους.

3) Κύπελλο: Τα προημιτελικά.


Θεωρητικά και εδώ πετύχαμε το στόχο μας, ωστόσο ο τρόπος που αποκλειστήκαμε στα ημιτελικά απογοήτευσε μάνατζερ και φίλαθλο κόσμο καθότι στο ημίχρονο όλοι πιστέψαμε ότι είχαμε κλείσει θέση για τον τελικό.

4) BB Madness: Η πρόκριση στους "64".


Ο μοναδικός στόχος που δεν επετεύχθη ήταν η πρόκριση από τον όμιλο του BB Madness. Πράγμα πολύ λογικό καθότι με την ομάδα να βρίσκεται στο 5-1 ήρθαν οι πολύ καλές πωλήσεις τον Cerny & de Groote και ηττηθήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Ο στόχος της οικονομίας ήταν πιο σημαντικός από μία πιθανή πρόκριση στους "64" του Madness.

Εν κατακλείδι, κάναμε πολύ επιτυχημένα ένα βήμα πίσω τη σεζόν 64, πετυχαίνοντας αγωνιστικούς και οικονομικούς στόχους. Ρίξαμε το μέσο όρο ηλικίας, αφού οι μοναδικοί παίκτες που θα είναι πάνω από 32 τη σεζόν 65 είναι ο Gianfrancesco Ventura (35) και ο Legend, Jean-Marc Étienne, ο οποίος θα πατήσει τα 38! Ο Ιταλός έβγαλε τη σεζόν χάνοντας μόνο 3 τάπες, ενώ τη νέα σεζόν θα παίρνει λιγότερα μετά το διπλό χαμένο χειρισμό στην off season.

Υγ. Πλήρωσαν η παραμονή των D r a g o n s (Στο 1,40 παίζεται η παραμονή τους στην οποία έριξα 100 ευρώ) και το να τερματίσει εντός πλέι άουτ ο olyefsiniakos (Έχει πάντως διαφορά δύο νικών από τα πλέι άουτ, ωστόσο το να βρεθεί εκεί προσφέρεται στο 1,85. Εγώ είχα παίξει ένα έουρο στο 12,00).

Υγ2. Δε μ' αφήνουν να ποντάρω πλέον στη συγκεκριμένη εταιρία: Το να πάρει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας η Valencia B.C. προσφέρεται στο 1,40 στο οποίο πόνταρα 100 ευρώ.

Last edited by Aimar 21 at 06/11/2024 07:36:25

From: scoko
This Post:
11
323136.76 in reply to 323136.75
Date: 06/13/2024 11:39:51
Valencia B.C.
A1
Overall Posts Rated:
5151
Ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια.

Ο στόχος που ήταν η 2 συνεχομένη κατάκτηση του πρωταθλήματος επετεύχθη. Ήμασταν κοντά και στο double αλλά χάσαμε στα προημιτελικά για έναν πόντο από την Κοντή, αφού μας έλειπε ένας παίκτης (6αρι ρόστερ).


Τώρα για τους τελικούς, πιθανόν αναμετρήθηκαν οι 2 καλύτερες αμυντικές ομάδες σε τελικούς της Α1 ever! Έπρεπε να ακούσω την πρώτη φωνή που είχα για τους πρώτους δυο αγώνες. Στον πρώτο πίστευα ότι μπορεί να βάλει περιμετρικό η κανονικό ρυθμό (δεν πίστευα και τα δυο) και ότι μπορεί να πάει σε ουδέτερο σύστημα, ενώ στο δεύτερο πίστευα την κίνηση αλλά δεν έβαλα το περιμετρικό μάντεμα. Τουλάχιστον στο τρίτο άκουσα την αρχική μου σκέψη και κερδίσαμε δύσκολα στο τέλος.


Ο λετζεντ Σίλβα συνεχίζει την παράδοση να τραυματίζεται/αποβάλλεται σε τελικούς. Ξεκίνησε σεζόν 62 που ήταν τραυματίας τον πρώτο αγώνα εναντίον του Σουπερνόβα, την επομένη χρονιά αποβλήθηκε σε 24 λεπτά στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ φέτος στον πρώτο παιχνίδι τραυματίστηκε πάλι στα 24 λεπτά και στο τελευταίο αποβλήθηκε στην 4η περίοδο!

Τέλος, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ξεφτίλα που μας δυσκόλεψε κατά την διάρκεια της σειράς και δε μας άφησε να χαλαρώσουμε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι που περίμενα στο τέλος να κριθεί λίγο πιο εύκολα.

Οι οπαδοί ζητούν 3peat, αλλά μάλλον πρέπει να τους δείξω τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να χαλαρώσουν :)