Birde oyuncu boyunun maça etkisi çok mu ? Mesela 10 ribaunt 201 cm oyuncu mu 7 ribaunt 211 cm oyuncu mu tercih edersiniz ?
Uzaktan Şut: güçlü (8) Şut Menzili: becerikli (9)Dış Defans: becerikli (9) Top Hakimiyeti: işe yaramaz (4)Top Sürme: berbat (3) Pas Verme: güçlü (8)İçeriden Şut: becerikli (9) İç Defans: güçlü (8)Ribaunt Alma: işe yaramaz (4) Blok Yapma: işe yaramaz (4)Kondisyon: vasat (6) Serbest Atış: işe yaramaz (4)Bu oyuncu 36 K ya transfer ettiğin Marcus sanırım.Tavsiyem, oyuncu alırken en az süperstar potansiyelli ve 18 yaşında olmasına özen göster.Bu verdiğin paraya çok rahat böyle bir oyuncu alabilirsin.bir de beni 3. ligde de idare edebilecek pivot ve uzun forvet oyuncularının özellikleri nasıl olabilir bu konuda biraz kararsız kaldım açıkçasıBulunduğun ligdeki takımlara göre bu kriter değişir.Şu anda transfer yapıp para harcamak yerine , oyunu öğrenmeye ve salonunun kapasitesini arttırmaya çalışırsan , zamanla sorularının cevaplarınıda bulursun.Hem bu arada ligindeki takımların kadrolarınıda öğrenirsin.Didcord kanalının linki https://discord.com/invite/sYkNHS6j
Uzaktan Şut: güçlü (8) Şut Menzili: becerikli (9)Dış Defans: becerikli (9) Top Hakimiyeti: işe yaramaz (4)Top Sürme: berbat (3) Pas Verme: güçlü (8)İçeriden Şut: becerikli (9) İç Defans: güçlü (8)Ribaunt Alma: işe yaramaz (4) Blok Yapma: işe yaramaz (4)Kondisyon: vasat (6) Serbest Atış: işe yaramaz (4)
bir de beni 3. ligde de idare edebilecek pivot ve uzun forvet oyuncularının özellikleri nasıl olabilir bu konuda biraz kararsız kaldım açıkçası
D.All Stardan çok şey beklememek lazım ama özellikleri iyi yine böyle mesela 4-5 tane asıl özellikleri 8-10 alıp birebir verip ts-tt sini yükseltip kar amaçlı satıp onlardan gelen parayla dğer sezonlar da 3 tane daha iyi oyuncu alıp geliştirebilirsinUzun transferine gelince ne kadar gelir kazandığınızı hatırlamıyorum ligin seviyesi de önemli tabi Kısaları gençlerden kurup antreman vereceğin için uzunları ligin bir tık üstü alıp güzel bir sistem kurabilirsin gibi