Ωραία παιχνίδια σήμερα, αν δεν κάνω λάθος 2 κρίθηκαν στην παράταση και 4 στο καλάθι!Μίνι έκπληξη η πορεία του ανωγειανού, που φιγουράρει στην κορφή των μπλε (δεν νομίζω να μείνει εκεί για πολύ...), μου φαίνεται άρχισαν να φαίνονται οι ομάδες που θα είναι στο κάτω μέρος του ταμπλώ, άλλες λόγω δυναμικότητας, άλλες λόγω μεγάλου ανταγωνισμού και άλλες επειδή έτσι αποφάσισαν! :-)
Περίμενα ότι θα είχα ντέρμπυ στην Πάρο, άλλωστε ο αντίπαλος έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά όχι με αυτό τον τρόπο: τραυματισμος του SF στο 4ο δεκάλεπτο, ανόητη αποβολή με φάουλ του SG, έπαιζε ο C στη θέση του SF από πρωτοβουλία των...βοστόνιων, ότι να'ναι! Πληροφορίες που έχω αναφέρουν ότι τα ξαδερφάκια από Πάρο είναι καλά κοπέλια, οπότε σίγουρα δεν ήθελα να τους πικράνω! :-)
Σειρά έχει η σκουλικαντέρα νουμέρο 1, προβλέπεται βδομάδα-φωτιά και δεν μου αρέσουν τα κόκκινα στο Πρόγραμμα! :-)))
PS: Καθόρισε παραστατικότατα ο Rhino Warriors τι πρέπει να κάνει ο επίδοξος πρωταθλητής, όσοι πιστοί προσέλθετε προς προσκύνημα στον πρόεδρα! :-)))))