Dar visos galimybes, lokiai su golden starsais dar pries mane los, tu pries mane laimejai tai skaityk 1pergale teatsilieki. Tavo tasko santykis geresnis tik tiek ir tereikia pries goldenstarsus laimet ir tiketis kad mazeikiai kazkam pralos, o manau jis tikrai kazkam dar pralos ir be manes. Gal biski pries mane pasikarsciavai, gal is azarto bet po 2 normalinimu is eiles reikejo tiketis kad tie losi + isvykoj tas ir susidejo, grubiai -30 tasku gaunas is patirties galiu pasakyt. Bet laiko viska patvarkyti dar isties yra.
O Pupuliukui, tai zinok su metais daraisi mazau impulsyvus, nes supranti kad ardytis nera prasmes
Siemet Iki krautuvej gavau kortele ant kurios puikuojasi citrina. Gal todel kad pensininkai visi suruge buna del to ji ir puosia senjoru koteles
Siaip ar taip mano pagrindinis tikslas yra treniruoti guzejeva su visagorskiu. O kadangi norvaisis capintas ir nieko kito neiseina issidraftinti geriau pasitaupyti litus ant superinio jaunio. Turejau planus kilti i 2 lyga ir is jos kristi kad istraukti koki jauni, nes i 4 lyga kristi jau sudetinga su tokiom algom. Bet sitoj lygoj dar 2 ateinancius sezonus manau galiu traukti neidamas i minusa
Tarpkitko nedarykit maziuku niekas be nuotolio. Gailiuosi dabar, isorinem lost negaliu. Dudnicius 117 skillpointu buvo isorinem be sansu lost, neutraliom irgi ne stebuklas, steikuoja daznai. Norvaisis centras su 9 nuotolio didziausias nuotolis komandoje, turi metima, biski vidiniu skilu ir realiai yra zveris, naudingiausia lygos zaidejas, tarpkitko guzejevas 6 dudnicius 21 lygoj buvo, bet pagal skilus tai jis neatidirba, reikia arba rebu tokiam ir ypac nuotolio.
Last edited by Gajus Julijus Cezaris at 2/26/2014 3:17:37 PM