Hvala matori. Kakva zadnja cetvrtina, svasta, umalo jos da me stignes Imam bre i ja drtine, vidis da su jedva izneli utakmicu.
Moram samo da se osvrnem na jedan mec. Naravno, izmedju Matije i Sirka. Sta sad, kad je ovaj drugi ispao iz kupa onda rotacija u dogovoru, sad se radi za Matiju. I posle kao pa ajde skinite ih sa vrha. Totalni idiotizam. Evo recimo ja sam vec popio 2 normala, a Bekamu ce i Sirko i Matija i mnogi predati lagano. Ti isti ce protiv mene ili Alavog naravno da grizu i naravno da ce jos neki timovi da nam skinu skalp. Pogledajte samo Bekamove meceve do sada. Svi poskidali gace, a takvih meceva ce biti jos 80 %. Sramota u sta se liga pretvorila! Jad, beda i cemer.
Nisam gledao poslednju cetvrtinu. Ako me ne przis pogledacu je pa da vidim sta to znaci "umalo da me stignes".
A ovo dalje sto si pisao je tako bezveze i toliko vise nicemu ne vodi da je prosto steta trositi udarce prstima po tastaturi pisuci takav tekst.
Ti, Ala, Ivko, Revan, tvoj buraz, Lale ima vas vise nego dovoljno da stanete tome na put, AKO ZELITE.
Samo mani se vise prazne price i pocni (te) nesto da radis.