Sto bi Muta rekao, sve je ovo normalno
Svaka cast Saletu, neverovatno kako je pripremio ekipu, pre svega psihicki.Iz aviona se vidi ca pucamo od samopouzdanja, vidi se ta timska igra, timski duh, ono bez cega nije moguce napraviti bilo kakav uspeh...nesto za cime Italijani prosto vape...
Zreb nam ide na ruku, neverovatno kako nas je "prokenjalo"
Do finala, ukoliko ne bude nekih vecih uzbudjenja, se ne mozemo susresti sa najvecim konkurentima Francuzima, Spancima i Grcima.
Iskreno, mislim da ce se izmedju nas i ove 3 ekipe podeliti medalje, jer su ostali timovi daleko slabiji, u svakom vidu.
1/8 finale Finska ili Rusija, 1/4 finale Vatreni, 1/2 finale Litvanija, po meni, realno smo u finalu
Ono sto me cini jako srecnim i jednostavno mi ne da mira, to je taj nas, eventualni, mec sa vatrenima u 1/4 finalu, zaista uzitak za gledati
Toliko dugo sam iscekivao da odigramo neku utakmicu na velikom takmicenju sa njima, ipak ono u Turskoj nije bilo realno jer smo bili daleko jaci.
Velika steta sto se mec nece igrati u Zagrebu, pred punom im Arenom, bas velika steta.
Zivi bili pa videli, cenim da ce pasti "stoka" razlika, da ce se masina zahuktati u pravom smislu te reci