Sziasztok!
Elkészült egy új verzió, 1.1. Elvileg magától frissíti, de ha valakinek nem sikerülne, akkor itt elérhető:
http://www.buzzerbuster.org/ext/bbustext_1.1.xpiVIGYÁZAT!
Elrontottam a telepítőjét, ezért
azoknak is frissülni fog, akik még 3.5-ös vagy régebbi Firefox-ot használnak, de azon nem minden működik (sajnos a 3.6-ban olyan dolgot változtattak, amit nekem nem sikerült megcsinálni úgy, hogy a régiben és az újban is működjön). Tehát akinek 3.5-ös vagy régebbi Firefoxa van, vagy ne frissítsen, vagy frissítsen Firefox-ot is.
Újdonságok:- Újra számolja csapatnál az életkorokat.
- Felállás állító képernyőt kicsit összehúzza, hogy minden kiférjen egyszerre.
- Felállás állításnál rögtön megnyitja a játékosokat (nekem legalább is így tetszik, majd állítható lesz, lásd lejjebb).
- Felállás állításnál sötét szürkére színezi a nem játszó játékosokat a listában.
- Felállás állításnál számolja a várható perceket (kezdőnek 36-ot, cserének 12-t) és így írja ki illetve színezi a perceket a táblázatban.
- Felállás állításnál lehetőség van menteni, ugyan úgy, mint az átigazolási listánál. Mindent elment, taktikát, játékosokat stő még a ki hol védekezzen beállításokat is.
Vigyázat, még tesztelni kell, használatkor ellenőrizzétek le, hogy mindent jól csinált-e!!!Az új dolgokhoz a paraméterezést még nem csináltam meg, majd ha egyszer lesz időm...Vannak további terveim is, csak mostanában kevés az időm, sajnos.
Ha bármi hibát találtok, vagy ötletetek van, hogy mit lehetne még csinálni, írjátok meg nyugodtan!