BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým III

Národní tým III (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: iwenzee
This Post:
00
199609.680 in reply to 199609.679
Date: 1/14/2013 4:58:33 PM
Napálsko
II.3
Overall Posts Rated:
2323
Jo tááák, mno komentovat to nebudu, ale dík za info.

This Post:
00
199609.681 in reply to 199609.680
Date: 1/14/2013 5:52:43 PM
Overall Posts Rated:
284284
Gratulujem. Zasluzena vyhra, navyse ak je pravda, co sa tu teraz pisalo.. Bitka o 3. a 4. miesto bude este zaujimava..

Last edited by Psycho1_1_1 at 1/15/2013 2:59:57 AM

This Post:
00
199609.682 in reply to 199609.680
Date: 1/14/2013 8:16:54 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Volný byl hurá akce. V sobotu se vracím z dlouhé dovolené, pak se vyjádřím více a uvedu věci na pravou míru.
Od Kanaďana jsem podraz trochu čekal, ale myslel jsem, že si bude věřit na normal.

From: Maxson

This Post:
00
199609.683 in reply to 199609.678
Date: 1/14/2013 11:28:33 PM
Overall Posts Rated:
7979
Myslím, že ten tvůj příspěvek není vůbec férový. Nic o tom nevíš a píšeš tady dost hlouposti.
Momentálně zatím nemám čas ani chuť se k tomu vyjadřovat, ale určitě Vám k tomu později něco napíši, když jsem tady byl někým označen jako ten špatný...

From: Hafan

This Post:
00
199609.684 in reply to 199609.683
Date: 1/15/2013 5:31:23 AM
Overall Posts Rated:
4949
No,nemit neco podlozene a jit s tim na trh neni moc dobra varianta:-(((.Jsem zvedav,jak se tato akce vyvrbi,protoze i ode mne jsi dostal hlas ve volbach a ver nebo never,pokud nemas pravdu tak jsi u mne propad a mych kamosu na BB take!!!A neni jich malo!!!S pozdravem Hafan

From: LA-Macros

This Post:
11
199609.685 in reply to 199609.684
Date: 1/15/2013 9:23:18 AM
Overall Posts Rated:
913913
Pockej, to jsi jejich kapo, ktereho slepe sleduji? Nech jim jejich nazor a nemluv za ne a hned nevyhrozuj!;)

Last edited by LA-Macros at 1/15/2013 9:30:13 AM

This Post:
11
199609.686 in reply to 199609.683
Date: 1/15/2013 9:28:57 AM
Overall Posts Rated:
913913
Trosku jsem taky zvedavy, protoze tyto praktiky se mi od zacatku nelibi, i kdyz jsou asi na venek ferove a i ja jsem jich, myslim, vyuzil:/

Proste tady ty domluvene prestupy, kdy je stoprocentni jistota nakupu mocrat pomohla Vrtovi k prodeji za vysoke ceny, uvidime, jak se vse vyvine;)

From: Lukainos

This Post:
00
199609.687 in reply to 199609.683
Date: 1/15/2013 10:30:08 AM
BK Baník Lukoslavice
První liga
Overall Posts Rated:
8585
A co je na tom neférového? Ještě mi řekni, že jste se nepřetahovali spolu s rwystyrkem. Sám jsem se ptal rwystyrka den před uzávěrkou, jestli ho bude inzerovat nebo ne. Na TL byl totiž Janda, který je zajímavý i pro U21 a chtěl jsem vědět, jestli ho mám inzerovat sám nebo ho tam dá on spolu s Volným a Frantálem. Řekl mi, že Volného ani inzerovat nebude, že ho zkusí vzít k sobě a Jandu tam můžu dát sám.

V době uzávěrky jsem byl online a pomáhal hlídat Frantála, který končil ve stejnou dobu. Rwystyrk ti sám psal a já ti pak taky psal ať mu ho necháš, že mu potřebuje něco dotrénovat. Mně jsi odpověděl až po tom co skončil u rwystyrka, ale četl jsi to ještě v době, když jste se přetahovali. Navíc z té tvé odpovědi mi to přišlo jako provokace, že jsi to dělal schválně.

Je to čistě můj názor podle toho co vím.

This Post:
00
199609.688 in reply to 199609.686
Date: 1/15/2013 11:10:01 AM
Overall Posts Rated:
7979
Všichni se na to asi docela těšíte! Tak já začnu a jako první napíši co se z mého pohledu semlelo okolo přestupu hráče Jiří Volný (12436072). Vezmu to trochu zeširoka, aby jste se dozvěděli co nejvíce informací a mohli mít dobrý pohled na celou věc.

Jednoho, možná krásného dne jsem se rozhodl, že na BB začnu hrát pouze s českými hráči, tento impuls vznikl z HT, kde tento styl hraní praktikuji ještě delší dobu než tady. Jak šel čas a můj tým se posouval stále kupředu, bylo kvalitního hráče sehnat čím dál těžší, až jsem se dostal do nynějšího stavu, kdy mě do základní pětky zajímají jen hráči na úrovni českého NT.

Tady jsem, ale docela dost narazil, protože jsem se o NT hodně sezón zajímal, tak jsem ctil a ctím všechny dohody mezi manažery, kteří si přesouvají, nakupují hráče atp. V té době jsem si říkal, že pro NT vše dobré a dalších hráčů je dost. Výhoda pro začátek byla, že jsem měl na pozici SF Širokého, ale sehnat další hráče, tak abych postavil celou pětku, byla a je pořádná fuška! Celkem snadná práce byla s Havlasem, za což děkuji Heluši, asi nejsnadnější přestup. U Lípy už si nejsem jistý, jak to probíhalo, ale myslím že mi spadl jako by náhodou, trochu horší to bylo při bidwaru, myslím že to byl DeMarcus (PARTIZAN BEOGRAD), který mi trochu zatopil a vyhnal mírně cenu, nad tím se nikdo nezastavil, že se bili dva češi o stejného hráče, proč? :-)

Takže perimetr by byl. Peklo je pro mě sehnat podkošové hráče, kterých je opravdu pomálu a věřte, že jsem chtěl a mohl koupit prakticky všechny, kteří byli za poslední cca 3 měsíce na TL, protože jsem v té době měl na účtu cca $ 15 mil., jenže ctím všechny dohody a ani o jednoho hráče neusiluji. Rozhoduji se, že udělám kompromis a zkusím dojednat obchod o Turka, který má svou NT kariéru již za sebou (toto se povedlo velmi dobře) a dále se budu pokoušet sehnat dalšího podkošového hráče, který momentálně figuruje v NT, nebo má na NT náběh.

A teď konečně přímo k věci, jako skoro poslední volba po všech těch nezdarech a nebylo jich málo, zůstává pokusit se dostat do týmu Volného, který je v týmu BC Ublo Gunners. Dne 21.11.2011 posílám manažerovi tohoto týmu nabídku, zda by Volného nechtěl prodat. Bohužel dostávám částečně negativní odpověď, že zatím o prodeji neuvažuje, ale ať to zkusím později. Říkám si fajn, dotrénuje hráče pro NT a potom se mi snad bude dařit lépe dojednat tento přestup. S tímto jednáním a jeho výsledkem jsem vcelku spokojen. Dostáváme se ke dni 7.1.2012, kdy probíhá další jednání o Volného, tentokrát je přestup dohodnut.

Nevím jestli probíhá další jednání s někým, nevím jestli je Volný dotrénovaný podle představ někoho. Pro mě je důležitá informace, že ho můžu koupit. Jakmile je na TL, ihned dávám základní bid $ 3.700.000 a jsem nadšen! Konečně se mi podaří o čem jsem snil tak dlouho. Po tomto kroku se dozvídám přes skype nemilé informace od rwystyrka, že půjde k němu do týmu, chce mu něco dotáhnout pro NT, bohužel tato komunikace je velmi omezená, protože je rwystyrk na dovolené. Jsem ve slepé uličce, pokud nekoupím Volného rozplyne se mi celý sen, nevidím další možnost na koupi někoho jiného. Uvažuji o tom celé hodiny a rozhodnu se, že do něj prostě půjdu dokud budu mít peníze a informuji o tom i rwystyrka, díky tomu budu mít alespoň pocit, že jsem pro to udělal maximum.

Další komunikace mezi námi dvěma probíhá až těsně před koncem prodeje, ale bohužel se do toho vmísí další lidi, nevím proč a začínají mě bombardovat do BB-Mailu, ať ho nechám, ať nepřihazuji atd. Rychle všem odpovídám a mezi tím tvrdě dál biduji... Nakonec to na mě vše dolehne, dávám poslední bid (finance ještě v té době stále mám k dispozici), naštvaný vypínám "natvrdo" počítač a jdu spát, tedy spíše lehnout, protože nemůžu ještě dlouho usnout...

Dál už to asi všichni znáte! Neudělal jsem nic špatného, byl jsem jen manažer s určitým snem a chtěl jsem ho dotáhnout až dokonce. Bohužel se mi to nepovedlo, ale budu o ten sen usilovat dál... :-D

Last edited by Maxson at 1/15/2013 11:11:45 AM

This Post:
00
199609.689 in reply to 199609.688
Date: 1/15/2013 11:12:57 AM
Overall Posts Rated:
7979
P.S. Za případné chybičky se omlouvám, celý příspěvek jsem zatím nečetl a sepsal ho dost narychlo...

S přáním hezké hry, Maxson.

This Post:
11
199609.690 in reply to 199609.689
Date: 1/15/2013 11:48:42 AM
Overall Posts Rated:
913913
S Lipou to bylo taky po dohode, nabidl jsem, ze ho prodam a tys dal nabidku. DeMarcus mi nabidl vic, ale pak ho nekoupil...pristoupil jsem na tvou zakladni nabidku a pak jste se trochu tahali - pro me dobre;)

Jinak s Maxonem souhlasim...nevyhoda je jen ta, ze manazer, ktery ma zajem vetsinou stejne niceho nedosahne, nebo prijde o velky ranec penez. Obdivuju, ze mas takovy kapital, ja se k nemu ani trochu nedokazu priblizit;)

Advertisement