Ty se se mnou bavíš, jako bych tu byl 3 měsíce;) Nikdo nemluvil o start levelu 1-3, ale o průměrných 4-6. Myslím, že to s nima lze zvládnout, pokud nemluvíme o hráči, kterého chceš dostat na součet 145 a víc.
Ano, trénink mimo postu trvá a s přibývajícím věkem je to mor, na to si zvykej - já s tímto typem tréninku mám hodně bohaté zkušenosti.
Proč pořád jen SF? Copak jen proti nim hraje někdo s vysokými útoky na obou koncích? Nyní jsou IS vysoké téměř u všech. Já mám za to, že OD dělá tlak na hráče - nejen při zakončení. A má být prostě vyšší. Očividně Srbsku nějaké ubrané hodnoty nevadí.
A všímám si, že proti IS 18(17) je ID pro C na úrovni 18 málo. To mě docela udivuje a štve;)
A co máte pořád s tím REB, to snad u SG a případně SF nemusí být nijak extra vysoko?
A co máte pořád s PA - to, že je rychlé a nežere potenciál není důvod, proč ho na sílu cpát? Ty dva skoky lze prostě využít na jeden jinde.
Dle mě by to mělo být nějak takto: PG (19, 12(11)), SG (19(18), 15(14)), SF (17(18),17(16)), PF (15(16), 18(17)), C (12,19)
Celkově to ale snižuje hodnoty úročných skilů, takže prostě jde o to, jestli chcete překonávat silné obrany, nebo naopak přibrzdit útok.
Ano, své hráče zveřejnuju, ale jen těm, kdo si je nějak zaslouží a nějak je nezneužijí. Tady je házet mi přijde divné...;)
Last edited by LA-Macros at 12/29/2017 4:54:33 PM