Tegnap majdnem kikaptam Kecskemét kikaptam,hibát követtem el ez nem első sorban taktikai hanem játékosbeli hiba egy két játékost nem oda kellet volna tennem de nem volt annyira vészes tehát csak a bd-nek a dh-t dh-t bd-nek kellet volna raknom.Ezzel a hibával,hogy csak 29 ponttal nyertem:) bár az eleje szoros volt,103 pontra feljött La Mizo és még 4 meccs van hátra ha így folytatom ez még nem lesz meg az utolsó 2 meccsén nagyon nagy arányú és én csak 29 ponttal és 40 ponttal nyertem 42 és 72 ponttal nyert,ez azért már elég figyelmeztető jel volt,hogy azért meccsenként legalább 30 ponttal nyerjek ezzel pedig már nem lesz gond!
Nyugati csoportban már rég eldőlt nálunk,hogy első leszek utánam Toldi jön és azután Strongman Team és a 4.hely az kérdés,de szerintem ez Kecskemét Heate lesz,de itt a gólkülönbség fog dönteni közte és PannonPipe között.Kecskemétet simán verem és PannonPipe se okozhat komolyabb gondot.A döntőbe jutásért Toldi Ground ellen fogok majd játszani szerintem olyan 15-20 különbséggel nyerek és utána La Mizo ellen tuti,hogy nyerek és addigra eldöntőm,hogy hogyan vereme meg ne adjatok tippeket egyedül szeretném megoldani a dolgokat,tehát a feljutást..... A draftra kíváncsi leszek ugyanis az utolsó helyeken csak bot vagy kezdő csapatok vannak akik nem biztos,hogy jót draftolnak,remélem,hogy megint ki tudok fogni egy jó játékos!
Last edited by TonyG at 2/21/2010 10:15:42 AM