Καλησπέρα και από μένα,
Κοινή βάση των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής, οι Μεγάλοι φάγαμε τους Υπέροχους,οι από'δω φάγαμε τους από'κει,τους πατήσαμε, πως το λένε! :-) Μέσα έπεσες Στέφανε ως προς τους νικητές αλλά και τις περισσότερες διαφορές πόντων, εκτός από τους αρειανούς που έκαναν την μίνι έκπληξη. Δύσκολα αλλά τα κατάφερε η Νίκη Βόλου, εύκολα οι Αστερίες με σχεδόν double-score, ο Dadi δεν ξέρω τι κάνει αλλά δίκαια έχασε...Φαίνεται να μην ασχολείται, κρίμα γιατί χρειάζονται οι δυνατοί αντίπαλοι για να βελτιωνόμαστε όλοι, μετά τον Αίζ ο αγώνας με τους Greek Magik ήταν ο δεύτερος δυνατός ως τώρα της σεζόν για μένα και περιμένω περισσότερο ανταγωνισμό, όχι τιποτα άλλο, μη ψωνιστώ και πιστέψω ότι έχω καμμιά υπερομάδα, οι κατραπακιές στην ΙΙ ήταν πολύ ισχυρές!!!
Ευχή και κατάρα, κάντε καμμιά ήττα ακόμα οι από κάτω να έχω σίγουρο το πλεονέκτημα έδρας στα play-off, εκεί θα δούμε ποιος θα ανέβει Στέφανε! Στον αγώνα μου τα ποσοστά ευστοχίας των παικτών μου δεν ήταν καλά και αν δεν είχε αποβληθεί με 6 φάουλ ο αντίπαλος PF που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και δεν είχε μπεί ο...υπερ-σεντερ Trippodo(! :-)))), δεν ξέρεις τι θα γινόταν... MVP λόγω και της κρισιμότητας των αγώνων με την σειρά οι Kopsalakis(Arhs), Kampouris (Kinigoi) και Karvouniaris (Kaminia), o Gourlis την κορυφαία απόδοση, αλλά σε ένα μάτς με 60 πόντους διαφορά το οποίο δεν αντέχει κριτική...
Last edited by fireblaze at 5/1/2010 2:10:55 PM