BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > ΣΕΖΟΝ 12

ΣΕΖΟΝ 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
135921.69 in reply to 135921.68
Date: 4/28/2010 5:06:49 PM
Overall Posts Rated:
1717
κατι που πρεπει να προσθεσω στα παραπανω..δεν νομιζω οτι να παιρνεις παιχτες και να τους πουλας αμεσως ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ...

για να βγαζουμε νοημα:-)))

This Post:
00
135921.70 in reply to 135921.67
Date: 4/30/2010 4:06:13 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πληροφοριακα και μονο,ο αρχοντας του day trading στην Ελλαδα ειναι ενας απο τους καλυτερους ελληνες μανατζερ...Ο Green Monster,οποτε αν το κανεις καλα πολλα μπορεις να κερδισεις....

This Post:
00
135921.71 in reply to 135921.70
Date: 4/30/2010 5:26:55 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αρχικα Χαρη αν μπορεις να μας εξηγησεις τι ειναι αυτο που εγραψες γιατι εγω δεν καταλαβα..

Παμε τωρα στα προγνωστικα που εχουν ιδιαιτερο ενδιαφερον..

Αγορ-Γκριτζ ματζικ:το ντερμπι των αηττητων..και οι δυο πρεπει να πηγαινουν με πολυ μεγαλο ενθουσιασμο στο παιχνιδι..φαβορι ο Αγορ και λογο ομαδας αλλα και εδρας χωρις βεβαια να υποτιμω τους μαγους που κανουν εξαιρετικο πρωταθλημα για πρωταριδες στην κατηγορια..ασσος με 10-15 ποντους..

κυνηγοι-λενιαρνιακος:ασσος με 10ποντους διαφορα..

σερρες-μπουρουμπουμ:ασσος με 20-25 ποντους διαφορα..

Καμινια-στανη:ασσος με 15 ποντους διαφορα..

Αιζ-νταντοι:το αλλο ντερμπι της αγωνιστικης..οι Αιζ εχουν καλυτερη ομαδα αυτη τη στιγμη εχουν και την εδρα αρα ευκολα πιστευω ασσος με 15-20 ποντους..

Αρης-Λιονταρια:ο αρης προερχεται απο καλο διπλο και με νικη ισως ξαναμπει στο κολπο για τα πλευ αουτ..παρ'ολα αυτα διπλο με 8-12 ποντους διαφορα..

Νικη-3Κ:ασσος με 20-25 ποντους διαφορα..

Αστεριες-Γουρουνια:με τις τελευταιες εμφανισεις που κανει η ομαδα σε πρωταθλημα και κυπελλο πραγματικα με κανει να μην φοβαμαι τιποτα..ασσος με 15-20 ποντους διαφορα..

This Post:
00
135921.72 in reply to 135921.71
Date: 5/1/2010 2:05:35 AM
Overall Posts Rated:
7676
Για μεταπωλησεις παικτων δεν λεγαμε?Ε ειπα οτι ο Green Monster(πιστευω τον ξερουμε),καπου ειχε πει οτι το μυστικο για να ανεβει τοσο γρηγορα ηταν το daytrading.Δλδ το να αγοραζει παικτες και να τους πουλαει πολυ περισσοτερο αργοτερα η και σε 3 μερες..Δεν πιστευω οτι ειναι λαθος απλα απαιτει να καθεσαι πολλες ωρες στο bb και να ψαχνεις να βρεις παικτες που πουλιουνται φθηνοτερα απο οτι αξιζει να πουληθουν.Θελει φυσικα και πολυ καλη γνωση της αγορας.Ενα διαστημα το εκανα και γω και η αληθεια ειναι οτι αν και ασχολιομουν με μικρα ποσα κατι ειχα καταφερει...Αν υπαρχει λοιπον η δυνατοτητα γιατι να μην το κανεις?Κατανοητος νομιζω.....

Ασχετα αν εμεις ειμαστε ρομαντικοι και ονειρευομαστε παικτες που παιζουν για την φανελα:)

This Post:
00
135921.73 in reply to 135921.72
Date: 5/1/2010 1:30:15 PM
Overall Posts Rated:
1717
Αν δεν ειναι φαβορι για την ανοδο ο Αγορ τοτε ποιος ειναι?σημερα πραγματικα επιασαν αποδοση ομαδας δευτερης κατηγοριας που μπαινει στα πλευ οφ..ολες οι στατιστικες στο αξιοσεβαστος σχεδον!!συγχαρητηρια στον Γιωργο για την νικη και την ανοδο:-)))..δεν τιθεται θεμα πλεον..οσους για τους μαγους το γεγονος οτι το παλεψαν τοσο μονο θαυμα ειναι και αξιζουν ενα μπραβο..στα υπολοιπα η μονη εκπληξη αν θεωρειται ετσι ηταν η νικη του αρη με τα λιονταρια και ετσι ξαναμπαινουν στο κολπο για τα πλευ αουτ..τα υπολοιπα φυσιολογικα..οι Αιζ κερδισαν ανετα τους νταντι που φαινεται να τα εχουν παρατησει ενω η ομαδα μου συνεχιζει στα ιδια στανταρ..

This Post:
00
135921.74 in reply to 135921.73
Date: 5/1/2010 1:55:47 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και από μένα,

Κοινή βάση των αποτελεσμάτων της αγωνιστικής, οι Μεγάλοι φάγαμε τους Υπέροχους,οι από'δω φάγαμε τους από'κει,τους πατήσαμε, πως το λένε! :-) Μέσα έπεσες Στέφανε ως προς τους νικητές αλλά και τις περισσότερες διαφορές πόντων, εκτός από τους αρειανούς που έκαναν την μίνι έκπληξη. Δύσκολα αλλά τα κατάφερε η Νίκη Βόλου, εύκολα οι Αστερίες με σχεδόν double-score, ο Dadi δεν ξέρω τι κάνει αλλά δίκαια έχασε...Φαίνεται να μην ασχολείται, κρίμα γιατί χρειάζονται οι δυνατοί αντίπαλοι για να βελτιωνόμαστε όλοι, μετά τον Αίζ ο αγώνας με τους Greek Magik ήταν ο δεύτερος δυνατός ως τώρα της σεζόν για μένα και περιμένω περισσότερο ανταγωνισμό, όχι τιποτα άλλο, μη ψωνιστώ και πιστέψω ότι έχω καμμιά υπερομάδα, οι κατραπακιές στην ΙΙ ήταν πολύ ισχυρές!!!

Ευχή και κατάρα, κάντε καμμιά ήττα ακόμα οι από κάτω να έχω σίγουρο το πλεονέκτημα έδρας στα play-off, εκεί θα δούμε ποιος θα ανέβει Στέφανε! Στον αγώνα μου τα ποσοστά ευστοχίας των παικτών μου δεν ήταν καλά και αν δεν είχε αποβληθεί με 6 φάουλ ο αντίπαλος PF που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και δεν είχε μπεί ο...υπερ-σεντερ Trippodo(! :-)))), δεν ξέρεις τι θα γινόταν... MVP λόγω και της κρισιμότητας των αγώνων με την σειρά οι Kopsalakis(Arhs), Kampouris (Kinigoi) και Karvouniaris (Kaminia), o Gourlis την κορυφαία απόδοση, αλλά σε ένα μάτς με 60 πόντους διαφορά το οποίο δεν αντέχει κριτική...

Last edited by fireblaze at 5/1/2010 2:10:55 PM

This Post:
00
135921.75 in reply to 135921.74
Date: 5/1/2010 3:33:14 PM
Overall Posts Rated:
7676
Καλα φαβορι προφανως και ειναι αλλα αν βγαλουμε απο τωρα πρωταθλητη γιατι να παιξουμε?Ετσι δεν ειναι?Πραγματικα καλη αποδωση αλλα αυτοι που με εντυπωσιαζουν ειναι οι μαγοι..Εικαζω βεβαια μεγαλη προσπαθεια και ενθουσιασμο αλλα αυτο δεν λεει κατι...Απο την αλλη ειχα δικιο σε μια προβλεψη μου αλλα δεν τολμησα να κατεβω κανονικα λογω της δυσκολης μου θεσης..Αποτελεσμα?Εχασα λεπτα προπονησης και ενθουσιασμο...Και δεν πιστευω οτι ο δαδι δεν ασχολειται απλα βαρεθηκε να μην ανεβαινει και κανει προπονηση ανανεωση και ανεβαζει τερμα ενθουσιασμο για να χτυπησει τους μαγους στα πλει οφ με καινουργιες μεταγραφες...Αλλιως δεν θα πουλουσε και δεν θα κατεβαινε με χαλαρη διαθεση σε ολα του τα παιχνιδια...Απο κει και περα με εντυπωσιαζουν οι αστεριες ειναι η αληθεια με την πορεια τους καθως πιανουν παρα πολυ καλα σκορ.Στους MVP θα συμφωνησω αλλα βαλτε καλε και τον δικο μου τεταρτο να χαρει...τριπλ-νταμπλ εκανε με αξιολογο αντιπαλο...Αυτα τα λιγα και προσευχη ολοι μαζι για την ανατροπη(εστω την μια ηττα...δεν τα μπορω τα μονοτονα...);)

This Post:
00
135921.76 in reply to 135921.75
Date: 5/1/2010 5:18:44 PM
Overall Posts Rated:
1717
Εχεις δικιο..εχει ψωμι ακομα απλως ειναι φαβορι ξεκαθαρο..αυτο ειναι ολο..απο κει και περα θα συμφωνησω μαζι σου για τους μαγους και πιστευω στα πλευ οφ θα ειναι ακομα καλυτεροι..ανυπομωνω να παιξω εναντιον τους για να τσεκαρω ποσο καλοι ειναι..δυστυχως τους εχω ενα παιχνιδι πριν τον Αγορ και μου χαλαει καπως τα σχεδια αυτο..οσο για τους νταντι δεν νομιζω οτι παιζει ρολο να χρησιμοποιεις χαλαρη διαθεση απο τωρα..τα τελευταια 5 παιχνιδια να παιξεις πριν τα πλευ οφ χαλαρα παλι με φουλ ενθουσιασμο εισαι..και πανω σε αυτο οι μαγοι θα εχουν πλεονεκτημα γιατι μολις τελειωσουν τα χιαστι και εχουν ξεκαθαρο προβαδισμα απο τους νταντι τοτε μπορουν να παιξουν ολα τα παιχνιδια με χαλαρι διαθεση μεχρι το τελος σε αντιθεση με μας που δεν θα ξεκαθαρισει αμεσως το τοπιο..
επειδη παρακολουθω και τους αλλους ομιλους απο την 3 κατηγορια μπορω να πω οτι ειμαστε απο τους πιο δυνατους ομιλους της 3 κατηγοριας και αυτο μονο καλο μπορει να ειναι:-)))

This Post:
00
135921.77 in reply to 135921.76
Date: 5/2/2010 8:17:32 AM
Overall Posts Rated:
7676
Τι λετε λοιπον για την καινουργια μεταγραφη του δαδι?Καλος ε?Πιστευω ειναι η απαντηση στον μπαλμασεντα με χειροτερο χειρισμοα και καλυτερα περ.αμυνα...Απο την αλλη θελω να σου πω φιλε μου Στεφανε οτι αν μπορεις να εχεις ολη τη χρονια ενθουσιασμο πανω απο 10 τοτε παιζεις τα περοσσπτερα παιχνιδια σαν να δινεις κανονικη διαθεση ενω ταυτοχρονα δεν ριχνεις το ενθουσιασμο σου...Κανω λαθος?Αρκει να εχεις την πολυτελεια να το κανεις.Αυτην την στιγμη ο δαδι παιζει με ενθουσιασμο 10 περιπου και παραπανω πιθανον και ενω φαινεται να δινει μικρη προσπαθεια παιζει καλυτερα...Σατανικο?Απλα διακινδυνευεις....

This Post:
00
135921.78 in reply to 135921.77
Date: 5/2/2010 11:30:53 AM
Overall Posts Rated:
4141
Από τον οδηγό για newbies http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

"Είναι γενικά αποδεκτό το οτι το να παίζεις με Χαλαρή διάθεση με επίπεδο ενθουσιασμού 8 είναι το ίδιο σαν να παίζεις με Κανονική διάθεση με επίπεδο ενθουσιασμού 5."

Οπότε ίσως να έχει και βάση η υπόθεση σου φίλε Αίζ!

Τώρα όσο για την νέα μεταγραφή του Dadi, δεν ξέρω από που βγάζεις συμπέρασμα για τα στοιχεία του παίχτη, αλλά σίγουρα δεν αποτελούν κριτήριο τα στατιστικά που έχει από αγώνες με την προηγούμενη ομάδα του, ο θεός ξέρει σε τι πρώταθλημα έπαιζε και τι τακτικές είχε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του, ιδιαίτερα όταν έπαιζε 96 λεπτά την εβδομάδα!Δεν ξέρω πόσο σημαντική είναι η περιφερειακή άμυνα σε έναν PF/C, πάντως πολύ καλός παίκτης φαίνεται, στους επόμενους αγώνες θα δούμε τι ψάρια πιάνει! :-)))

PS: Στέφανε πόσοι είναι οι ομολοι στην ΙΙΙ και πως τους παρακολουθείς???Μου φαίνεται ότι θέλει πολύ χρόνο αυτό αλλά είναι ενδιαφέρον ότι έχουμε πιο ανταγωνιστικό όμιλο από πολλούς άλλους!

Last edited by fireblaze at 5/2/2010 11:35:04 AM

This Post:
00
135921.79 in reply to 135921.78
Date: 5/2/2010 2:47:38 PM
Overall Posts Rated:
7676
επαιζε στην 3η κατηγορια της κινας και αν ριξεις μια ματια επαιζε αρχικα φετος 96 λεπτα και τις τελευταιες εβδομαδες επαιζε 48..Η αγωνιστικη του κατασταση αλλωστε το δειχνει αυτο,με 96 καταρτισμενος δεν υπαρχει νομιζω ε?Απο κει και περαη ομαδα του ηταν κακοστημενη αφου ειχε μολις 5 παικτες αλλα αυτοι οι 5 ηταν καλοι.Το δε επιπεδο του ομιλου ΙΙΙ.8 της Κινας μονο κακο δεν μπορω να το χαρακτηρισω.ηταν βασικο στελεχος σε παιχνιδια με σπρωξιμο μπαλας που σαν ΠΦ επαιρνε την μεριδα του λεοντος των προσπαθειων.Αν προσπαθησουμε να υπολογισουμε λοιπον τα στατιστικα του εχουμε και λεμε....
Απο τα ευκολα,με τοσα λαθη θα ελεγα οτι ο χειρισμος του ειναι το πολυ 3 αλλα υπολογιζω 1 με 2...Αντιθετα η πασα του πρεπει να ειναι περιπου 6-7 καθως ειναι πολυ καλος πασερ για τη θεση του.Παμε τωρα στα πιο δυσκολα..Πρεπει να εχει 10-11 Εσ.Σουτ και 9-10 Εσ.αμυνα(μαλλον 9) ενω με αυτην την αντιστοιχια το ριμπαουντ του πρεπει να ειναι περιπου 11 χωρις να αποκλειω το 12(θα εχει χαμηλοτερο Εσ.Σουτ τοτε ομως)ενω ενα 6 στις ταπες πρεπει να ειναι καλα.Τελος για να εμφανιζεται σαν Σεντερ θα πρεπει να εχει το πολυ 7 στο Σουτ με Αλμα καθως διαφορετικα θα ηταν ΠΦ...Ας ερθει ο Δαδι να με διαψευσει καθως δεν εκανα εκτενες σκαουτινγκ μεσα απο παιχνιδια αλλα νομιζω οτι ενας ισορροπημενος παικτης θα ηταν εκει.(μια αλλη εναλλακτικη θα ηταν το 9-8-13 αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα ευστοχος για κατι τετοιο...)..Αντιθετα ο Μπαλμασεντα πρεπει να εχει ενα κλικ καλυτερα ριμπαουντ και λιγο καλυτερα βασικα χαρακτηριστικα ψηλου...Ζητω συγνωμη αν παραθετω την εικονα των παικτως σας αν ειναι αυτη σωστη αλλα νομιζω οτι δεν μαρκαρονται οπως και να χει και οι δυο...

Κανω λαθος παιδες?Βασικη αρχη σκαουτινγ μπαζερ χωρις να δουμε αγωνες παικτων...

Οι ομιλοι ειναι 16 και μια ματια στο ροστερ των ομαδων μπορει να βοηθησει στην παρακολουθηση τις αξιας τους..

Advertisement