BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 15

Season 15

Set priority
Show messages by
This Post:
00
169340.69 in reply to 169340.67
Date: 1/22/2011 6:07:25 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπέρα και απο μένα!

Ελπίζω να σας έλλειψα, Χάρη πάτα ένα print screen στον όμιλο, πόσες σεζόν έχεις να βρεθείς σε αυτή την θέση??? :-p Οι Αστερίες καραδοκούν, οπότε να χαρείς τώρα που μπορείς, η τριτο-τέταρτη θέση είναι ζεστή και σε περιμένει! :-p Η Σμέρνα αποδυναμώθηκε πολύ με την φυγή του Λιθουανού, τον βολιδοσκοπούσα και εγώ, αλλά 100 χιλιάρικα μισθό θα με έβαζε μέσα σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, οπότε ακολούθησα την συμβουλή του Χάρη για κάτι πιο...οικονομικό!

Κατα τ'αλλα βλέπω τις ανερχόμενες δυνάμεις στους κόκκινους να έχουν σταθερή πορεία, οι Ζάπα να απογοητεύουν (πρόβλεψη: οι ομάδες από την ΙΙ, θα μείνουν στην ΙΙΙ άλλη μια σεζόν...) και για άλλη μια σεζόν-αν και νωρίς ακόμα- αρειανοί να μην στεριώνουν σε αυτό τον όμιλο...Κατάληψη έχουν κάνει οι Ηρακλειδείς! :-)))

Στα δικά μου, φιδιάσματα και άγιος ο θεός με τα δευτερο-τρίτα, μαζεύω διάθεση για το μάτς της Τρίτης όπου ελπίζω να σταυρώσω νίκη, ο ΑΓΟΡ έχασε και στην Α2 σήμερα στο καταμεστο κλειστό στο τέλος από μια καλύτερη ομάδα, η Δράμα πάει φουλ για Α1...

This Post:
00
169340.70 in reply to 169340.69
Date: 1/22/2011 6:20:09 PM
Overall Posts Rated:
7676
Ενταξει αν περιμενες να σωθεις απο εναν παικτη που παιζει μονο αμυνα και παιρνει 100χιλιαρικα τοτε τι να πω φιλε μου Γιωργο...Κακιστος για τα λεφτα του νομιζω...Εγω απο την αρχη για 3η θεση μιλησα αλλα ποτε δεν ξερεις...Ενα παιχνιδακι αν παρω μετα ευκολυνουν τα πραγματα....

Ο ψηλος που πηρες φαινεται καλος αν και νομζω του λειπει λιγο χειρισμος και ισως να μην αξιζει να παιρνει τοσα πολλα για να ριχνει ταπες...Ωστοσο με καλα ποσοστα και πασα φαινεται να ειναι ικανος να βοηθησει πολυ,και σιγουρα περισσοτερο απο οσο μπορουσε ο Λιθουανος....Αντε κανε καμια νικη να παρουμε και μεις κουραγιο οτι ο δυναστης μας ειναι σοβαρος παικτης...

This Post:
00
169340.71 in reply to 169340.70
Date: 1/22/2011 7:28:59 PM
Overall Posts Rated:
4141
Ο Στίβ ο Πηγούνας ((8802853)) που αγόρασα, ξάδερφος του Τάκη του Σουγιά και του Κώστα του Μπανάνα εξ Αμερικής, έχει χειρισμό & πάσα αξιοσέβαστος...Πιστεύω για C καλός είναι, λίγο καλύτερος αμυντικός από υπόλοιπους (με τα θηρία που παλεύω, ήθελα καλύτερο αμυντικό), πολύ καλύτερος στα ριμπάουντ και στα ίδια επίπεδα στο εσωτερικό σουτ...Ασε που αν δεν αποδώσει είναι σε καλή ηλικία για μια καλή μεταπώληση νομίζω...Τώρα θα φύγουν κανα δυο ακόμα και σειρά έχει ένας καλός SG σε ότι ηλικία να'ναι, προπονώ PG και πιστεύω στα αστεράκια-αμερικανάκια που έχω... Ελπίζω την Τρίτη να κάνουμε σεφτέ, δυνάστης δεν ήμουν ποτέ, μια χαρά περάσαμε 3 σεζόν εδώ, δεν πιστεύω να είχατε παράπονο! :-)

Αρκετα σας ζάλισα με τα δικά μου (πάντως οι όποιες προτάσεις δεκτές!), βλεπω στην πρώτη 10αδα των κορυφαίων σε απόδοση στην κορυφή της λίστας τους ψηλούς των κλάινμάιν, και με το ζόρι ένας PG να συμπληρώνει την λίστα (του οποίου ο μισθός απογειώθηκε Στέφανε ή μου φαίνεται?), οι αξίες παραμένουν σταθερές εκεί ψηλά στα ταμπλώ! :-)

PS: νιάου

Last edited by fireblaze at 1/22/2011 7:35:28 PM

This Post:
00
169340.72 in reply to 169340.71
Date: 1/23/2011 6:08:55 AM
Overall Posts Rated:
1717
Για τον Αναστασακη αναφερεσαι Γιωργο??ηταν 19,000 μισθο και πηγε 30,000,οχι πολυ μεγαλη διαφορα αν και βεβαια ειχαμε μια γενικη μειωση των μισθων...μεχρι τις 60,000 που ειναι το ταβανι του εχουμε καιρο ακομα :)

This Post:
11
169340.73 in reply to 169340.72
Date: 1/23/2011 9:11:33 AM
Overall Posts Rated:
2525
Γεια σας παιδια και απο εμενα...
Ηταν ακομα μια αγωνιστικη με εκπληξεις..ξεκινοντας απο την μεγαλητερη , η ηττα του Σμερνα εχει να δειξει παρα πολλα χωρις βεβαια αυτο να υποτιμα τους Κυνηγους.Στην δικη μας πλευρα ο Ζαππα πιστευει οτι θα παει για 2-3 θεση και για αυτο κινητε και αναλογα...
Οι καινουργιοι κοκκινοι δειχνουν ομαδες δυνατες αλλα χωρις βαθος και μονοδιαστατες...σιγουρα εχουν καποιους καλους παιχτες αλλα εχουν ακομα το στυσημο της IV κατηγοριας ...Οταν ειχα πρωτο ερθει στην κατηγορια καταλαβα οτι τωρα ξεκιναει το παιχνιδι πραγματικα ....
Πιστευω αν και ακομα ειναι νωρις οτι τουλαχιστον στους κοκκινους 1-2 ειναι κλεισμενες απο τωρα και Ο Λενι , ο Ζαπα και εγω θα παλαιψουμε για τις υπολοιπες θεσεις των play-off.
Επισης φετος ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι ο τιτλος θα γινει κοκκινος!!
Βλεπετε F.C. και τρεμετε μπλεεεεε!!

This Post:
00
169340.74 in reply to 169340.73
Date: 1/23/2011 7:07:00 PM
Overall Posts Rated:
7676
Καλα θα τον δουμε και τον FC...Ο μονος λογος που περσι ηταν η μεγαλη εκπληξη ηταν οτι δεν ειχε σοβαρο ανταγωνισμο απο τον ομιλο των κοκκινων..Δεν υποτιμαω με τιποτα φυσικα την ομαδα του καθως ειναι πολυ καλα στημενη οπως ειχα πει και περσι με ομαδα και οχι φιρμες...Αλλα οπως και να το κανουμε ο ΑΓΟΡ του εκανε χαβαλε στους τελικους...Φετος ΑΓΟΡ δεν εχουμε αλλα δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα γι αυτον...ΛΕω εγω τωρα...:)))

This Post:
00
169340.75 in reply to 169340.74
Date: 1/25/2011 9:08:13 AM
Overall Posts Rated:
7676
Συνεχιζετε να ειστε αδιαφοροι και με εκπλησσεται αρνητικα...Αν συνεχιστει αυτο με το να μην βγαζετε προγνωστικα θα κυρηξω απεργια σιωπης...

Ας δουμε λοιπον τι εχουμε για σημερα...

Καλλιθεα-Σμερνα:Δευτερη συνεχομεην ηττα για την Σμερνα?Με τιποτα...Με ανεβασμενο ενθουσιασμο και καλυτερο ροστερ θα περασει ενα ευκολο απογευμα...Νικη με λιγοτερους απο 60 ποντους...

Σερρες-Αιας:Δυσκολο παιχνιδι...Τα ΔΜΙ λενε Σερρες με μεγαλη ανεση αλλα απο και περα τα πραγματα ειναι περιεργα...Αν ο Σαρας ηταν σε καλυτερη κατασταση θα εβλεπα διπλο,τωρα με τετοια κατασταση θα παω με τον ασσο αλλα με μικρη διαφορα...Ομολογω πως με σφιξιμο δινω αυτο το προγνωστικο...

Κυνηγοι-Χωραφα:Εδω εχουμε ακομη ενα δυσκολο σε προβλεψη παιχνιδι...Το λοιπον θα παω με τον ασσο καθως πιστευω οτι οι γερο λυκοι των κυνηγων μπορουν ακομη να παιρνουν τετοια παιχνιδια στην εδρα τους...Οχι ευκολα ομως...Κατω απο 11 ποντους...

Αστεριες-Αιζ:Ερχομαστε στο παραδοσιακο ντερμπι αγωνιστικης...Καποιοι μας χαρακτηρισαν στην αρχη της χρονιας αιωνιους αντιπαλους...Θα διαφωνησω καθως με το Στεφανο τα πηγαινουμε μια χαρα εκτος γηπεδου...Γιατι εντος θα γινει σφαγη και παλι...Ζοριστικε ειναι η αληθεια προχθες στο παιχνιδι με τον Αια με την εννοια του οτι επαιξαν πολυ οι βασικοι.Αυτο βεβαια δεν επιρρεαζει το σημερινι παιχνιδι..Εφυγε ο Καρανζα ηρθε ο ΣΦ και αλλαζι λιγο τα σχεδια...Δεν ξερω τι να πω..Δυσκολο παιχνιδι..Αν ειχα τον ψηλο σε καλη κατασταση θα ηταν αλλιως..Ετσι βλεπω ασσο με 9 ποντους διαφορα...Δεν ξερω ομως στα σιγουρα.Θα φανει και απο τα συστηματα των ομαδων...

Για τους κοκκινους δεν προλαβαινω να εκφραστω οποτε καντε το μονοι σας...:ΡΡΡΡΑντε να δουμε τι θα δουμε...Δυσκολη αγωνισιικη σε προγνωστικα παντως....

This Post:
00
169340.76 in reply to 169340.75
Date: 1/25/2011 1:55:04 PM
Overall Posts Rated:
1717
Τελειωσε και αυτη η αγωνιστικη...πηραμε το ντερμπι σημερα παρ'ολο που εκανα ενα μεγαλο λαθος στα μαρκαρισματα και εβαλα τον κοτελες με 2 εσ.αμυνα να μαρκαρει τον τσιμηδακη ο οποιος και εβαλε 20π. με 10/19 σουτ και ηταν ο πρωτος σκορερ αντι να τον μαρκαρει ο Αναστασακη που εχει 7 εσ.αμυνα...να χασω το παιχνιδι απο κοιτα μεσα που πρωτος σκορερ ειναι το PG θα ημουν να παρατησω το παιχνιδι σημερα κιολας...απλα ειμαι απαραδεχτος...στην επιθεση δεν ημασταν καλοι και αυτο φαινεται απο τις 13 ασσιστ με 14 λαθη...πολυ κακος συνδυασμος...αρα λαθος σε αμυντικη τακτικη λαθος και στην επιθετικη...αυτο τα λεει ολα...
στα υπολοιπα η χωραφα πηρε μια δυσκολη νικη εκτος εδρας με μεγαλυτερη προσπαθεια αλλα και πολυτιμη για την συνεχεια...ο αιας και αυτος πηρε μια εκτος εδρας νικη απεναντι στις σερρες και απο τι φαινεται θα κοντραριστουν με χωραφα και κυνηγους για τα πλευ οφ...η σμερνα παραλιγο να το χασει και αυτο το παιχνιδι στην καλλιθεα αλλα τα καταφερε δυσκολα και εδειξε τις αμυντικες αδυναμιες της για ακομη μια φορα...
στους απεναντι μεγαλη εκπληξη η νικη του αρη αλλα και τα ratings που εβγαλε σε σχεση με τα προηγουμενα παιχνιδια...με αυτη την εικονα εχει ελπιδες για περισσοτερα πραγματα...ο βαργα επισης εκανε μεγαλη νικη απεναντι στον κλειν που ηταν αηττητος με 2-3 ζωνη(δεν την εχω σε εκτιμηση)!!!ο φαιτκλαμπ και ο ηρακλης συνεχιζουν το αηττητο σερι και ειναι πιθανον να κοντραριστουν για την πρωτη θεση στους απεναντι..

This Post:
00
169340.77 in reply to 169340.76
Date: 1/25/2011 4:30:02 PM
Overall Posts Rated:
7676
Η αληθεια ειναι οτι καποια στιγμη θα σου το κανω και αυτο(ισως οχι σε σενα αλλα γενικα θα το κανω)το να παιξω δλδ εξωτερικο κοιτα μεσα αλλα δεν εχω ακομη ετοιμους παικτες γι αυτο...Κατα τ αλλα σε ενα παιχνιδι που η εικονα μας ηταν πολυ κακη η ομαδα αγγιξε την νικη μεσα σε μια δυσκολη εδρα...Δεν ημουν σε χειροτερη κατασταση αφου οι περισσοτεροι παικτες του Στεφανου ηταν στο 7 αλλα και εγω απο την μερια μου δεν κατεβασα πληρη πενταδα αφου λογοι προπονησης επεβαλλαν να πραξω αναλογως...Ειμαι σιγουρος οτι μετα απο τα παιχνιδια της Σμερνας ο Στεφανος αρχισε να σκεφτεται και λιγο την ανοδο...:)))...Παντως για να σε καθησυχασω δεν εκανες λαθος καθως ο Αβεσιο εχει κατα πολυ καλυτερο εσωτερικο σουτ απο τον Τσιμιδακη οποτε φανταζομαι οι πονυοι και η ευστοχια του ειναι αποροια της καλης κυκλοφοριας της μπαλας που επεδειξε η ομαδα μου..

Στα καθαρα του αγωνα λοιπον ειχαμε μειονεκτημα σε θεσεις 3-4 οπως φανηκε στο τελικο αποτελεσμα...Η κακη αγωνιστικη κατασταση του κουην δεν μας επετρεψε να κανουμε αυτα που θελαμε κοντα στο καλαθι,ενω ο Ροζκα ηταν σε κακη μερα σε αντιθεση με τον Γουρλη..Ο δε παρταλακης κληθηκε να επιτελεσει εναν ρολο που δεν του αρμοζει..Απο την αλλη τρυπα της ομαδας ο Κοτελες ο οποιος περισσοτερο εβλαψε παρα βοηθησε..Ο Ουιταμο βρηκε σε κακη κατασταση τον Κουην και εκανε τα δικα του ενω ο Γουρλης τραβηξε ολη την ομαδα..Γεγονος οτι στο σπρωξιμο οι προσπαθειες πηγαινουν εκει..Στην πραγματικοτητα φοβομουν το κοιτα μεσα του περισσοτερο απο το σπρωξιμο.Οπως και να χει η ομαδα με 13 λιγοτερα ριμπαουντ και χειροτερο ποσοστο στις βολες καταφερε να μεινει μεσα στο παιχνιδι εχοντας καλες επιλογες και σχεδον ιδιο αριθμο κατοχων..Εξαιρετικες αξιολογησεις του Στεφανου στην αμυνα που ωστοσο εχουν να κανουν και λιγο με την εδρα..Με βαση τον σχεδιασμο της ομαδας δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να παιξω καπως αλλιως και ειμαι ευχαριστημενος απο το τελικο αποτελεσμα.Δευτερος γυρος σε μας..

Στα υπολοιπα παιχνιδια απλα εγινε χαμος...Δεν επιασα σχεδον τιποτα απο αυτα που ειχα προβλεψει η θα προεβλεπα...Παρολιγο αυτοκτονια του Σμερνα,Αυτοκτονια των Σερρων μεγαλη νικη του Χωραφα...Κακων εμφανισεω συνεχεια απο τους Ζαπας,αλλαγη εκπληξη απο τον Αρη,ενω υπεροπτικη εμφανιση χωρις Μπαμπαλιωτη και φυσικα πολυ σωστη αντιεμτωπιση σε μια τοσο κακη περιφεριακη επιθεση απο τν Μπραγκα..Τελος ο Φαιτκλαμπ συνεχιζει απτοητος βασισμενος στην ομαδα φοβητρο που εχει πραβαλει μεχρι στιγμης και δεν τον παιζουν στα ισια...Πολυ ενδιαφερον στο πρωταθλημα αλλα φιλε Γιωργο(ξερει αυτος)ακομη και μετα απο αυτη την αγωνιστικη συνεχιζω να ειμαι πρωτος στους μπλε:ΡΡΡΡ

From: tutas

This Post:
00
169340.78 in reply to 169340.77
Date: 1/25/2011 4:53:59 PM
Overall Posts Rated:
11
Kalhspera kai apo mena, logo e3etastikis dn parakolouthw kai poli ta forum teleutaia.Megalh ekpli3i gia mena o xwrafa pou pire to diplo stous kinigous.Ta alla apotelesmata ta perimena apo tous ble.

Sta dika mas twra,dn riskara ston agwna mou na katebw me xalari diathesi, an kai perimena na to kanei o Andriadas.O BRAGA ekmetaleutike oti o klein isws eixe to mualo sto kipelo kai ston meta3u mas agwna giauto dn katebase ton Mpampaliwti.Niki ekpli3i apo ton ari ston lerni auto dn to perimena.O Zapas apo tn allh dn leei na stamatisei to seri ton kakwn emfanisewn, apoti fainetai i apoleia tou Zancan einai megalh.

Genika pote den mou arese to prwto trito tou protathlimatos, oso iparxei to kupelo pisteuw kamia omada dn deixnei ti borei na kataferei an thelei na kanei mia kalh poreia.Auta ta 50k einai xrisima pws na to kanoume:P
Kalh sinexeia se olous se ena poli endiaferon gia akoma mia season protathlima.

This Post:
00
169340.79 in reply to 169340.77
Date: 1/25/2011 5:14:27 PM
Overall Posts Rated:
1717
Απο τι θυμαμαι μου ειχες πει οτι ο αβεσιο ειναι αμπαλος γι αυτο και θεωρησα οτι θα ειναι χειροτερος επιθετικα του τσιμηδακη...οπως και να εχει η τρυπα ηταν τρυπα και στοιχησε αρκετα...
το σπρωξιμο το διαλεξα μονο και μονο επειδη οπως εχει γραψει και ο ροτοντο σε ενα ποστ στο φορουμ εκμεταλλευεσαι τα μισ-ματσ..το γεγονος οτι ολες σχεδον οι προσπαθειες πηγαν στο 3-4-5 επειδη η αμυνα σου ειναι χειροτερη εκει δειχνουν του λογου το αληθες..

Advertisement