παμε και στα δικα μου προγνωστικα ... τα δινω πριν διαβασω τι εγραψε ο Σακης γιατι θα με επηρρεασει .
Παμε λοιπον για το 8 στα 8
RIGO-NS4 Ασσος .-
ΝΚ-ALL : Νομίζω οτι οι εξωγηινοι θα παρουν το ματς και ο Σακης μετα απο καιρο θα εδραιωθει σε μια θεση που δεν τον εχω συνηθισει την εκτοέβδομη .Θεωρώ βέβαια οτι θα ανακάμψει στην συνέχεια .Παρολα αυτα και εδώ Άσσος.
WLV-7HL : Ασσος .Ηρθε η στιγμη για την 2η ηττα του επταλοφίτη Λάσκι .Πολύ καλό σύνολο δυνατή ομάδα αλλα σήμερα νομίζω η ποιότητα των λύκων θα γείρει το ματς στην έδρα .Ασσος και εδω δυσκολος όμως με διαφορα 6-11 ποντους το πολυ
GRE-ELP: Χαμός ... Τι να πεις ,μεγάλο ματς για δοαφιρετικους λόγους πηγαίνω και εδω με την έδρα και την δυνατή περιφέρεια των Green Devils
REV-POM :Εξαιρετικός επιθετικα κακός αμυντικά ο ΠΟΜ ,δυσσαρεστη εκπληξη ο Revence τον περίμενα σαφώς πιο δυνατό ,λόγω πιο ολοκληρωμένου ρόστερ πηγαινω στον ασσο του POM
BIL-BYR :Aσσος .11-16 ποντους κακες αγ.καταστασεις απο Μπιλαρι και κακή ψυχολογία , η έδρα του Βυρωνιακού αλλα και η δυνατη του άμυνα αναμένεται να μιλησουν .Ασσος ξερός
SKI-DKS : Το ντέρμπι της αγωνιστικης μαζι με το λυκοι-7HL .Σχεδόν ισάξιες ομάδες το παιχνιδι θα κριθει στους παγκους και στην καταμεστη κερκιδα ... Ασσος και τραμπουκισμοι στους παγκους απο Ιασωνα Καρατσόγλανο !
ΝΙΚ-ΖΑΠ .Η λογική λεει Νικηφόρος ... Ο Πετρος δύσκολα να σταθεί με τοσο κοντο ροστερ και ο Νικηφορος εχει αξιολογη ομαδα .Διπλό για Νικηφόρο και ανασυγκροτηση μετα το ματς για Πέτρο καθως βλεπω τους οπαδους να ζητουν τα ρέστα για την κακη πορεία της ομάδας !
Και ο Θεος βοηθός 6 ασσοι 2 διπλα για να δουμε

)
Last edited by Nosferatu4 at 9/11/2012 8:58:52 AM