Zdeněk Moravec - trénovaný pro U21
Boris Skokan - trénovaný pro U21 (7 zápasů)
Ludvík Tychtl - zachráněný hráč a trénovaný pro U21
Josaf Binar - trénovaný pro U21 (8 zápasů)
Kvído Hosnedl - vlastní draft, trénovaný pro U21
Jaromír Široký - zachráněný hráč a trénovaný pro NT
Michal Treybal - trénovaný pro NT (narazil na malý potenciál)
Pavel Císařovský - zachráněný z ciziny (podobně jako Treybal, narazil na malý potenciál)
Tomáš Havlas - prakticky zachráněný a dotrénovaný pro NT (držení dobré formy)
Petr Lípa - držení dobré formy pro NT (trenér pro veterány!!!)
Marek Liska - koupen na revanš z Hostivaře(držení formy, trenér pro veterány!!!)
Miroslav Jirák - držení dobré formy, trenér pro veterány!!!
Miroslav Štrunc - držení dobré formy, trenér pro veterány!!!
Radoslav Urbánek - držení dobré formy, trenér pro veterány!!!
Moravec a Skokan zakoupeni ihned po draftu a až do U21 věku trénovali pouze u mne...
Tychtl byl zachráněný hráč před zbotováním, ztrátu bohužel nestihl dohnat.
Binar byl zachráněn Hafanem před zbotováním, byl u něj jednu sezonu a u mě dotrénován 2 sezóny do U21.
Hosnedl byl vlastní draft trénovaný pro U21, byl na hranici a bohužel pro něj nezbylo místo...
Široký byl zachráněný hráč, trénoval u mě 8 sezón, bohužel mírnou ztrátu na NT nikdy nedohnal a navíc bojoval s potenciálem, měl velkou konkurenci.
Treybal a Císařovský koupeni pro NT trénink, bohužel jsem podcenil potenciály a později zjistil, že na to nemají, ale výborně trénovaní hráči, na které jsem byl hodně hrdý. Prodával jsem je s těžkým srdcem, ale za ty prachy se to vyplatilo i díky tomu jsem mohl přejít na strategii veteránů.
Poté již přišla éra první ligy a totální změna přístupu k hráčům, kdy jsem jako jeden z mála zkusil cestu veteránů, která je hlavně pro ekonomiku docela složitá, ale s lehkým úsilím jsem přišel na systém, který funguje!
Závěrem bych chtěl říci, že jsem kdysi hráče trénoval od úplného začátku až do konce, kdy nastoupili (nenastoupili) za U21 (NT), žádné dotrénování, nebo něco podobného. Věnoval jsem nebojím se říci stovky hodin výzkumu tréninku a vlivu trenérů, takže si myslím, že o tréninku něco vím i z tohoto pohledu.
Pro NT i U21 jsem vždy dělal maximum, bohužel se nemohu rovnat s týmy, které začaly prakticky v prvních ligách a jejich ekonomické možnosti byly hodně odlišné od těch mých. Nebyl jsem schopen kupovat hráče za 5 a více miliónů na jednu sezonu a obratem je z lehkou ztrátou, či výdělkem prodávat, ale úplný trotl jsem také, alespoň dle mého pohledu nebyl...
P.S. Fóra již nečtu, pokud tam někdo něco píše na mou adresu, prosím dejte mi vědět na BBmail...
Ať se Vám všem na BB i mimo něj moc daří, Vás guru Maxson.
Last edited by Maxson at 12/1/2014 7:19:12 PM